candy.girl 09.10.09, 19:57 W przyszłości zamierzam kupić prostownice ;d . Mam do was pytanie - jaka najlepsza i ile kosztuje ( Mam długie i grube włosy ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntowniczkaxd Re: Prostownica 09.10.09, 19:59 yy nie radzę ja mam lekko kręcone włosy których nie nawidzę.. zawsze jak wyporostuje moje włosy to za chwilę mam już kręcone. albo mi sie pusząą robi szopa itd.. więc uważaj. ja prostuje raz dziennie a moje kupmela dwa razy dziennie i jej sie nic nie dzieje a mi sie juz tak popalily i skrócily ja.. ;xx to jest super ale ma tez swoją złą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Prostownica 09.10.09, 20:01 Wiem , że to niszczy włosy ale mam to gdzieś ;d nie cierpię mieć szopy i podwiniętych włosów ;/ ;d Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Prostownica 09.10.09, 20:05 no to chyba mamy podobne włosy. ja mam zawsze szopę po ym jak wyprostuję. kurdee nie nawdzię swoich włosów. kupię perukę.? oo tak.! nieno xdd :pp Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: Prostownica 09.10.09, 20:04 aa i kup sobie odżywke stosowaną przy prostowaniu by Ci sie włosy nie spaliły : d Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Prostownica 09.10.09, 20:08 Hmm w którymś wydaniu HOT! było o prostownicach... postaram się poszukać i podam Ci linka, a jak nie to przepiszę ;d mam czas, więc spoko ;d Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Prostownica 09.10.09, 20:10 no to może zakładamy FUN CLUB PROSTOWNIC.!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeeina128 prostownica 09.10.09, 20:08 ja miałam pare prostownic już i wszystkie cholernie włosy nieszczą dlatego termo ochrona sie cholernie przydaje ! a tak wgl to nie ważne czy kupisz z np. philipsa czy jakiejś innej marki wszystkie prostują tak samo więc na drogie nie ma co kasy wydawać ale kup se z regulacją temperatury i z szeroką bo taka do grubych wł najlepsza a ja osobiście mam włosy takie sobie jeśli o grubość chodzi i kręcone więc do takich przydają sie też spraye ułatwiające albo utrwalające prostowanie...ja mam aktualnie taki w fioletowym opakowaniu z "got tu bi' nie wiem jak sie to pisze ale jestem z niego zadowolona i wiesz mimo wszystko prostownica to genialny wynalazek życia bez niej se wyobrazić nie moge ! Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: prostownica 09.10.09, 20:14 tak klub prostownic :d keke , ogólnie to mnie tak nazywają , ale ten , keke : d Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: prostownica 10.10.09, 20:21 a jaki to sprej? tzn on chroni wlosy czy utrwala? Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Prostownica 10.10.09, 13:35 Dzięki za rady ;*** a co do tego klubu to jestem za xD Odpowiedz Link Zgłoś
demus ;) 10.10.09, 13:44 Jeżeli chodzi o prostownice to polecam firmę remington bo sama mam tej firmy i jestem bardzo zadowolona A jak z ceną to zależy jaki model ja niestety nie pamiętam ile moja kosztowala , ale w kazdym razie mozesz ją znaleźc w sklepach agd itp. Też mam długie i grube włosy więc myślę , że tobie też by się spodobałą Mam nadzieje , że ci pomogłam ;p A co do fun clubu prostownic to też jestem za ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: ;) 10.10.09, 19:53 Hmm no ale najtańsza prostownica to chyba tak za 100-150zł, no nie ? ;P Nie pamiętam ile moja kosztowała... ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Prostownica 10.10.09, 20:18 ja nie mam...i jakos zyje mysle ze nie potrzebnie kupujesz...strata kasy...teraz juz wiekszosc nie prostuje Odpowiedz Link Zgłoś