black00 30.11.09, 19:32 mam problem chce kupić prostownice ale nie wiem jaką macie pomysły i czy wasze włosy ładnie wyglądały po prostowaniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: prostownica 30.11.09, 20:27 Ja nie prostuje więc się nie znam... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: prostownica 30.11.09, 20:38 według mnie nie powinno się prostować włosów bo się przesuszają bardzo ale każdej dziewczynie jest ładniej w wyprostowanych Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: prostownica 30.11.09, 20:47 Proste włosy wyglądają fajnie , ale po prostowaniu bardzo się niszczą , no bo rzecz prosta - one się po prostu palą a po drugie się własze szybciej przetłuszczają . Ale Twoja decyzja Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica_ Prostownica x d 30.11.09, 20:48 Ja mam prostownice.. xd I jest mi w prostych najlepiej.. A do ILU chcesz zakupić prostownice ? Odpowiedz Link Zgłoś
makabra13 Re: prostownica 30.11.09, 20:48 Zależy jakie masz włosy.Do krótkich kup raczej cieńką ja mam 'brauna' i musze powiedzieć że jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
country_music Re: prostownica 30.11.09, 20:57 ja wyglądam w prostych ok. ja mam kręcone włosy więc wies ,jest różnica. szczerze to niepamiętam jaka firma xD Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: prostownica 30.11.09, 21:11 Jak od czasu do czasu będziesz prostowała to nic się nie stanie Ale nie można nadużywać, bo kumpela z mojej klasy ma tak masakrycznie wysuszone włosy przez prostowanie, że szok po prostu! A apropo prostownic to ostatnio widziałam taką fajną, z jakimś gównem wibracyjnym, co równomiernie rozkłada włosy czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
limelight Re: prostownica 30.11.09, 21:16 eeee, ja prostuję, ale nie przesadzam, bo wiem, że od tego włosy są okropne .. co prawda, proste, tak mega proste są prześliczne, ale jednak prostuje je tylko w jakiś nagłych sytuacjach. bez tego nie wyglądają źle. chyba, że masz tzw. 'afro' to nie radzę, bo chyba ci wszystkie wypadną po ciągłym prostowaniu xd Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: prostownica 30.11.09, 21:17 NIe radze , prostowałam włosy i teraz żałuję . mam straszne . Muszę myć codzięnnie . a kiedyś mogłam co 3 dni . Odpowiedz Link Zgłoś
limelight Re: prostownica 30.11.09, 21:19 sysiek4444 napisał(a): > NIe radze , > prostowałam włosy i teraz żałuję . > mam straszne . > Muszę myć codziennie . > a kiedyś mogłam co 3 dni . dlaczego niby musisz codziennie, kiedy mogłaś co 3 dni? włosy po prostowaniu mogą stać się wysuszone i porozdwajane, ale jeśli będziesz je myła to nic nie da. idź lepiej do fryzjera, niech da ci jakiś szampon czy coś .. no i zrezygnuj z suszenia włosów suszarką. Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: prostownica 30.11.09, 21:15 mi sie bardzo podobaja tylko czeba je dodatkowo pielegnowacz po bende okropnie wyglondac Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: prostownica 30.11.09, 21:17 Codziennie prostuję włosy i wcale mi się nie niszczą *____* Ja mamzwykłą prostownicę z philipsa chyba. Bez bajerów. Ma niecały miesiąc i się dobrze trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: prostownica 30.11.09, 21:19 moje włosy są straszne, po dwóch,trzech wyprostowanich robią się takie dziwne i spalone na końcach. roventa, taka biała z różowym ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: prostownica 30.11.09, 21:18 słyszałam, że najlepsze są teflonowe. sama mam, prostuje włosy prawie codziennie, nie wysuszają mi się tylko trochę szybciej się przetłuszczają. moja prostowinica jest chyba z Remingtona. jeśli chcesz, żeby twoje włosy się nie niszczyły, to możesz używać balsamy/kremy z filtrem UV do włosów, np. z Joanny. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: prostownica 30.11.09, 21:23 Nie prostuję codziennie, tylko czasami, tak naprawdę moje włosy nie są bardzo kręcone, tylko lekko falowane. Mam prostownicę Babyliss bez żadnych specjalnych bajerów, nawet nie wiem jaki to model, kupiłam ją chyba 8 miesięcy temu. Była nawet tania, co wzbudzało podejrzenia, że za pare miesięcy się zepsuje. Okazała się świetna. Włosy się nie niszczą, prostownica działa bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: prostownica 30.11.09, 21:41 szczerze mówiąc nie potrzebuję prostownicy bo moje włosy i tak są już proste . zbyt proste -.- Odpowiedz Link Zgłoś
krejzola Re: prostownica 30.11.09, 21:44 Ja mam włosy kręcone. Zawsze były suche, więc nigdy nie przejmowałam się tym, że będą jeszcze bardziej. Prostuje cały czas i są beznadziejne ;/ Ale wcześniej też takie były xd więc już wolę, żeby były proste i suche xd Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1215242 Re: prostownica 30.11.09, 21:45 ja prostuje codziennie, już od dwóch lat i prawie wgl nie są zniszczone, tylko końcówki porozdwajane;P a prostownice mam taką zwykłą, kupiłam za 3 dychy chyba;P pzdr;* Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Re: prostownica 30.11.09, 21:45 ja mam prostownicę, w sumie dobrej marki. jeśli masz tendencje do przetłuszczania się włosów, to prostownicę odradzam. ja tak mam i codziennie (przez prostownicę) myję głowę! ;0 to dlatego, że prostownica, strasznie, strasznie tłuści włosy. ale w moim przypadku inaczej się nie obejdzie ;d. jeśli natomiast masz włosy, któr rzadko myjesz bo ci się nie przetłuszczają, to ofc. kup ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: prostownica 02.12.09, 00:20 Ja mam prostownicę ;P używam jej od czasu do czasu bo nie chcę zniszczyć sobie włosów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: prostownica 02.12.09, 13:49 Tak, mam prostownicę, i jak je wyprostuję to moje włosy wyglądają dosyć ładnie. Alenie prostyj zbyt często, bo będzie żle. Choćbyś miała nie wiem jak dobrą czy drogą prostownicę i tak włosy będą ci się niszczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
vrionat Re: prostownica 02.12.09, 13:51 Ja mam prostownice Remington i jest bardzo dobra, dałam za nią 250 zł. I jak będziesz stosować dobrych szmponów i odżywek np. Elseve to włosy nie będą znieszczone, oczywiście wszystko zależy czy musisz je prostować codziennie i jak długo. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: prostownica 02.12.09, 18:26 zależy kiedy chcesz prostować, czy codziennie itepe. ja prostowałam kiedyś codziennie i wstyd się przyznać- zaczęły mi strasznie wypadać. zrobiły się suche, brzydkie i wyglądały jakbym nie myła przez tydzień. ( nie obrażając osób które tyle nie myją ). np. jak umyłabym godzinę temu, to teraz miałabym wyglądające na tłuste włosy. odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś