Dodaj do ulubionych

Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i...

IP: *.netpoint.pl 17.02.11, 11:06
artykul na zamowienie
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Eldorado, motyla noga. IP: 78.133.249.* 17.02.11, 11:11
      Ostatnią podwyżkę miałem dwa lata wstecz. Z opinii znajomych wynika, ze i u nich jest podobnie.
      • Gość: zarobiony na maxa cieniutko, ja to miałem pięć podwyżek ostatnio IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 11:13
        a nawet więcej

czynszu
        gazu
        prądu
        paliw
        żarcia
        podatków
        • Gość: gosc Re: cieniutko, ja to miałem pięć podwyżek ostatni IP: *.tktelekom.pl 17.02.11, 12:24
          artykuł jest o pOSŁACH ;]
          • Gość: moe Dobra praca IP: 82.139.156.* 17.02.11, 12:47
            Ciągle to samo pisać :)
            Tylko daty zmienia
      • Gość: .. propaganda IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 13:28
        1 art na GW zaprzecza 2 ;) spadają płace, tutaj rosną ... ;p
    • Gość: fan Tuska jest super etaty rosną na drzewach za rządów PO IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 11:12
      nic tylko chodzić i zrywać

nawet nie trzeba pracować, wystarczy mieć etat i same pieniądze lecą do kieszeni

to był dobrze ulokowany głos na nocną zmianę
      • Gość: ... Re: jest super etaty rosną na drzewach za rządów IP: 62.29.248.* 17.02.11, 12:21
        Idioto...
        To zasługa poprzedniego rządu.
        Jedyne co zrobił rząd Tuska to zabicie wraz z Sowietami prezydenta wszystkich Prawych i Sprawiedliwych
      • Gość: misio cuda, cuda ogłaszają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 12:24
        no cóż zmienił się prezes GUSu to i słupki wyszczeliły w górę, na 100 a nawet 120 procent.
    • Gość: gehenna Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 11:15
      Chyba ktoś w Gusie się najadł środków mocno psychodelicznych ...
    • Gość: djdustin Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... IP: 77.46.50.* 17.02.11, 11:15
      A ta idiotka dalej swoje. Gospodarka pędzi.....
      • Gość: Edek Re: Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów IP: *.play-internet.pl 17.02.11, 13:07
        Piszesz i pani Paulinie po oceanografii?
    • Gość: hehe Jest świetnie ponieważ jest znakomicie IP: *.acn.waw.pl 17.02.11, 11:16
      gdyż jest doskonale albowiem jest cudownie.
      • Gość: seba Re: Jest świetnie ponieważ jest znakomicie IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.11, 12:01
        wku...a mnie to ze co jakiś czas wciskają nam kit że polska jedyna z europy jest na gospodarczym plusie żenada pismaków i media chyba pilitycy podpłacaja żeby pokrzepić naród do pracy bo ktoś przecierz musi zapie...ć na tych pierdzacych w stołek
    • Gość: trix Re: Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:21
      Dokładnie szmatławy artykuł na zamówienie
    • Gość: O Żesz Kur.. Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 11:26
      Chyba temu co tą bajkę pisał wzrosła pensja bo wszystkim raczej coraz mniej zostaje w portfelu.
    • Gość: Le.O.N. Re: Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów IP: 193.174.94.* 17.02.11, 11:29
      Nie dalej jak wczoraj byl tutaj artykul o tym ze place w styczniu 2011 spadly o 12% w porownaniu do grudnia 2010. Co oni pisza??? Czy oni sie szlysza?
      • Gość: aqq Re: Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:49
        no racja wczoraj był a dzis juz o 5 % wzrosła
    • Gość: 666 Manipulacja i nierzetelność dziennikarzy IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 11:33
      Eldorado :) pensje wzrosły realnie o 1,2 % i zatrudnienie wzrosło ale tylko w przedsiębiorstwach zatrudniających 1/3 wszystkich zatrudnionych, natomiast wzrosło bezrobocie. Z czego tu się cieszyć jak jeszcze na dodatek rośnie inflacja i ilość zatrudnionych urzędników.
      Podoba mi się stwierdzenie że prawdopodobną przyczyną zwiększenia bezrobocia jest wejście na rynek absolwentów szkół, czyli trzeba założyć że absolwenci szkół na starcie mają kiepskie perspektywy na znalezienie pracy w Polsce.
      Dziennikarze i tzw. specjaliści wpadają z jednej skrajności w drugą, raz jest katastrofalnie źle a potem fantastycznie dobrze.
      Nie ma sensu czytać wypocin dziennikarzy bo to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
    • Gość: molo Zwolnili prezesa GUSu i od razu lepiej IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 11:41
      Jeszcze tylko dopasować odpowiednie firmy do sprawozdawczości i będzie git.
      • Gość: stefen osr... wszystkich szpiegów PO i sprzedawczyków IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.11, 12:06
        mam dziś osraną dupe dajcie tu dziennikarzyne wszystko wylirze przecierz miał podwyrzke
        • Gość: sielest liści Po co,kmiocie...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 15:45
          Po ki h... zabierasz głos buraku pastewny?
          • Gość: www szelest liści będzie jebany IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.11, 19:44
            najpierw nasram na ryj twojej starej a pużniej kaze ci to wylizać gnoju
    • Gość: Marych Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... IP: *.play-internet.pl 17.02.11, 12:09
      No to nie wyjeżdzam w maju do Deutschlandu - tam kiepsko płacą i trzeba harować. Może zapłapię się na sprzątanie lub IT w PL :).
    • Gość: tec1 a nie mówiłem, ze wczorajszy artykuł IP: *.static.entel.pl 17.02.11, 12:17
      jak to 70% Polaków źle ocenia sprawy w Polsce to tylko przejęzyczenie:D

a tu proszę - już mamy:
      "Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i wyższe pensje"

