Dodaj do ulubionych

Bankowa wojna o konta po wuju. Getin wprowadza ...

IP: *.54.18.31.static.telsat.wroc.pl 13.10.10, 09:09
konta internetowe getin miał już od dawna teraz nowością jaką wprowadzili jest internetowy oddział banku, nie tylko dla posiadaczy rachunku w banku, ale dla wszystkich którzy chcieliby się wybrać do oddzaiału ale nie mają czasu lub im isę nie chce - doradca pomoże a serwis wydaje się być intuicyjnie ułożony, ostatnio przeglądałem i dość ciekawa innowacja
Obserwuj wątek
    • cleomenes Bankowa wojna o konta po wuju. Getin wprowadza ... 13.10.10, 10:15
      nowy getin wyglada rzeczywiscie calkiem przyzwoicie. najwiekszy argument, to calkowita bezplatnosc prowadzenia, przelewow i tego, ze nie trzeba chodzic i szukac bezplatnych bankomatow. mBank kaze sobie placic 5pln, zeby korzystanie z bankomatow bylo bezplatne... troche to dziwne, ze trzeba placic, zeby bylo bezplatne...?
    • Gość: wujek Bankowa wojna o konta po wuju. Getin wprowadza ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.10, 12:47
      Pogorszenie oferty mBanku ma pewnie związek z ogólną polityką jego właściciela, czyli BRE, który, jak tylko prychodzi kryzys, "dowala" klientom, zarówno indywidualnym jak i firmom
    • jonaszewski Skoro mBank musi płacić za zainteresowanie... 13.10.10, 13:20
      ...to chyba sam pokazuje, że jego oferta nie jest konkurencyjna. Getin jak widać postawił na jakość usług dla klienta, a mBank nie.
      • Gość: loniek Re: Skoro mBank musi płacić za zainteresowanie... IP: 173.193.219.* 13.10.10, 22:33
        mBank podobnie jak jego właściciel BRE oddala się od klienta,jest mu coraz mniej przyjazny
    • bartek2182 Bankowa wojna o konta po wuju. Getin wprowadza ... 13.10.10, 15:45
      Korzysci na szczescie w tym przypadku splyna tylko na klienta, warto mysle zaglebic sie w oferte Getinu, ktory bedzie chcial odpowiedz specjalnym produktem aby byc bardziej konkurencyjnym dla klienta
    • Gość: sirk Bankowa wojna o konta po wuju. Getin wprowadza ... IP: *.internetia.net.pl 14.10.10, 01:47
      Getin: gó...any bank z katastrofalną obsługą. Wiem, bo mam tam jedno konto od 10 lat.
    • Gość: wwwGRUPANABANKpl Bankowa wojna o konta po wuju. Getin wprowadza ... IP: *.jmdi.pl 16.10.10, 09:35
      Klienci BRE (mBank) dziękują za konto po wuju. Mamy już kredyt hipoteczny po wuju. Co spowodowało że ponad 26 tysięcy klientów jest co miesiąc rąbanych na oprocentowaniu. A teraz przygotowują się do pozwu zbiorowego.
      Zapraszamy wszystkich chętnych do przystąpienia do pozwu. Więcej informacji na stronie www.GRUPANABANK.pl
    • Gość: Przekrecony Getin wyprowadz IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 19:34
      www.forum-kredytowe.pl/tematy3/bank-ubezpieczyl-samochod-bez-mojej-zgody-vt14884.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka