chocolatedreams Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 14.10.09, 15:55 ojC wiem co przezywasz, niestety mam takie samo imie ;/ Oblesne jest ;l Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne 14.10.09, 16:03 Twoje imię jest spoko! Co ty chcesz??? Moje jest co najmniej dziwne... ; //// Lucyna. ! Cóż za staromodne imię. Któż tak ma na imię!? Odpowiedz Link Zgłoś
olive na moją koleżankę mówili... 14.10.09, 16:06 ...tanalia. miała tak samo na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
missmileyjonas Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 14.10.09, 16:10 ja mam na imię Eliza i mówią na mnie: elka, ela itp. ja mam w klasie 3 natalie xd na jedną mówię nicky na drugą mówię solka (ma na nazwisko sola xD) a na trzecią piegus (nie ma piegów,tak jakoś mi się wymsknęło i facet od histy też tak nawet na nią mówi xD) mam nadzięję,że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 14.10.09, 16:15 Wymyśl sobie, niekoniecznie od imienia, ale np od nazwiska albo zdarzenia? ;] Poradzisz sobie =** Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 14.10.09, 16:15 Przestań! Twoje imię wcale nie jest takie złe jak ci się wydaję! Są naprawdę gorsze nP;Eleonora,Penelopa,Genowefa itp. Co do zdrobnień to raczej ci nie pomogę,bo nic sensownego do głowy mi nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.kimberly Nienawidzę swojego imienia! - Nie jesteś jedyna 14.10.09, 16:30 Nie przejmuj się! Natalia to całkiem ładne imię. Mojego i tak nic nie przebije: Olga - co to ma być? Rosyjska podróbka Oli. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia99 :)))) 14.10.09, 16:44 No to pociesze wszystkie natalie tym że też do tej sporej grupy należę. Za moim imieniem nie przepadam, ale wszystkim sie podoba więc okejj nie cierpie jak mówią natalka bleee, ale mam ksywę Taja i mi się to podoba, albo nata (szmata) buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 14.10.09, 16:52 Natasza Natmen Ładne masz imię Moja kuzynka ma takie Odpowiedz Link Zgłoś
kristen1stewart Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 14.10.09, 16:56 Ja tam chciałabym się nazywać Natalka. To już dużo lepsze od mojego imienia: Lidka. O, Boże. Kto wymyślił takie parszywe imię??!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em ... 14.10.09, 17:01 Mi się podoba A ksywka... spotkałam się z Nataly, a Nelly zwą moją koleżankę xd Słyszałam jeszcze Nakusia, Tusia i Tosia (: Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 24.10.09, 19:06 no popatrz, kitty_emo, masz na imie tak jak ja. Lubie to imie, dlatego, ze nie nazywaja mnie po nim, tylko mam przezwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 24.10.09, 19:41 Ja mam na imię...Zuzanna...; // Masakra nie...a na drugie prosze nie spadnijcie z krzesła Anastazja...; // Zuzannę jeszcze strawię ale nie cierpię zdrobnienia Zuzia brzmi dziecinnie mówią mi Zuza fuuu...! Odpowiedz Link Zgłoś
jula96 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 24.10.09, 21:29 Moja koleżanka ma tak na imię i ma pseudo; "Śmietana" Albo "Szalona Śmieta" Ona jest zaje'ista Nie łam się Ja mam na imie Julia i wszyscy do mnie mówią "Julio gdzie zgubiłaś Romka'' Odpowiedz Link Zgłoś
voolgarna Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne! 24.10.09, 21:32 ja też nie nawidze Patrycja mam na imię i wszyscy do mnie po nazwisku, albo Patelnia xD Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_ Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 24.10.09, 21:35 Piękne, mi się bardzo podoba, może w innym języku ci się spodoba.A może spoda i sie imie Natasza to była początkowa forma. Imie w innych językach: ang. Natalie, Nathalia, Nathalie, Noelle, niem. Natalia, Natalie, fr. Natalie, Noele, wł. Natalia, Natalina, hiszp. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Imię 24.10.09, 21:47 Fajne masz imię . Natalka - fajnie .;* Możesz w przyszłości zmienić imię tak jak MIley Cyrus a na razie przyjaciele mogą do cb mówić talia albo nat. Ja osobiście na moją koleżankę Natalie mówię Addie ale to taka inna historia . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 24.10.09, 21:52 eej . teeż mam tak na imie . i uwaażam ze nie jest taakie straszne ; ) . na mnie mówia natalkaa ; P tylko babciaa na mnie mówi Niusia albo Nuśka ; D Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaja Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 24.10.09, 21:53 Ja moja kolezanke o imieniu Natalia nazywam 'Renifer' haha, ale to dluga historia Odpowiedz Link Zgłoś
nessa14 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 24.10.09, 21:56 Ładne jest ! ;D Ja zawsze chciałam mieć tak na imię Ksywka może być Natala, Nata ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 24.10.09, 22:00 Macie problemy Natalia to ładne imię, nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiek Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.10.09, 15:08 masz bardzo ładne imię, ale jeżeli chcesz to może... hmm, TALKA ? heh Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.10.09, 15:07 zgodzę się . nie lubie strasznie natalia ' łÓchh . em Nastrucja . xd Odpowiedz Link Zgłoś
not_sweet_baby Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.10.09, 15:09 Ładne.^^ Ja mam na imie Amelia. I co mam mówić? Też mi sie nie podoba. A ksywa...może Tuśka? Mojej kumpeli tak mówią.;D Odpowiedz Link Zgłoś
karollla_ Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 25.10.09, 15:10 a mi właśnie się podoba Twoje imie XD. fajne ma ksywki do niego siebie ; pp. Tala Taluuch Talusia i tego typu ja mam głupsze . Karolina -.- Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.25 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 07.11.09, 21:12 wiesz ja tam innych ksywek nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaannaa Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 08:43 Mnie się to imię podoba Ja jestem Zuza. To dopiero imię! Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. ;] 15.11.09, 08:56 eyy. nie jest źle. mam przyjaciółkę, Natalię. nazywam ją różnie : -. Natt -. Natuś -. Natka -. Nanuś xdd Odpowiedz Link Zgłoś
madziulax111 . . . 15.11.09, 09:03 masz śliczne imie ~! moja qmpela ma tak na imie i ją nazywają nutella albo natis albo nata Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 18:52 Nie jest złe. Weronika ( moje) gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kulki_3011 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 18:56 Natalia? Nie jest źle, ciesz się że nie np. Ramona czy Jadwiga <br /> Co do ksywek to moim zdaniem najlepsze to Nate (czyt. Nejt) <br /> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 18:59 ale masz problem xD mi się to imię podoba ;* ciesz się że nie masz na imię np. Kunegunda czy jakoś tak ;> Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 19:12 Natalia może nie jest jakieś przepiękne, ale za to Talia bardzo mi się podoba Może Lia, Mia? Ja mam na imię Wioleta ;// Ale kiedyś je zmienię xD Odpowiedz Link Zgłoś
raiinbow Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 19:16 Mi tam się imię Natalia podoba i to bardzo ;d Wymyśl sobie jakąś ksywkę od charakteru lub wyglądu typu: Chuda ;P Podam Ci pare przykadowych może ci się któreś spodoba ;P Gremlin, Tusia, Chuda,Bajka,Słoneczko,Puma, .; ) Mam nadzieję, że pomogłam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 19:18 Ładniee . Ja mam na imie Anja , więęc wiesz . ! . aleee mowiąą mi Pingwin xd . ale to z dzieciństwa zostałoo ., ! możee wybiesz sobie jakieśś któree zupełnie nie będzie dotyczyło twego imieniaa ? . ! . ;** Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 19:29 Ja mam na imie Marcelina o_O Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Nie nawidzę swojego imienia ! Jest straszne & 15.11.09, 19:21 Natalia to fajne imię Jak ci się niepodoba to sobie zmień, gdybym miała na imię natalia to chciałabym żeby mówili na mnie Nat Odpowiedz Link Zgłoś
deluxe Re: nie nawidzę swojego imieniA 15.11.09, 19:26 czego chcesz? masz fajne imie! Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: nie nawidzę swojego imieniA 10.12.09, 17:13 Ja też mam tak na imię. Nie uważam, że jest ono najpiękniejsze, ale też nad nim nie rozpaczam. Najbardziej denerwuje mnie to, że u mnie w szkole jest bardzo dużo Natalii i nigdy nie wiadomo, o która chodzi Ksywa - Natika - tak czasem na mnie mówią. Albo Natala. Ale najczęściej po prostu Natalia. I to lubię Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. xdd 11.12.09, 13:19 szczerze , mi też się nie zbyt podoba . wiem nie pomagam.xd ale mogą na ciebie mówić np. natasha.,xd na moją qumpele tak mówiąąxd albo natalyy .!.;]] Odpowiedz Link Zgłoś