ewelausmiech 13.10.09, 23:03 Co robicie żebyście przyciągły chłopców? O czym z nimi rozmawiacie? Macie dobre relacje z kolegami z klasy? Co robić, żeby polubili? Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudysia Re: Chłopaki... 13.10.09, 23:05 lubie pisac z chlopakami na gg .xd kolega ostatnio mi tlumaczyl ja mam w metina zaczac grac i przez niego sie uzaleznilam .xdd i szzcerze z chlopakami przez neta dogaduje sie o wiele lepiej niz z dziewczynami .; ] Odpowiedz Link Zgłoś
ann19192 Re: Chłopaki... 14.10.09, 08:49 ja nie mam jakiegos problemu z chlopakami . jestem przy nich soba i za to mnie lubia (przynajmniej tak mowia ) a rozmawiamy o roznych rzeczach.. to tematy same przychodza ;d albo ja rzuce jakies pytanie albo on a bywa ze z chlopakami lepiej sie dogaduje niz z dziewczynami xd Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Chłopaki... 14.10.09, 08:57 pokaaż im że jesteś wyluzoowana i bądź sobą. a przyjdą chłopaki z całej budyy x dd haha xd z chłopakami dogaduję się owieleee lepiej niż z moimi ,, dwoma koleżankami " pff . ;dd a gadamy o różnych sprawach tematy same przychodzą. no.: o szkole, życiu prywatnym... i taakie tam. moim zdaniem chłopak to najlepszy przyjacieeel.! więc ogarnij się i do dzieeeła.!! yhh ale się rozpisałam. ; xx ciekawe czy ktoś przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Chłopaki... 14.10.09, 08:57 ` nic ;dd mam taki etap w życiu, że nie ciągnie mnie do chłopaków ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Chłopaki... 14.10.09, 10:41 to tak: śmiej się z jego wszystkich żartów. podchodź na przerwie i gadaj o lekcjach, które sprawiają ci problem. powiedz, że nie możesz znaleźć kogoś od korków.. ; d oczywiście on musi być dobry z tego przedmiotu.. mów mu, że nosi fajne koszulki lub dobrze gra w nogę. ; p jak się na ciebie patrzy uśmiechnij się lekko i odwróć. ^^ mam nadzieję, że pomogłam.. ; - * Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Chłopaki... 14.10.09, 10:52 jeśli ci sie zdnej w klasie nie podoba to sie do nich nie odzywaj bo tacy to zazwyczaj głąby ....ale po całej szkole chodzą niezle ciasteczka moze ze starszej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Chłopaki... 14.10.09, 10:54 Ja to w sumie tylko z kilkoma mam dobry kontakt i z nimi najczęściej na gg jak już to gadam bo w szkole to oni ciągną do takiej jednej z mojej klasy ;/ (ale ogólnie to nie lubię moich kumpli z klasy) a tak to raczej nie mam sposobów ponieważ zagadać to bym się nie bała ale boję się tego o czym z nim gadać ) ( Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Chłopaki... 14.10.09, 20:52 wiem moze brzmi to glupio ale najlepiej kiedy bendziesz soba, chlopacy sa tes ludzmi i gadaja o podobnych zeczach jak my dziewczyny u nas na przyklad ostatnio chlopacy gadali o ciuchach i o rodzenstwu ja mam 20 chlopcow w klasie a tylko 6 dziewczyn (a w tamtym roku dziewczyn bylo 3 a chlopakow 27) wiez jestem czasem nawet zmuszona z nimi gadacz na poczatku bylo tes dla mnie to troche trudne ale teraz to normalka ciagle mowie sobie to przeciesz tes tylko ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
angela3545 Re: Chłopaki... 15.10.09, 20:38 wiesz nie wiem...ale wydaje mi sie żeby byc po prostu sobą..chłopaki to też ludzie..wkońcu sie skapna ze coś jest nie tak...i za miast sobie pomóc to zaszkodzisz ;/ Odpowiedz Link Zgłoś