rositta 28.10.09, 18:24 dopiszcie kiedy byliście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynek THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami!! 28.10.09, 18:27 byłam i to jest..wspniałe!! 3 razy się popłakałam tn koncert miał być taki piękny!! I love you Michael!![*] Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 28.10.09, 18:29 rodzynek napisał(a): > byłam i to jest..wspniałe!! > 3 razy się popłakałam tn koncert miał być taki piękny!! > I love you Michael!![*] a byłam dzisiaj o 16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 28.10.09, 18:30 rodzynku więc mam zabrać ze sobą chusteczki, tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 28.10.09, 18:34 rositta napisał(a): > rodzynku więc mam zabrać ze sobą chusteczki, tak?? no tak..dużo osób płakało;* Odpowiedz Link Zgłoś
linda THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 16:39 mialam isc na to do kina z kolezanka z klasy , ale ona bierze tez swoje kolezanki ,ktorych ja nie znam wiec nie pojde bo jak mowicie ze sie poplakaliscie tam iles razy to ja tez sie poplacze , a nie lubie plakac przy ludziach i tym bardziej poznawac nowych ludzi...trudno sciagne sobie jak wyjdzie i ogladne w domu Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups This Is It 31.10.09, 19:37 Ja chyba nie pujde, a jak już to ze znaomymi Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1012 Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 22:54 O boshe jego koncert był cudowny Najbardziej piosenki się podobały:Just can't stop loving you , Human Nature , This is It....Kurde szkoda mi go mało sie nierozpłakałam tak mi się podobało i byłam Dzisiaj o 16:00 Michael I love You Odpowiedz Link Zgłoś
0330justynka ... 01.11.09, 11:11 ok a ciekawe czy wszystkie go tak kochałyście jak jeszcze żył, jak w necie i gazetach pisali że jest starym pedofilem któremu we łbie się poprzewracało i który na siłę chce być ,,biały". ciekawe czywtedy go zarzyłyście takim ,,szacunkiem". Człowiek odszedł i nagle się okazuje że wszyscy ludzie są jego fanami. ja szanuje go jako artyste ale fanka nigd nie bylam i nigdy nie bede bo ,,tak wypada i wszyscy go kochaja" sory,minusujcie ile chcecie, po porstu przedstawilam jak ja to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
high Re: ... 31.03.10, 15:19 to do 0300justynka suchaj : dla tego go np ja polibiłam dopiero po jego śmierci bo 10 lat temu miałam 2 latka to co jak miałam 2 latka to się nie interesowałam muzą a w najbliszszych 5 lat nic o nim nie muwili więc przepraszam jak go miałam lubić????????? Odpowiedz Link Zgłoś
paradoks Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 02.11.09, 19:26 byłam wczoraj - OBŁĘDNE ! zobaczyc , jak ruszał się , jaki był skromny choc tyle osób mówiło do niego " Prince "... ach <3 Odpowiedz Link Zgłoś
majullo THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami!! 28.10.09, 18:47 ja ide w sobote na 15.30 Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 28.10.09, 18:48 to wezmę zapas dla koleżanek jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 28.10.09, 18:48 idę ale w piątek do forum na 15 20 wiec moze kogoś spotkam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
panda Michaelllllllllllllllllllllllll 31.10.09, 16:30 ja byłam na premierze i poprostu bosko film super a co wazniejsze ONNNNNN Odpowiedz Link Zgłoś
dijka <love MJ> 31.10.09, 16:44 boszz. byłam 28 pażdziernika. popłakałam się i jedyna gapiłam się w ekran jak nikt. szkoda że istnieje coś takiego jak propofol Odpowiedz Link Zgłoś
selena111 Mike ;*** 01.11.09, 17:54 Byłam ten film jest bosk popłakałam się Szkoda ż ego już z nami nie ma ; ( R.I.P Mike mój aniołku ;** Odpowiedz Link Zgłoś
papix THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami!! 31.10.09, 18:30 Byłam film był super naprawdę polecam wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_ <33 01.11.09, 18:32 byłam w w piątek. popłakałam się 3 razy. na "human nature" i "man in the mirror" piękny film. poszłam na niego negatywnie nastawiona bo weszłam na www.thisisnotit.pl i poczytałam i trochę sie zniecheciłam. ale wyszłąm z filmu bardzo pozytywnie nastawiona ;] warto iść Michael <333 Odpowiedz Link Zgłoś
xdd Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 02.11.09, 19:16 film genialny! Odpowiedz Link Zgłoś
myedward THIS IS IT 31.10.09, 20:07 Film jest wspaniały * Szkoda ze koncerty te sie nie odbyły /// Ps: Byłam pod wrazeniem ze miał w sobie tyle siły jak w dawnych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
tess97 MJ:** 31.10.09, 21:32 Ten film jest wspanialy....... Kocham cię Michael Popłakałam się 2 razy ... Nigdy cię niezapomnimy ty mój ... Byłeś i jesteś moją inspiracją Odpowiedz Link Zgłoś
