Dodaj do ulubionych

filmy. HaLLowen ;DD

27.10.09, 17:14
hey.
zbliża się Hallowen i jak co roku będę Sb oglądać jakieś fajnee straszne filmiki. big_grin
znacie może jakieś fajne horrory.?
tylko żeby nie było erotyki itp.
tylko coś w stylu oszukać przeznaczenie.smile
pleas piszcie. kisskiss
Obserwuj wątek
    • alice96 filmy :] 27.10.09, 17:27
      to tak jak ja. też szukam jakis fajnych.
      ale polecam Ci.
      - nienarodzony
      - klątwa 1, 2, 3.
      - ring
      - koszmar z ulicy wiązów ( planuje obejrzec :d )
      - egzorcyzmy emily rose

tylko tyle pamiętam, ale jak sobie przypomne, to dopisze :]
      • mandy_jonas Re: filmy :] 27.10.09, 17:38
        Ja tam horrorów nie znam żadnych fajnych, bo nigdy nie oglądam... Mam strachabig_grin
        Ale pewnie inni użytkownicy ci pomoga.
      • aquamarine_ Re: filmy :] 27.10.09, 18:58
        Tamara.
        Koszmar z ulicy wiżaów.
        Ring.
        Klątwa.
        Freddy kontra Jason.
        Krwawe Święta.
        Oszukać Przeznaczenie.
        i może Gumisie do tego ? serce
    • chotnick Hmm. 27.10.09, 17:29
      Osobiście polecam Klątwe;D Albo Rec. Albo też Jedno Nieodebrane Połączenie,
      1408, Stay Alive, Lustra albo Bloody Mary. Do wyboru, do koloru;p
      • xxwariatkowoxx Re: Hmm. 27.10.09, 17:59
        Polecam posłańcy xd smile
    • tysiiaa.a Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 17:44
      Piła (wszystkie części,niektórych sama nie ogladałam)
      Laleczka Chucky(też wszystkie części.to jest bosskie!)
      Wzgórza mają oczy (1 i 2)
      Dom woskowych ciał

jak sobie jeszcze coś przypomne to napisze ;D
      pozdrOooo kiss
      • elnett Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 17:46
        1408 - bardzo fajne : )
        Amitiville [ czy coś takiego ] xd - jeszcze fajniejsze xDD
      • dijka Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 17:47
        Zgadzam się oczywiście wszystkie Piły <możesz się również wybrać do kina na Piłę VI>
        oszukać przeznaczenie <polecam 3>
        i pokój 1408!
        ale najlepsze Piły
    • pauliska1212 Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 17:47
      dzięki. kiss

piszcie jak coś jeszcze znacie. kiss
    • softy_girl ;p 27.10.09, 17:48
      moim zdaniem najlepszym (najstraszniejszym) horrorem jest krąg ale to film dla
      tych co na 100 % nie mają stracha bo dla tych bojących się nie polecam to na
      serio film dla prawdziwych miłośników horroru co niczego kompletnie w tych
      filmach się nie bojąą wink)
      • pauliska1212 Re: ;p 27.10.09, 17:58
        a znacie jakieś horrory takie typowe o nastolatkach, które giną lub Coś takiego. ? suspicious
        jak tak to podajcie tytuły i jak możecie to w jednym zdaniu o czym film tak ogólnie
        opowiada.

dziękuję za wszystkie odpowiedzi. kiss
        • tysiiaa.a Re: ;p 27.10.09, 18:04
          może krwawa mary?
          tu masz opis:

*

Mary i jej przyjaciółki wybierają się na imprezę. Każda z dziewcząt
          zaproszona została przez przystojnego chłopaka na bal maturalny. Niestety
          złośliwi chłopcy chcieli z nich zrobić pośmiewisko. Plan chłopców był prosty.
          Przy pomocy środków halucynogennych, mieli odurzyć swe wybranki, a następnie
          upozorować uprowadzenie niczego nieświadomych dziewcząt. Wszystko szło po ich
          myśli, dopóki Mary nie przejrzała niecnych zamiarów swych infantylnych kolegów i
          próbowała uciec. Niestety biedna dziewczyna płaci za to życiem. Kilkadziesiąt
          lat później, ta krwawa historyjka uważana jest już za miejscową legendę służącą
          głównie do straszenia małych dzieci. Nie inaczej jest w przypadku trzech młodych
          dziewcząt, które dla zabawy postanawiają przywoływać duchy. Nie wierzą w
          prawdziwość legendy o Mary i jej koleżankach. Następnego dnia dziewczyny zostały
          zamordowane i od tamtej pory zaczyna się seria brutalnych mordów dokonywanych na
          licealistach.

kiss
          • pauliska1212 Re: ;p 27.10.09, 18:06
            zapowiada sie super. big_grinwink
            spróbuję sobie ściągnąć.
            dzięki. kiss
            • tysiiaa.a Re: ;p 27.10.09, 18:07
              nie ma za co big_grin
              ja sama nie oglądałam jeszcze ale kumpele mówiły mi ,ze niezły wink
          • alice96 <3 27.10.09, 18:07
            musze obejrzeć krwawą Mary! big_grin
            tylko mam pytanie, czy to bardziej straszny film czy masakryczny ( krew, mord
            itp. ) ?
            bo osobiscie wole cos w stylu krągu. ten klimat i strach :d
            • tysiiaa.a Re: <3 27.10.09, 18:09
              podobno i dość krwawe i straszne.
              ale jest mocny, to pewne.
              ja też zamierzam obejrzeć ;D
                sory ,że 2 razy
                • tysiiaa.a Re: <3 27.10.09, 18:13
                  i zamierzam jeszcze obejrzeć teksańską masakrę piłą mechaniczną xd
                  to dopiero musi być mocne
                  tata mi mówił ..;D

tu opis jak ktoś chce:
                  Grupa nastolatków Erin, Kemper, Pepper, Andy i Morgan jedzie na koncert
                  Skynyrdów do Dallas. Podczas chwilowej nieuwagi ze strony Kempera o mały włos
                  nie potrącają idącej dziewczyny. Postanawiają ją ze sobą zabrać. Dziewczyna
                  zaczyna płakać i wkoło powtarza "oni nie żyją". Prosi by zmienili kierunek jazdy
                  jednak Kemper odmawia, gdyż nie widzi sensu powrotu. Zdesperowana dziewczyna
                  wyciąga pistolet i strzela sobie w buzię. Przerażeni nastolatkowie chcą jak
                  najprędzej pozbyć się ciała z samochodu jednak sumienie nie daje im spokoju,
                  zatem postanawiają poszukać szeryfa w pobliskim miasteczku. Jak się później
                  okazuje w opuszczonym mieście mieszka tylko rodzina kanibali czekająca na
                  przejezdnych turystów.

kiss
                  • happyend13 Teksańska masakra . 27.10.09, 18:43
                    "i zamierzam jeszcze obejrzeć teksańską masakrę piłą mechaniczną xd
                    to dopiero musi być mocne
                    tata mi mówił ..;D

tu opis jak ktoś chce:
                    Grupa nastolatków Erin, Kemper, Pepper, Andy i Morgan jedzie na koncert
                    Skynyrdów do Dallas. Podczas chwilowej nieuwagi ze strony Kempera o mały włos
                    nie potrącają idącej dziewczyny. Postanawiają ją ze sobą zabrać. Dziewczyna
                    zaczyna płakać i wkoło powtarza "oni nie żyją". Prosi by zmienili kierunek jazdy
                    jednak Kemper odmawia, gdyż nie widzi sensu powrotu. Zdesperowana dziewczyna
                    wyciąga pistolet i strzela sobie w buzię. Przerażeni nastolatkowie chcą jak
                    najprędzej pozbyć się ciała z samochodu jednak sumienie nie daje im spokoju,
                    zatem postanawiają poszukać szeryfa w pobliskim miasteczku. Jak się później
                    okazuje w opuszczonym mieście mieszka tylko rodzina kanibali czekająca na
                    przejezdnych turystów. "

ja oglądałam . ;]
                    fajny trochę krwawy ale tylko trochę ;d
                    sama nie lubię bardzo krawawych . ;/
                    ja także szukam horrorów bo urządzam imprezę na nockę dla przyjacióół na
                    hallowen ;D

polecam Ci sierociniec po prostu boskii . ;*

opis :

Po trzydziestu latach nieobecności, do dworu, w którym niegdyś mieścił się
                    sierociniec, wraca Laura - żona Carlosa i matka 7-letniego Simona.
                    Chcąc stworzyć idealny dom dla swojego syna i kilku niepełnosprawnych
                    podopiecznych, Laura zaczyna się martwić zdrowiem psychicznym Simona. Chłopiec
                    zaczyna opowiadać o swoich zmyślonych przyjaciołach. Wszystko wydaje się być w
                    porządku, dopóki Laura nie widzi na własne oczy jednego z jego przyjaciół...
                    Laura spędziła dzieciństwo dorastając w sierocińcu. Teraz jako
                    trzydziestoletnia kobieta powraca w rodzinne strony wraz z mężem Carlosem i
                    siedmioletnim synkiem, Simonem. W starym i zaniedbanym sierocińcu postanawia
                    stworzyć ośrodek dla dzieci niepełnosprawnych. Nowy dom i tajemnicza okolica,
                    oraz ciężka choroba pobudzają wyobraźnię jej syna. Chłopiec wymyślać
                    nieprawdopodobne opowieści o wyimaginowanych przyjaciołach których tylko on
                    widzi. Sytuacja ta zaczyna bardzo niepokoić Laurę, tym bardziej, że przywołuje
                    echa dawno zapomnianych, dręczących wspomnień z jej własnego dzieciństwa. Jest
                    przekonana, że coś przerażającego kryje się w murach starego domu. Coś, co
                    tylko czeka, by się ujawnić i wyrządzić ogromną krzywdę jej bliskim, za
                    wszelka cenę pragnie chronić rodzinę i odkryć co tak naprawdę czai się w
                    zakątkach mrocznego sierocińca...

kiss
                    • happyend13 Re: Teksańska masakra . 27.10.09, 18:48
                      jeszcze mi sie przypomniało . ;D

Dom na przeklętym wzgórzu super .
                      bałam sie na maxa . ;p

opis :

Bogaty biznesmen Stephen Price właściciel wesołego miasteczka postanawia
                      urządzić przyjęcie urodzinowe swojej dość ekscentrycznej żony Evelyn. Wybiera do
                      tego bardzo nietypowe miejsce. Ma się ono odbyć w starym domu na wzgórzu
                      umiejscowionym z daleka od najbliższego miasta o którym krążą pogłoski że jest
                      nawiedzony. Podobno znajdował się tam dawny zakład psychiatryczny, w którym w
                      latach 30-tych doktor Vanackut przeprowadzał nielegalne eksperymenty na swoich
                      pacjentach doprowadzając ich do stanu śmierci. Już na początku zaskoczeniem jest
                      to, że na przyjęcie przybywają zupełnie inne osoby niż te które zostały
                      zaproszone. Price w ramach rozrywki proponuje gościom spędzenie nocy w tym domu
                      w zamian za milion dolarów. Wkrótce goście zostają uwięzieni w domu, a gdy
                      zaczynają mieć tam miejsce dziwne wydarzenia, zdają sobie sprawę z tego, że będą
                      musieli walczyć o przeżycie...
                      • happyend13 Re: Teksańska masakra . 27.10.09, 18:51
                        smakosz 1 i 2 . ;]

bardzo fajny nie aż taki starszny i nie aż taki krwawy ja takie lubię . ;-p

opis :

#

Dwoje nastolatków podróżuje drogą międzystanową. Nagle dogania ich stary truck i
                        zaczyna trąbić. Darry zjeżdża mu z drogi, ale ten nie chce wyprzedzić. W końcu
                        mija ich. Nieco dalej zauważają stojący na boku truck, ten sam, który ich tak
                        wystraszył. Obok niego facet w czarnym płaszczu wyrzuca zwłoki do jakiejś rury.
                        Gośc od razu za nimi rusza i rozwala im tył samochodu. Udaje im się umknąć na
                        pole. Truck jakby nigdy nic odjeżdża sobie dalej. Darry namawia Trishe, aby
                        wrócić w tamto miejsce i zobaczyć, czy ktoś tam jeszcze żyje. Okazuje się, że
                        tym budynkiem jest kościół. Obok jest rura. Darry chcąc się bardziej przyjrzeć
                        wpada do niej. Odkrywa tam piwnicę pełną pozszywanych zwłok. Gdy się wydostaje
                        udają się na najbliższą stację beznynową i wzywają policję...lecz ona wiele im
                        nie pomaga...

kiss

mam nadzieje że pomogłam . ;]
                        • happyend13 Re: Teksańska masakra . 27.10.09, 18:58
                          aa, mgła bardzo fajny ;]
                          również nie krawy . ;p
                          bardzo mi sie podobał . <3
                          ciągle taki dreszczyk .
                          ale koniec filmu po prostu powala sciana
                          kto widział ten wie .

opis :

Akcja filmu rozgrywa się w niewielkim, dość spokojnym miasteczku, które ostatnio
                          nawiedziła duża nawałnica. Wywołane przez nią straty zwiastowały dopiero
                          nadejście najgorszego. To miał być zwykły dzień, David Dayton wraz z synkiem i
                          swoim sąsiadem pojechali na zakupy do supermarketu. Wkrótce okazuje się być on
                          schronieniem, bowiem okolice zostały spowite gęstą mgłą. Mgłą, która dla wielu
                          okaże się być zabójcza…

podobno i dość krwawe i straszne.
              ale jest mocny, to pewne.
              ja też zamierzam obejrzeć ;Dtongue_out
          • elnett Re: ;p 27.10.09, 18:07
            mój kolega oglądał Krwawą Mary.. mówił że fajne smile
            • pauliska1212 Re: ;p 27.10.09, 18:15
              oglądał ktoś z was horror "basen" z 2001 roku.?suspicious
              to jego opis:

Skończył się rok szkolny i zaczął czas prawdziwej zabawy. Dwunastu przyjaciół z
              International High School w Pradze zanim rozjedzie się w rodzinne strony postanawia
              zorganizować imprezę wszech czasów. Przyjęcie na wielkim praskim basenie jest niezwykle
              kuszącym pomysłem, choć nie do końca legalnym. I jak się okazuje, nie do końca
              bezpiecznym - wśród zaproszonych gości czai się bowiem groźny psychopata...

jak oglądaliście to mówcie co sądzicie.kiss
              • tysiiaa.a pauliska ma dla ciebei jeszcze jeden :) 27.10.09, 18:18
                Stay Alive

;]

opis:
                Po tajemniczej śmierci przyjaciela grupa nastolatków wchodzi w posiadanie gry
                komputerowej "Stay Alive". Każdy kto zostanie uśmiercony w grze ginie w realnym
                życiu w podobnych okolicznościach, o czym przekonują się oni na własnej skórze.
                Żeby wygrać grę, trzeba pokonoć Krwawą Hrabinę...

moze być spoko ;p

a basen musze obejrzeć
                zapowiada się ciekawie..wink
            • klaracika Re: ;p 27.10.09, 18:16
              może ring i ring2, ale to nie o nastolatkach.... ale krwawa marry z tego co czytałam to macnesmile))
              • pauliska1212 Re: ;p 27.10.09, 18:19
                o lol znalazłam jeszcze taki. wink
                "Upiorna noc Halloween"
                w sam raz na Halloween. big_grin

Jak głosi legenda, Halloween to noc, kiedy zmarli wstają z grobów i swobodnie krążą wśród
                żywych w towarzystwie innych przerażających postaci. Rytuały związane z wigilią dnia
                Wszystkich Świętych (czyli All Hallows Eve) wymyślono po to, aby chronić ludzi przed
                niecnymi intrygami tych istot. Mieszkańcy pewnego niewielkiego miasteczka mają się
                niedługo przekonać, że pewnych tradycji lepiej nie lekceważyć. Nic nie dzieje się tak, jak
                zwykle. Dwoje ludzi na własnej skórze przekonuje się, czym grozi zdmuchnięcie latarni z
                dyni przed północą, cztery kobiety natykają się na miejscowym jarmarku na
                zamaskowanego nożownika, grupa nieznośnych dzieciaków przekracza granice i odkrywa
                straszliwą prawdę ukrytą w lokalnej legendzie, a zrzędliwego starego mnicha odwiedza
                dziwaczny osobnik zbierający słodycze, który ma z nim pewne rachunki do wyrównania.
                Przebrania i cukierki, zjawy i gobliny, potwory i totalny zamęt... W tę najstraszniejszą noc
                w roku, którą najdziwniejsze stworzenia ? zarówno w ludzkiej postaci, jak i nie ? starają się
                przetrwać za wszelką cenę, nawet najbardziej niewinne sztuczki i psoty okazują się
                śmiertelnie niebezpieczne.

