kinga15rbd 04.10.09, 13:26 Dzisiaj 4 października czyli bardzo ważny dla fanów RBD dzień ,poniewaz to właśnie w ten dzień 5 lat temu powstał zespół RBD . Dziś z tej okazji obchodzony jest światowy dzień RBD . ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olusia_rbd Światowy dzień rbd 04.10.09, 14:32 Ja oczywiście pamiętam o tej dacie bo jestem ich wielką fanką Lecz uważam że co po niektórzy o tym zapomnieli!! Kotek powinien dziśiaj przede wszystkim o tym napisac, ale też moim zdaniem w dzisiejszym dniu puszczac w radiu kotekfm. tylko piosenki rbd a nie! tu nawet o tym nic nie wspomnieli Yo digo R, Tu dices BD, RBD, RBD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
volki Re: Światowy dzień rbd 04.10.09, 14:39 olusia_rbd napisał(a): > Ja oczywiście pamiętam o tej dacie bo jestem ich wielką fanką Lecz uważam że > co po niektórzy o tym zapomnieli!! Kotek powinien dziśiaj przede wszystkim o t > ym napisac, ale też moim zdaniem w dzisiejszym dniu puszczac w radiu kotekfm. t > ylko piosenki rbd a nie! tu nawet o tym nic nie wspomnieli > Yo digo R, > Tu dices BD, > RBD, RBD!!! może kotek nie wiedział o tym dniu. a jakby RBD tylko puszczali to by straszny bulwers był, więc myślę że to zły pomysł. jestem ciekawa ile osób pojawiło się na zlotach Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: Światowy dzień rbd 04.10.09, 15:18 Oooo tak to już 5 lat i od tego wszystko się zaczęło... Cały świat pokochał RBD i ta magia zawsze będzie w moim sercu....... RBD para siempre en mi corazon Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Światowy dzień rbd 04.10.09, 15:50 szczerze mówiąc to od niedawna interesuje się RBD, ale bardzo kocham serial, (były) zespół i RBD La Familia Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Światowy dzień rbd 04.10.09, 16:03 ajj...pamiętam, pamiętam ; d moje kochane rbd ; 333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka323 Re: Światowy dzień rbd 09.10.09, 21:37 też tak uważam... a i co do tego to ja nie zapomniałam o tej dacie xd i też jestem ich wielką fanką jednym słowem Kocham ich ;***** Odpowiedz Link Zgłoś