dakota_ 20.11.09, 21:39 wiem , wiem były takie wątki , ale wiecie teraz jacoba było dużo w new moon , więc może ktoś zmienił zdanie . więc kogo wolicie i proszę o uzasadnienie x - dd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuaona Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 20.11.09, 23:51 jacob, bo edward to pantoflarz, bella to, bella tamto, bella owamto, biedna bellusia, ojejk ojejku . xd Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 00:03 jacob oczywiście : jest zabawny, wyluzowany, ciepły, radosny, słodki, uczuciowy, opiekuńczy. bella przy nim jest radosna etc. a przy edwardzie robi się taka poważna i sztywna jak on. lubię edwarda, ale dużo , dużo mniej. team jacob < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
breeze. Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 00:08 jacob się zrobił taki mrrr i w ogóle był spoko, ale edward zawsze był mrrr i od razu się w nim zakochałam XD lubię obu bohaterów. bez porównania Odpowiedz Link Zgłoś
nesscullen Edward. 21.04.10, 15:42 Nie ważne o ile bardziej wolę Taylora niż Roberta, w książce i tak wole Edwarda. i w filmie z resztą też. I co z tego, że Jacob jest przystojniejszy skoro próbuje zniszczyć związek belli i edwarda? gdyby ją kochał to by uszanował jej wybór. Wolę taylora lautnera niż roberta ale edwarda niż jacoba Odpowiedz Link Zgłoś
alicexd Jacob 27.11.09, 18:55 Ja jestem za Jacobem bella tak go rani .... A pozatym Jacob ma charakter i jest przystojniejszy od Eda Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 00:18 Czytałam wszystkie książki ,ale nie byłam jeszcze na filmie . Polubiłam Jacoba w drugiej części ,rozweselał ,podtrzymywał na życiu Bellę. Prawie wyleczył Bellę z depresji ... ale to jak zachowuje się w cz. 3 jest żałosne ... cały czas tylko podrywa Bellę ,staje się inny ... dlatego wolę Edwarda. Jest miły ,opiekuńczy jest dżentelmenem co jest rzadkie w dzisiejszych czasach. Po prostu taki inny .. Odpowiedz Link Zgłoś
przedswitem55 Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:58 Ja zakochałam sie w Edwardzie. Lubie tez Jacoba alee nie tak baardzo. Nie wie nawet dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 03:05 jacob , jacob . on jest taaki ciepły. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
moniquemichael Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 15:47 Zawsze Edward!! Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson za kim jesteście : edward czy jacob ? hmmm... 21.11.09, 05:08 Oczywiście, że za Edwardem On jest super a szczególnie Robert ma wielki talent aktorki i świetnie przedstawił te postać, zresztą juz po przeczytaniu książki mi się spodobała postać Edwarda nie Jacoba!!! JACOB jest NUDNY, a jak przeczytałam KwN to normalnie sie załamałam, bo Edzia było mało...a Jaka duuużo...w filmie też i przez ten film Jacoba znienawidziłam bardziej..serio! on jest obleśny...fuuuuuj...edzio za to sliczny..Robcio też Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? hmmm... 21.11.09, 08:19 co za pytanie. jasne że Jacob on jest taki kól zwłaszcza w czwartej części. yhh. kocham go x d Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0002 TEAM EDWARD 21.11.09, 21:50 Ja tam wole EdziaOn wymiataPo prostu the best! Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 08:28 wolę Edwarda od pierwszej ksiazki i filmu eolalam edwarda! jest cudowny ... po prostu brak słow ! a jacob.. moja kolezanka woli go tylko zaza wyglad i.. klate xd Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 09:22 Ja nie oglądałam Zmierzchu i Księżyca w Nowiu , nie czytałam książek . Poprostu nie ma kiedy . Jednak wole Jacoba . Odpowiedz Link Zgłoś
martulla Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 17:34 mileylove. napisał(a): > Ja nie oglądałam Zmierzchu i Księżyca w Nowiu , nie czytałam książek . > Poprostu nie ma kiedy . > Jednak wole Jacoba . chyba chciałaś napisać taylora ?? bo jak możesz woleć jacoba jak nawet nie widziałaś filmu ani nie czytałaś książek ? Odpowiedz Link Zgłoś
beti513 Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:35 w książce wolę Edwarda bo jest bardzo romantyczny i kulturalny. Ale w filmie wolę Jacoba bo jest boski. Rola któregoś z panów jest źle dobrana ponieważ Edward jest w książce opisany jako prawie bóg a Patison tak nie wygląda. Jacob jest ładniejszy a powinno być na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
martulla Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 17:32 Edward bo jest taki kochany (zawsze był) . Kocha Belle nad życie czego dokładnie nie moge o niej powiedzieć... bo np jak ona mogła pocałować jacoba w 3 części ?? co z tego że to jejprzyjaciel ?? przyjaciół się tak nie całuje...dlatego Edward na zawsze! do tego nie lubie belli bo jest wkurzająca na maksa... i do tego jacoba niee lubiee bardzo No i oczywiście nie lubie taylora... bo on już taki lans że mi sie rzygać chce na jego widok no więc teraz będzie krzyk na mnie , ale ja mam swoje zdanie... i nie narzucam go nikomu ! pozdrowienia dla antyfanów taylora! Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczkaa Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 17:47 Jacob! ma taki sexi tyłeeek. Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 17:49 Wybór: Edward Uzasadnienie: bo tak Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 17:50 Edward! Jacob jest zbyt arogancki i samolubny! CO TO MA BYĆ!? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 17:54 Edward Edward Edward Edward Edward Edward Moze dlatego, że nie oglądałam filmu, a w ksiązce Jake to totalny idiota, całuje Bellę, jakby nie wiadomo za kogo się uważał, dlatego od razu go skresliłam A Edward jest taki romantyczny, słodziutki no i przystojny o wie3le bardziej od Jackoba Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 18:07 ` był , jest i będzie dla mnie najlepszy jacob . : ) ponieważ jest on inny niż wszyscy w książcę . moim zdaniem dzięki niemu ta saga stała się żywsza , dzięki niemu bella 'wyzdrowiała' trochę ze swojej depresji i wgl . on jest kooochany i bardzo , bardzo gorący a do tego zabawny i opiekuńczy i w ogóle NAJLEPSZY . jacob rulez . Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 18:36 `Jacob. PrOsta krÓtka OdpOwiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 18:44 między tymi dwoma to Jake ale Bella jest głupia i musiała wybrać tego dziada w młodym ciele. ale wgl. to mam fazę na Jaspera, w sumie na Jacksona, noale Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 19:00 haha też uwielbiam Jaspera. Wgl dla mnie to Meyer mogła napisac książkę, gdzie głównymi bohaterami byliby Jasper i Alice xD Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 19:21 szoko, chciałaś napisać Jasper i Ania * Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 19:53 Trudny wybór, do obu jestem przywiązana i mięknął mi nogi na dźwięk ich gosu, a kiedy widzę ich przystojne twarze...Jednak Edward ma w sobie tyle z mojego pojęcia "ideału", że wybieram jego. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:19 team jacob: 12 głosów. team edward: 11 głosów. ; - D Odpowiedz Link Zgłoś
demola Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:28 Ja teraz jestem sercem z Jacobem , Dziś oglądałam new moon i jest mi tak starsze szkoda Jacoba, Jak jest Bella , Edward i Jacob w lesie i tłumaczy \ Bells Jacobowi że woli edwarda. I się przemienia i wtedy ta łaza w oku Wilkołaka. Ja się sama rozpłakałam... ( a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
tinka96 Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:37 Jacob to takie ciacho... mniam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:38 Jacob bez porównania lepszy od rozmemłanego Edzia. Odpowiedz Link Zgłoś
monisiekk Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:39 A ja powiem tak:<br /> Nie umiem wybrać między nimi . Obaj są booscy. Jak dla mnie ideały. Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:43 edward oczywiszczie Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:44 jacob : 18 głosów edward : 14 głosów. yeah. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_7 Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:44 Definitywnie Edward. Jest bardziej męski, mądrzejszy, o wiele doroślejszy niż dzieciak, którego gra Taylor Lautner. Przypadł mi do gustu Edward, chyba dlatego, że jestem maniaczką wampirów Ale też z wielu innych powoedów, których nie będę pisać, bo zabrakłoby miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:48 miley_7 napisał(a): > Definitywnie Edward. > Jest bardziej męski, mądrzejszy, o wiele doroślejszy niż dzieciak, którego gra > Taylor > Lautner. Przypadł mi do gustu Edward, chyba dlatego, że jestem maniaczką wampir > ów > Ale też z wielu innych powoedów, których nie będę pisać, bo zabrakłoby miejsca > masz rację - doroślejszy. w końcu ma 109 lat, czego się dziwić. ;d jak dla mnie edward jest za sztywny, za poważny. i bella przy nim też się taka staje. a przy jacobie jest radosna, uśmiechnięta, rozluźniona etc. ; - ) jacob < 3 jacob: 18 głosów. edzio : 15 głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 22:14 michelle_ napisał(a): > miley_7 napisał(a): > > > Definitywnie Edward. > > Jest bardziej męski, mądrzejszy, o wiele doroślejszy niż dzieciak, któreg > o gra > > Taylor > > Lautner. Przypadł mi do gustu Edward, chyba dlatego, że jestem maniaczką > wampir > > ów > > Ale też z wielu innych powoedów, których nie będę pisać, bo zabrakłoby mi > ejsca > > > masz rację - doroślejszy. w końcu ma 109 lat, czego się dziwić. ;d jak dla mnie > edward jest > za sztywny, za poważny. i bella przy nim też się taka staje. a przy jacobie jes > t radosna, > uśmiechnięta, rozluźniona etc. ; - ) jacob < 3 > > jacob: 18 głosów. > edzio : 15 głosów. ej,ale bella od samego początku była sztywna.przecież tyle było o tym napisane,że równie dobrze mogłaby być matką renee,a nie na odwrót.potem jeszcze zajmowała się charliem,który nie umiał sobie zrobić obiadu.a później poznała się z eddim.a gdy przy jacobie jej odwalało to aż miało się wrażenie,że nie jest sobą,taka sama z siebie była sztywna na maksa xD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_x3 Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:50 Oczywiście , że Jake <33 Bo on jest taki słodki , ciepły , i wgl. i nie skrzywdził Belli , wyleczył ją z depresji . Po za tym jest ładniejszy i bardziej sexy ;p I szkoda mi go było tam w lesie jak mu się Bella tłumaczyła , że będzie vampirem ;< Ale ona jest głupia , bo wybrała tego oblecha Edwarda ... Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:52 sweet_x3 napisał(a): > Oczywiście , że Jake <33 > Bo on jest taki słodki , ciepły , i wgl. i nie skrzywdził Belli , wyleczył ją z > depresji . Po za tym jest ładniejszy i bardziej sexy ;p I szkoda mi go było tam > w lesie jak mu się Bella tłumaczyła , że będzie vampirem ;< Ale ona jest gł > upia > , bo wybrała tego oblecha Edwarda ... hihi, masz rację. ; > jake: 19 głosów. edzio: 15 głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:58 ja tam wole jacobsa edzio jest nudny a z jacobem możne by się było zabawić Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 21:59 jacob: 20 głosów. edward: 15 głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 22:07 edward,jasne,że edward.chociaż w normalnym życiu wolałabym kogoś spontanicznego,aroganckiego i momentami bezczelnego,to mimo wszystko kocham edwarda.panują chyba we mnie jakieś sprzeczności,ale jacoba na prawdę nie lubię.on mnie najzwyczajniej w świecie denerwuje.a w dodatku jest indianinem.więc jest bardziej..czarny.a raczej ma b.ciemną karnację.a ja tego nie lubię,już wolę bladość.a tak nawiasem mówiąc to filmowy jacob jest jeszcze brzydszy niż go sobie wyobrażałam.a może nie tylko co brzydki,a poprostu lalusiowaty i zniewieściały[no nie licząc tych mięśni,które wgl nie pasują do dziecięcej twarzy taylora].a teraz przejdźmy do tego co kocham w robercie-kocham w nim wszystko,a więc i jego postać też muszę.zresztą edward pasuje do belli,bo jak to renee określiła 'wreszcie znalazłaś kogoś o duszy równie starej co twoja'.team edward,kill jacob Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 22:08 jacob: 20 głosów. edzio: 16 głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
asienqa Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 22:12 Edward. Jackob jest uparty, nieznośny i zbyt pewny siebie. Nie lubię takich osób xdd Odpowiedz Link Zgłoś
serena_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.11.09, 22:12 O Boże, ja kocham Jaspera. Ale jeśli miałabym wybrać między tymi dwoma panami, odpowiedź będzie oczywista: Jacob. Odpowiedz Link Zgłoś