yh jak oglądaliście to mówcie co sądzicie. smile
                • elnett < lol > 27.10.09, 18:21
                  ale wy to maniaki horrorów ; DD
                • tysiiaa.a Re: ;p i jeszcze ode mnie ;_) 27.10.09, 18:22
                  Nocny pociąg z mięsem.Ale nie o nastolatkach ;D
                  Opis:
                  Młody fotograf Leon Kauffman obrał sobie za cel robienie zdjęć, które pokazują
                  "prawdziwe" oblicze Nowego Jorku. Gdy jego najnowsze fotki przypadają do gustu
                  właścicielce jednej z czołowych galerii, nie waha się jeszcze bardziej zagłębiać
                  w najbrudniejsze zakamarki miasta. Przypadkowo natrafia jednak na postać
                  Mahoganego, który po dłuższych obserwacjach nie wydaje się być zwykłym pasażerem
                  pociągu. W dodatku szybko orientuje się, że ktoś go śledzi...
                  • elnett Re: ;p i jeszcze ode mnie ;_) 27.10.09, 18:24
                    Nocny pociąg.. jest beznadziejny chociaż.. tam jest masakryczna krew.. blablabal.. i ten
                    film to rzeźnia xD .. mi się ogólnie nie podobał..
                • pauliska1212 Re: ;p 27.10.09, 18:23
                  "Zakonnica" muszę obejrzeć.. smile

Pozornie zwykła szkoła. Pozornie sześć zwykłych 15-latek. Przerażająca prawda jest taka,
                  że każdego dnia dziewczyny są terroryzowane i maltretowane przez okrutną zakonnicę.
                  Pewnego dnia zakonnica odkrywa, że jedna z dziewczyn jest w ciąży. Próbuje
                  ją "oczyścić". Jej przyjaciółki patrząc na torturowaną w okropny sposób koleżankę,
                  decydują się jej pomóc. Zakonnica znika, a kilka dni później szkoła zostaje zamknięta z nie
                  do końca jasnych powodów. 17 lat później. Każda z dziewczyn poradziła sobie z
                  odbudowaniem swojego życia. Nie kontaktują się ze sobą, żeby nie wspominać tamtych
                  okropnych dni. Ale pewnej nocy jedna z nich zostaje brutalnie zamordowana. Po kilku
                  dniach następna. Pozostałe wiedzą, że zakonnica wróciła, żeby się mścić. Decydują się
                  stawić jej czoła. Jedynym sposobem by ją pokonać jest wrócić do starej, zamkniętej
                  szkoły. Eva, 17 letnia córka jednej z zamordowanych kobiet, przyłącza się do nich ze
                  swoimi przyjaciółmi. Wkrótce odkrywa przerażające fakty ze swojej przeszłości.

kiss
                  • elnett Re: ;p 27.10.09, 18:25
                    a Zakonnica jest fajna : D
                  • pauliska1212 Re: ;p 27.10.09, 18:25
                    tysiiaa.a może byĆ okk. wink
                    Krawa mary i zakonnica. wink

te dwa napewno obejrze. kiss
                    • elnett . ? . 27.10.09, 18:27
                      A ty chcesz pobrać te filmy..? bo są stronki na necie z horrorami online..
                      • tysiiaa.a Re: . ? . 27.10.09, 18:27
                        a możesz podać linka?
                    • tysiiaa.a Re: ;p 27.10.09, 18:27
                      noo wiem za dużo troche dałam .xdd
                      ale taki jeden z moich bardziej lubianych tematów ;pp

kisskisskiss
                      • elnett Re: ;p 27.10.09, 18:29
                        f i l m i o . p l ; )

od komedii do horrorów xd
                        • tysiiaa.a Re: ;p 27.10.09, 18:31
                          dzięki wielkie winkkiss
                          • elnett Re: ;p 27.10.09, 18:33
                            NmZc : xxx

oglądnełabym, jakiś max straszny horror . ?
                            jakieś propozycje . ? xDD
                      • pauliska1212 Re: ;p 27.10.09, 18:32
                        elnett nie ja ściągam z aresa. góra dwa dni i film się pobiera. wink
                        raczej nie korzystam z takich stronek bo nie lubię oglądać horrorów czy jakich kolwiek
                        filmów na Kompie.
                        Jak już mam obejrzeć to muszę na Kinie domowym. tongue_out
                        a tak odbiegając od tematu.tongue_out