taylorlovestory this is it 01.11.09, 10:53 ten koncert mial w sobie duzo nieprawdy. wejdzcie sobie na www.this-is-not-it.com/ i sobie poczytajcie. a tak na marginesie to podniecacie sie tym filmem jak nie wiadomo co Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswan1 This is it! 01.11.09, 15:36 Byłam wczoraj o 19. film boski.. ide na niego jeszcze raz na niektórytch scenach sie popłakałam! Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.03.10, 13:09 Nie pamiętam dokładnie kiedy byłam. To było wspaniałe! Prawie się popłakałam, widząc Michaela takiego pełnego energii. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 01.04.10, 11:05 nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 28.10.09, 18:46 nie, ale idę xD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 28.10.09, 19:28 kurde, nie mogę się doczekać.. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 28.10.09, 19:36 Eeee...nie byłam ale już ja coś zrobie ,żeby to obejrzec...; D Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 30.10.09, 17:56 selcia17 podzielisz się pomysłami na to z innymi?? Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 28.10.09, 19:45 byłam , choć mowię szczeże za MJ nigdy nie szalałam , byłam z kuzynką . 4 dni temuu . całkiemm fajne . Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 30.10.09, 18:02 nie byłam, ale bardzo chciałabym to obejrzeć- baardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 30.10.09, 20:07 Byłam dzisiaj ! Było cudownie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx MJ ;*** 01.11.09, 09:59 Muszę to obejżeć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beat_it Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 01.11.09, 22:18 Mnie się bardzo podobało..: D troche chciało mi się na początku płakac... ogólnie to moje nigi cały czas podskakiwały w rytm muzyki, już ledwo tam siedziałam na tym krześle, ale jak tak troszeczkę rozejrzałam się po sali to zobaczyłam, że wszyscy siedzą nieruchomo jakby nie wiem... a moja głowa to latała z jednego końca siedzenia do drugiego taaaka muza : D Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 30.10.09, 20:16 mam zamiar sie wybrać. a jak wam podobał się ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
sailing Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 30.10.09, 20:21 Byłam dzisiaj i było cudnieeee ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyka19 Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 16:37 nie byłam !!! ,ale bardzo chcę iść Odpowiedz Link Zgłoś
doris_jb MJ <3 31.10.09, 17:03 Byłam na samej premierze czyli 28.10 ^^! Było Super! * Naprawdę mi się podobało A na niektórych momentach to się wzruszyłam Nigdy go nie zapomnę MJ <3 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 16:22 Byłam... Było cudownie, niesamowite wrażenia... Niektórzy nawet płakali, ja z resztą też miałam łzy w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 16:27 nie byłam, ale bardzo bym chciała . Odpowiedz Link Zgłoś
mj_th rezerwacja biletów 31.10.09, 16:36 ja nie byłam ale mam pytanie do tych którzy byli : rezerwowaliście bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzunio97 OMG 31.10.09, 16:37 Film "This is it" to rewelacja, chętnie pójdę jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik97 This is it 31.10.09, 16:43 Boze to jest jeden z naj filmow na jakim bylam!!!!!! Swietne widowisko!!!! I dowiedzialam sie wiecej o Jacksonie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamma_95 Re: This is it 31.10.09, 16:50 Byłam dzis . jeden z najlepszych filmów !! <333 Odpowiedz Link Zgłoś
ema THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami!! 31.10.09, 16:52 Ja byłam dzisiaj...............i film jest NIESAMOWITY!!!!!!! JESZCZE NIGDY NIE WIDZIAŁAM TAKIEGO KONCERTU (chociaż to były tylko próby). Szkoda że te koncerty się nie odbyły, wszystko było świetne. Najbardziej mi się podobał występ do "Thriller" Na końcu filmu prawie zaczęłam płakać Michael był, jest i będzie niesamowitym artystą. Love lives forever Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Love Lives Forever. 31.10.09, 16:57 Byłam.! Film niesamowicie odjechany.! Szkoda, że nie doszło do koncertu bo byłby na pewno jednym z najlepszym! Zresztę jak wszystkie, które stworzył Kenny Ortega, no i oczywiście dzięki Michaelowi ;** Odpowiedz Link Zgłoś
ccandy oihgry 31.10.09, 23:07 Ja będę bojkotować ten film! Skoro nie Michael na nim zarobi tylko ludzie którzy nie powinni! Gdybym wiedziała że te pieniądze pójdą na szlachetny cel to bym poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowa Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 16:56 to jest boskie ! płakałam dwa razy,a przez całą reszte miałam otwartą gębe z wrażenia xD oglądałam mnóstwo filmików z nim na YT,ale takich ruchów nigdzie nie było :d i ten głos...boskie :] Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 17:07 niestety nie byłam, ale bardzo chcę zobaczyć ten film Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 17:18 Niestety nie była i pewnie w życiu nie obejrzę już tego filmu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziuslove Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 17:16 byłam, 29.1O ' O9. film, o ile można tak to nazwać. raczej powiedziałabym dokument, świetny. choć to pewnie i tak za mało by określić, to co Michael zrobił dla fanów, siebie i muzyki. był w pełni życia, wogóle nie było widać, że jest o krok od śmierci. bardzo mi się podobał, dlatego że było widać na nim, Jego ciężką pracę, nad trasą. nie było tam powodu do płaczu, ale myślę że ludzie i tak się rozczulą. tak jak Ja. we will never forget You, MJ. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 17:22 byłam dzisiaj, właśnie wróciłam. Film opisuje całą Jego pasje do muzyki, to w jaki sposób jednoczył się z nią, te emocje które towarzyszyły mu przy każdym występie. Michael nie umarł. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 18:27 sliweczkaa napisał(a): > byłam dzisiaj, właśnie wróciłam. > Film opisuje całą Jego pasje do muzyki, to w jaki sposób jednoczył się z nią, t > e > emocje które towarzyszyły mu przy każdym występie. > > Michael nie umarł. jak to nie umral!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
emilcia15 super 31.10.09, 17:35 było super trwało to prawie 2 godziny ale czas tak leciał że zdawało się że trwał pół godziny I Love Michael Jackson :serce :(byłam wczoraj o 16:00) jeszcze jedno lubicie MIchaela Jacksona?? Odpowiedz Link Zgłoś
loveyoureye This Is It 31.10.09, 18:00 Film jest niesamowity. w kinie udalo mi sie nie plakac, ale jak przyjechalam do domu to zaczelam ryczec jak male dziecko. Polecam wszystkim ktorzy nie obejzeli, bo naprawde warto go obejzec. Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl ; - * 31.10.09, 18:10 byłam wczoraj. <3 to było przecudowne. popłakałam się na początku i na końcu. w czasie filmu było szkoda, bo to było takie cudowne. MJ świetnie wyglądał, tańczył i spiewał. polecam. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena26 this is it 31.10.09, 18:12 boże jakie to jest piękne _______ byłam w dzień premiery i jeszcze wczoraj i dalej chce iść!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 18:14 nie byłam i nie wybieram sie. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 18:43 Ja byłam dziś o 15, było super! chciało mi sie strasznie płakac, Michael tak bardzo się starał, wszystko musiało byc idealnie. nie zdążył... na prawde polecam wszystkim fanom, swietny film. Cały pokazuje próby to trasy koncertowej, castingi, uwagi Michaela dla innych...piekne Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami!! 31.10.09, 18:59 jedno słowo. NIESAMOWITE. te wszystkie próby, te przygotowania.. jej, to było super. po prostu nie ma słów, żeby określić, jakie to było super. polecam, wszystkim wokół. xd Michael Jackosn, you're forever the best. Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Poprostu 31.10.09, 19:06 kto nie był - ten nie przeżył! ukazana perfekcja, do tego świetna choreografia, cudowne, nowo nakręcone wstawki do każdego przeboju i wspaniali tancerze - to wszystko wypływało z każdej minuty tego filmo-dokumentu! ale przyznam się że w którymś momencie nie mogłam oderwać oczu od jednego z tancerzy.. moje wrażenia po dzisiejszym seansie kinowym^^ Odpowiedz Link Zgłoś
camomile Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 19:17 ja tam nie byłam ale myśle że byl chit uwielbiam Michaela Odpowiedz Link Zgłoś
demi_ Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 19:24 camomile napisał(a): > ja tam nie byłam ale myśle że byl chit uwielbiam Michaela tak , racja . ja nie byłam , ale na pewno pójdę . < 33 MJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 19:52 demi_ napisał(a): > camomile napisał(a): > > > ja tam nie byłam ale myśle że byl chit uwielbiam Michaela > > > tak , racja . ja nie byłam , ale na pewno pójdę . < 33 MJ !!!:serce > : Zgadzam się z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 This is it! 31.10.09, 19:51 Właśnie wróciłam, fajne było, szkoda, że koncert się nie odbył, oglądając te próby strasznie chciałoby się zobaczyć jakby to wyglądało, no i zabrakło mojej ulubionej piosenki 'heal the wordl', ale i tak wspaniałe wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka19 Re: THIS IS IT - byłaś[eś] podziel sie wrażeniami 31.10.09, 20:08 Film jest wspaniały. Ludzie płakali w kinie. Tymi koncertami chciał się pożegnać z fanami. Niestety stało się inaczej. To my tym filmem pożegnaliśmy się z Michael'em. Niestety na zawsze. Serce ściska mi ściskało jak widziała Michael'a uśmiechniętego, jak tańczył widzać że to uwielbiał. Los bywa złośliwy. Odpowiedz Link Zgłoś