mweezy 09.11.09, 19:44 Subkultury. Co sądzicie o różnych subkulturach? Należycie do jakiejś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt. Re: Subkultury . 09.11.09, 20:25 ja kubie subkultury. ; x są takie.. wyjątkowe.. mam jakiś taki większy szacunek dla takich osób. mam w szkole kilka gotów, właściwie to gotek, i są super. to znaczy.. nie wiem, czy takie są, nie znam ich, ale wydają się być fajne, i miłe. hipisi też są fajni. ; D skejci też . i w ogóle, każdy z nich jest wyjątkowy . lepiej byc KIMŚ, niz być NIKIM. łuuu, jaka złota myśl. ; o Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Subkultury . 09.11.09, 22:12 hehehe ale niektóre subkultury są oceniane na podstawie pozorów. np. niektórzy ludzie widzą osobę ubraną trochę "mrocznie" , dajmy na to jakiegoś gota. i od razu że to satanista czy coś ;/ moja dobra koleżanka jest gotem , i jest bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Subkultury . 09.11.09, 22:42 nie no , ludzie, ale sie rozpisujecie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: Subkultury . 10.11.09, 12:12 Należenie do jakiejś subkultury jest sprawą indywidualną, a ocenianie człowieka ze względu na przynależenie do niej jest zjawiskiem niepoprawnym, ze względu na to, że każdy jest inny. A i nie da się lubić subkultur, co najwyżej ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Subkultury . 10.11.09, 12:31 do niczego nie należe ;] jestem sama sobą i tyle xd Odpowiedz Link Zgłoś
weezy_bejbe Re: Subkultury . 10.11.09, 12:44 fajne są takie rzeczy, ale nie jestem "w" żadnej Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Subkultury . 10.11.09, 12:49 Lubię Emo ale raczej nie należe.Mimo iż wszyscy mi mówią ze jestem imoł ale chyba nie wiedzą że to cała subkultura;DD Ale mimo wszystko ten styl jest super i uważam ze to komplement gdy tak mówią.xd Odpowiedz Link Zgłoś
atus Re: Subkultury . 10.11.09, 13:37 Ja lubie subkultury, są fajne. Może ktoś lubi być gotem , a drugi skejtem . No i co z tego? Ja np. lubię skejtów , mają fajny styl xd Odpowiedz Link Zgłoś
selena_i_demi Re: Subkultury . 10.11.09, 13:53 Ja nie należę ale ostatnio mieliśmy na zastępstwie o tym ; d Co sądzę .. No to każdy ma swoje życie i wybiera sobie jakąś lub nie . Jego wybór . Mam kumpele która do jednej należy i jest najfajniejszą dziewczyną jaką znam tylko inaczej się ubiera ale to nie ma znaczenia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Subkultury . 10.11.09, 13:58 przynależenie do subkultury to brak pomysłu na samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Subkultury . 10.11.09, 15:43 spoko, niech sobie ludzie będą skejtami, gotami, hippisami, punkami i hugo wie czym tam jeszcze. ale częściowo popieram Jane i nie toleruję ludzi którzy uważają się, za emo, hahaha. u mnie nazywamy 'imoł' ludźmi którzy siedzą w kącie, nic się nie odzywają, albo mają grzywki która wpiernicza im się do oczu, ja pierniczę, nie rozumiem tej całej subkultury, której celem jest cięcie się żyletkami, albo padaczenie i izolowanie się od ludzi, może się mylę, w moim odczuciu tak jest, siemano Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Subkultury . 10.11.09, 21:49 no wreszcie ktoś się odezwał ja nie należę do żadnej subkultury , jednak szanuję osoby , które przynależą do jakiejś subkultury. każdy ma prawo robić co uważa za stosowne oczywiście w granicach rozsądku. ja nie należę do żadnej subkultury i mi z tym dobrze a pomysł na ten temat wpadł mi kiedy usłyszałam jak jakieś starsze , hmm , panie obgadywały na przystanku taką dziewczynę ubraną na czarno i z kolczykiem w brwi . to nie było zbyt fajne Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile Re: Subkultury . 19.11.09, 17:07 nie należę do żadnej, ale nie rozumiem jak można dyskryminować jakiś ludzi za to, że do jakieś należą .. ?!! to jest okropne . jak ktoś chce, ubiera się na dresa, punkowca, metala, emo .. mi to wisi .. to nie zmienia ludzi . tzn. może i zmienia, ale tu chodzi oczłowieka a nie jego ubranie, upodobania, muzykę jaką słucha, czy to w jaki sposób wyraża emocje . nigdy nie mam zamiaru do żadnej subkultury należeeć, bo nie wiem po co, ale nie rozumiem takiej dyskryminacji .. ! Odpowiedz Link Zgłoś