Oglądałam dziś ''Juno'' to nie jest horror, ale film jak dla mnie zaje.bisty.wink

Akcja filmu rozgrywa się na przedmieściach typowego amerykańskiego miasteczka.
                        Główną bohaterką jest szesnastoletnia Juno, która zachodzi w ciążę z kolegą ze szkoły,
                        Paulie'm Bleekerem. Z początku decyduje nikogo o tym nie informować i poddać się
                        aborcji, która z rozwojem filmu ją przerasta, dlatego też przed Juno staje poważna
                        życiowa decyzja. Postanawia nie usuwać ciąży i z pomocą przyjaciółki Leah podejmuje
                        próby poszukiwawcze przyszłych rodziców zastępczych. Poszukiwania nie trwają długo,
                        gdyż tego samego dnia Juno i Leah znajdują na łamach gazety parę, która okazuje się
                        rodziną rodem z wysokobudżetowych filmów, pragnącą dziecka. Podczas długich
                        dziewięciu miesięcy w życiu Juno wiele się wydarzy. Losy przyszłej rodziny adopcyjnej jej
                        dziecka ulegną wielkim zmianom, podobnie zresztą jak jej uczucia do Paula.

• elnett Re: ;p 27.10.09, 18:35
                          Aha, spoko xd .. ja też wole na większym ekranie xDD
                          • tysiiaa.a Re: ;p 27.10.09, 18:37
                            no ja etz.ale czasem rodzice kino zajmą i nie mam mozliwości więc wtedy tylko
                            komp zostaje ;pp
                            a filmy to nie wiem jakie najstraszniejsze znam
                            poszukam jeszcze.jak co to napiszęwinkkiss
                            • elnett Re: ;p 27.10.09, 18:39
                              OK : ** . . . dzięki : ) santa
                              • tysiiaa.a Re: ;p 27.10.09, 19:04
                                ja to mam pecha,
                                już nic takiego bardziej strasznego nei moge znaleść ;//

w mroku zła.
                                opis:

Samotna matka Hope (Nadja Brand Mason) wraca do domu z bardzo udanej randki.
                                Czuje się szczęśliwa, ma znowu szansę ułożyć sobie życie. Pewnego dnia wszystko
                                się zmienia, zamiast w łóżku Hope budzi się zamknięta w trumnie. Z trudem udaje
                                jej się z niej wydostać, ale tylko po to, aby otrzymać kolejny cios od
                                anonimowego oprawcy (Eric Colvin). Mężczyzna znęca się nad Hope brutalnie.
                                Informuje ją, że ma dwa wyjścia ? albo umrzeć, albo uwolnić się świeżo zaszytą w
                                jej brzuchu żyletką. Czy Hope zdoła ocalić siebie przed tajemniczym mężczyzną
                                bez imienia, czy podda się wszechogarniającemu złu?

morderstwo w sieci
                                opis:

*

Pięcioro młodych zgadza się zamieszkać razem w odizolowanym od świata domu
                                na 6 miesięcy.
                                W domu tym, każdy ich ruch filmowany jest przez tysiące kamer. Każdy
                                spośród śmiałków ma swój powód aby brać udział w tym wydarzeniu - pieniądze,
                                sława, chęć przygody. Nagrodą jest 1 milion dolarów. Zasady są proste - jeśli
                                jedna osoba odejdzie, przegrywają wszyscy. Staje się to swoistym testem na
                                moralność.
                                Kiedy umiera ukochany dziadek Danny'ego, co zwycięży - miłość czy
                                chciwość? Kiedy bojaźliwa Emma znajduje krew na swojej poduszce, dlaczego tego
                                nie ujawnia? I co to za ciemny sekret ukrywany w domu, który sprawia, że główni
                                bohaterowie czują się obserwowani przez więcej niż milion kamer?

na razie to tyle.kiss
      • the_kitty. Re: ;p 27.10.09, 19:30
        Piłaa ? Niewiem big_grin
    • sliweczkaa Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 18:48
      brrr.
      ja się boję. ;d
      • msthic Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 18:56
        Emmm...
        Czy ja wiem .. Dom woskowych ciał, lustra, krwawe walentynki, Czarna owca, REC! tongue_out
        Tą krwawą Mary muszę zobaczyć!! big_grin
        • tysiiaa.a Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 19:09
          Ostatni dom po lewej.podobno spoko.
          opis:

