Gość: Maa IP: *.pekao.com.pl 12.12.01, 09:53 Czy na Tarchominie jest jakiś puntk, gdzie montują wiazania do nart? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palker Re: narty 16.12.01, 13:38 Gość portalu: Maa napisał(a): > Czy na Tarchominie jest jakiś puntk, gdzie montują wiazania do nart? W hiprmarkecie Decathlon (obok M1) jest punkt usługowy w którym montują wiązania do nart. Nie wiem, czy aby nie chodzi wyłącznie o narty zakupione na miejscu. Ja z tą sprawą jeżdżę w Al.Solidarności (vis a vis Sądów), gdzie jest sklep ze sprzętem narciarskim i servis. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: >> NARTY ODDAM W DOBRE RĘCE (nogi)<< 16.12.01, 16:14 Dzieci mają to do siebie, że również rosną. Narty, które w ubiegłym sezonie były na moją córkę nawet ciut za duże, w tym roku jakby się skurczyły. Oddam "w dobre ręce" narty 128 cm z wiązaniami Marker + buty 21,5. Oddam i nic nie będę chciał w zamian. Wystarczy napisać do mnie na priva i się umówić na odbiór. Zanim to ogłoszę na forum głównym, daję to tutaj. Jakaś hierarchia musi być :-)) PS Sprzęt jest w dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: >> NARTY ODDAM W DOBRE RĘCE (nogi)<< 20.12.01, 20:19 Takie fajne narty i nikt nie chce :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: >> NARTY ODDAM W DOBRE RĘCE (nogi)<< 20.12.01, 20:22 palker napisał(a): > Takie fajne narty i nikt nie chce :-((((( Ja bym wzięła - dla samej przyjemności zrobienia ci przyjemności:-))) Odpowiedz Link Zgłoś