Kiedy GW wystąpi w jakimś festiwalu kabaretowym? Bo z całą powagą macie największe szanse:D
    • rabart Typowa propagandowa manipulacja 17.02.11, 12:28
      Zatrudnienie rośnie, a bezrobocie spada.
      Płace rosną-a ile wzrosły ceny żywności, podstawowych dóbr, paliwa, opłat zamieszkanie.

Dlaczego gdy podaje się średnią pensję(i tak jest to manipulowane) to nie podaje się średniego kosztu wynajmu kawalerki w dużym mieście? Pewnie by nie pasowało do wizji Zielonej Wyspy.
    • potass0 Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... 17.02.11, 12:35
      Jakie ściemy, niema pracy dla młodzieży, a oni takie bajeczki piszą.
      • Gość: jet Re: Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów IP: 212.160.172.* 17.02.11, 12:56
        no i dobrze, w końcu to pryszczata młodzież wybrała sobie ten rząd, więc niech teraz zagryza zęby.
      • ereta Re: Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów 17.02.11, 13:27
        potass0 napisał: > Jakie ściemy, niema pracy dla młodzieży, a oni takie bajeczki piszą. ############################# JAK TO NIE MA PRACY. PRZECIEŻ WŁADZE STALE TRĄBIĄ, ŻE PRACA JEST TYLKO LUDZIOM NIE CHCE SIĘ ROBIĆ BO WOLĄ ZASIŁEK. a ŻE ZASIŁEK TO TYLKO 6 MIESIĘCY I TO PO PRZEPRACOWANIU 1,5 ROKU TO JUŻ WŁADZE MILCZĄ. TAKTYCZNIE ZAPOMNIELI? potass0 napisał:

> Jakie ściemy, niema pracy dla młodzieży, a oni takie bajeczki piszą.
    • Gość: Stanley Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... IP: 89.77.197.* 17.02.11, 12:37
      Ja chyba w innym kraju żyje
    • Gość: IQ Re: Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów IP: *.171.90.163.static.crowley.pl 17.02.11, 12:59
      U mnie w firmie zwolnili 13 osób na poczatek roku w styczniu w lutym pewnie poprawią! Pracowalem tam 3 lata i podwyzki nie widzialem na oczy nie mowiac o premiach i innych szajsach. Co lepsze nie uslyszalem nawet glupiego dziekuje! Ofert na rynku pracy nie widac wiec nie wiem moze i dobrze ze CBŚ wszedł do tego GUS!
      Pozdrawiam bezrobotnych
      M.
      • iaforek CBA weszło do GUSu - oto efekty... 17.02.11, 13:15
        Premier się zdenerwował, że jeździć na nartach nie może. POsłowie nie wiedzą co mówić - nabrali wody w usta gdy tylko ich wodza - Donalda T. zabrakło. Wybory się zbliżają, a tu mit Zielonej Wyspy i Drugiej Irlandii wali się na łeb, na szyje. Coś trzeba było zrobić... CBA weszło do GUSu i od razu widać efekty. Nagle dane są hurraoptymistyczne :) "Urodzaj etatów i wyższe pensje" - wszystko pięknie "na papierze".
        Dziki kraj, państwo POlicyjne.
    • ereta Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... 17.02.11, 13:09
      STATYSTYKI WSZYSTKO MOGĄ UDOWODNIĆ. MANIPULACJA DANYMI. dLACZEGO TO BANKI ZAJMUJĄ SIĘ DANYMI GUS. pRZECIEŻ OGROMNA ICH WIĘKSZOŚĆ JEST W OBCYCH RĘKACH !!!
    • 25000zl a ta znowu swoje, propaganda sukcesu 17.02.11, 13:19
      jak za PRL-u.

to tylko sektor przedsiębiorstw
    • erte2 Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... 17.02.11, 13:19
      Rada dla wszystkich powyżej: Nic innego wam nie pozostaje jak pętla na szyję lub przedawkowanie. Powodzenia !!!
    • Gość: xxx Re: Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów IP: *.toya.net.pl 17.02.11, 13:20
      za co te podwyżki?
      kryzys mamy a im się w dupach przeraca i daja podwyzki, a my musimy za nie placić wyższymi cenami produktów i innych usług.
    • Gość: malcz Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.02.11, 13:29
      Za rządów PiSu to było nie do pomyślenia!
    • Gość: gość Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 13:37
      ale bzdury piszecie
    • Gość: molo Na Bahamy ... IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 13:44
      - Panie doktorze to drogie lekarstwo co mi pan wypisał to właściwie na co to jest?

- Na Bahamy. Zostało jeszcze 48 recept...
    • Gość: piko Do wiosny jeszcze trochę, a tu urodzaj etatów i... IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 14:02
      Bajki dla grzecznych dzieci .Jaka gazetka taki artykuł .Napisał bzdury i zapłacą mu za to.Widać te kołmuchowskie mądrosci wiadomo kto tam rządzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka