majli_xo 20.09.09, 20:44 dziś zauważyłam że pod moim paznokciem pojawiło się coś czarnego nie wiem co to jest i co zrobić żeby to zniknęło ( wygląda jak siniak ) pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: co to ? 20.09.09, 20:53 pomyśl czy się nie walnęłaś w tego palca właściwie paznokcia bo to raczej jest krwiak który robi się gdy uderzysz się mocniej niż na siniaka też kiedyś miałam pod paznokciem krwiaka i strasznie długo mi zchodził chyba z 1 miesiąc ale ogólnie będzie zmieniał kolor na początku lekko czerwonawy później fioletowy aż w końcu powoli będzie znikał jak na razie może się podczas nocy trochę powiększyć i zmienić ale później będzie się leczył to nic strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: co to ? 20.09.09, 21:08 może się skaleczyłaś.............?????? Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: co to ? 20.09.09, 21:11 O.o a moze to ufo ?! boze nie wiem .... majson chyba ma racje <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: co to ? 22.09.09, 20:51 to pewnie siniak one długo schodzą kiedy -ś _ terz miałam Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: co to ? 20.09.09, 22:53 Raczej o coś rąbnęłaś paznokciem, przypominasz sobie?? Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: co to ? 22.09.09, 16:01 no to już wież to od tego uderzenia choć niekiedy to praktycznie nic nie czujesz a ci sie takie coś robi na przyład mi stanęła taka gruba koleżanka na ta nogę i mi się na paznokciu u nogi zrobił krwiak Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: co to ? 22.09.09, 16:10 Ttaaa ja to dzisiaj mialam w szkole ;x przed fizą taki jeden popchnął takiego jednego a tej jeden wskoczył mi na głowe ;x do tej pory mnie łepek boli :< Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: co to ? 22.09.09, 16:12 skoro się uderzyłaś to znaczy że leciała ci krew. nie pękła ci skóra więc krew zebrała się pod skórą. ale problem. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: co to ? 22.09.09, 16:36 kosmite masz pod paznokciem .... ; DDD . na serio ta ja też takie miałam , nie umrzesz zejcie ci to ... Odpowiedz Link Zgłoś