kaktus12 09.09.09, 18:52 Siema.! Co myślicie o harcerstwie? Jesteś harcerką lub harcerze? Popierasz to czy nie? Ja jutro idę na 17.00 na ONE spotkanie..będzie zaje*iście :] Czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Harcerstwo.! 09.09.09, 22:36 wedłóg mnie to głupie no ale cóż każdy ma swój gust Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Harcerstwo.! 12.02.10, 21:14 kiedyś byłam na obozie, bo koleżanki z klasy mówiły że jest fajnie, ale teraz ja jestem CAŁKIEM innego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Harcerstwo.! 12.09.09, 08:38 nie jestem harcerka ale bylam. Na obozie harcerskim bylo spoko ale po obozie juz mi sie nie spodobalo bo te wieczne zbiorki...wiec odeszlam...ale wspomienia zostaly...w sumie to zaluje ze to zostawilam Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Harcerstwo.! 12.09.09, 11:08 O zazdrośczę Ci napwno będzie fajnie..znaczy tak myślę Ja zawsze chciałabmy byc harcerką ale nie wyszło pozdraiwam i miłej zabawy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Harcerstwo.! 12.09.09, 12:21 jestem harcerką ZHP. od 6 lat . to jest wspaniałe. najwspanialsza rzecz jaka mi się w życiu przytrafiła to właśnie harcerstwo. poznałam masę PRAWDZIWYCH przyjaciół, fajnie spędzam czas, można nauczyć się wiele ciekawych rzeczy. KOCHAM HARCERSTWO. < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Harcerstwo.! 12.09.09, 13:00 ONE spotkanie - Pierwsze spotkanie chciałam urozmaicić wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Harcerstwo.! 12.09.09, 13:08 hah . to miłej zabawy myślę że ci się spodoba , harcerstwo jest cudowne . < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Już PO.! 12.09.09, 13:28 W czwartek miałam to spotkanie i...bardzo mi się spodobało . zapisałam się na kolejne spotkanie i mam nadzieję, że harcerstwo będzie moim dłuższym hobby, a także (obozy) szkołą przetrwania Dziękuję za miłe słowa od michelle_ i reszty =* Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Już PO.! 12.09.09, 13:37 FIRST spotkanie, first to pierwsze, one to jeden. / sorry za pouczenie, ale jestem uczulona na takie błędy. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Już PO.! 12.09.09, 13:40 A spoko Ja niestety angielskiego się nie ucę tylko niemieckiego więc robię błędy Będę pamiętała Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Już PO.! 12.09.09, 13:42 no ja myślę że ci się spodoba to świetna sprawa. a jesteś ZHP , czy ZHR? Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Już PO.! 12.09.09, 13:47 a ja ZHP. i niby ZHR i ZHP się tak nie dogadują itd. a mnie to wkurza . ja myślę że harcerstwo to harcerstwo nie zależnie czy ZHP czy ZHR . :p Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Już PO.! 12.09.09, 13:49 No kiedyś fajnie było jak było jedno czyli ZHP. No ale ..nie mamy nic do gadania ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: Harcerstwo.! 12.02.10, 16:55 No właśnie, mam pytanie czym ZHR różni się od ZHP? Mam zamiar się zapisać na harcerstwo, i chciałabym się czegoś o tym dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ ZHP & ZHR 12.02.10, 19:47 ZHP - są różne zbiórki żywności, zbieranie puszek, akcje różne. ZHR - bardziej kościelne, nie ma czegoś takiego jak w ZHP (chodzi o te akcje) . Z tego co zrozumiałam. Ale nie wiem czy to tak jest. Jestem w ZHR . Odpowiedz Link Zgłoś