Mari, wspólnie z rodzicami, Emmą i Johnem, przyjeżdża do rodzinnej posiadłości
          nad jeziorem. Wieczór postanawia spędzić w pobliskim miasteczku, u swojej
          przyjaciółki, Paige. Przypadek sprawia, że obie trafiają do hotelu, w którym
          zaszyli się poszukiwani przez policję mordercy. Wkrótce okazuje się, że to
          zbiegły w więzienia psychopata, Krug, oraz jego rodzeństwo. Od tego momentu
          życie Mari i Paige zamienia się w koszmar. Podział jest prosty - oni są katami,
          dziewczyny ofiarami. Bite, dręczone i gwałcone, z każdą chwilą czują jak
          śmiertelna pętla zaciska im się na szyi. Powoli tracą wiarę, że ich los się
          odmieni. Kiedy jednak banda, szukając schronienia, postanawia zaszyć się w domu
          rodziców Mari, dziewczyny odzyskują nadzieję. Gdy Emma i John, dowiedzą się, co
          przeszła ich córka, napastnicy poznają smak zemsty i do końca swych dni będą
          żałować, że trafili do ostatniego domu po lewej...
          • tysiiaa.a Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 19:09
            ja to mam pecha,
            już nic takiego bardziej strasznego nei moge znaleść ;//

w mroku zła.
            opis:

Samotna matka Hope (Nadja Brand Mason) wraca do domu z bardzo udanej randki.
            Czuje się szczęśliwa, ma znowu szansę ułożyć sobie życie. Pewnego dnia wszystko
            się zmienia, zamiast w łóżku Hope budzi się zamknięta w trumnie. Z trudem udaje
            jej się z niej wydostać, ale tylko po to, aby otrzymać kolejny cios od
            anonimowego oprawcy (Eric Colvin). Mężczyzna znęca się nad Hope brutalnie.
            Informuje ją, że ma dwa wyjścia ? albo umrzeć, albo uwolnić się świeżo zaszytą w
            jej brzuchu żyletką. Czy Hope zdoła ocalić siebie przed tajemniczym mężczyzną
            bez imienia, czy podda się wszechogarniającemu złu?

morderstwo w sieci
            opis:

*

Pięcioro młodych zgadza się zamieszkać razem w odizolowanym od świata domu
            na 6 miesięcy.
            W domu tym, każdy ich ruch filmowany jest przez tysiące kamer. Każdy
            spośród śmiałków ma swój powód aby brać udział w tym wydarzeniu - pieniądze,
            sława, chęć przygody. Nagrodą jest 1 milion dolarów. Zasady są proste - jeśli
            jedna osoba odejdzie, przegrywają wszyscy. Staje się to swoistym testem na
            moralność.
            Kiedy umiera ukochany dziadek Danny'ego, co zwycięży - miłość czy
            chciwość? Kiedy bojaźliwa Emma znajduje krew na swojej poduszce, dlaczego tego
            nie ujawnia? I co to za ciemny sekret ukrywany w domu, który sprawia, że główni
            bohaterowie czują się obserwowani przez więcej niż milion kamer?

na razie to tyle.kiss
            • sasetka54 Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 19:17
              Nienarodzony serce
              uwielbiam serce
              tylko w jednej scenie jest kawałek erotyki shock
              Cam Giganted gra suspicious
              • tysiiaa.a Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 19:19
                czyli nienarodzony polecasz?
                • sasetka54 Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 19:23
                  tysiiaa.a napisał(a):

> czyli nienarodzony polecasz?

no, ciacho i strach serce
                  ciacho to Mark a strach to Jumby, zrozumiesz jak obejrzysz suspicious
    • marcelinaa. Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 19:27
      hmm może "zabójcze ciało" ? ;dd
      • pauliska1212 Re: filmy. HaLLowen ;DD 27.10.09, 19:29
        widzieliście może film "anioły i demony" suspicious
        jak tak to co sądzicie.? kiss
    • destiny__ :) 27.10.09, 19:32
      Joey Ride Dead ahead 2 , piła jest fajna wink i moze lustra
      • ally Re: :) 27.10.09, 20:13
        Hmmm... może nie na temat... <br />
        Ale chciałam się spytac czy jak sie sciaga filmy z filmio.pl to trzeba
        zapłacic?? to znaczy wyslac sms czy cos??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka