Dodaj do ulubionych

prostownica

30.11.09, 19:32
mam problem chce kupić prostownice ale nie wiem jaką macie pomysły i czy wasze
włosy ładnie wyglądały po prostowaniu
Obserwuj wątek
    • sonia321 Re: prostownica 30.11.09, 20:27
      Ja nie prostuje więc się nie znam... ;D
    • klarix1 Re: prostownica 30.11.09, 20:38
      według mnie nie powinno się prostować włosów bo się przesuszają bardzo confused
      ale każdej dziewczynie jest ładniej w wyprostowanych tongue_out
      • nastolatkak93 Re: prostownica 30.11.09, 20:42
        mi tak...tongue_out
        • martuskac Re: prostownica 30.11.09, 20:47
          Proste włosy wyglądają fajnie , ale po prostowaniu bardzo się niszczą , no bo rzecz prosta -
          one się po prostu palą a po drugie się własze szybciej przetłuszczają . Ale Twoja decyzja wink
        • jajecznica_ Prostownica x d 30.11.09, 20:48
          Ja mam prostownice.. xd
          I jest mi w prostych najlepiej..

A do ILU chcesz zakupić prostownice ?

choinka
    • makabra13 Re: prostownica 30.11.09, 20:48
      Zależy jakie masz włosy.Do krótkich kup raczej cieńką ja mam 'brauna' i musze powiedzieć że
      jest dobra.
      • country_music Re: prostownica 30.11.09, 20:57
        ja wyglądam w prostych ok.
        ja mam kręcone włosy więc wies ,jest różnica.
        szczerze to niepamiętam jaka firma xD
    • mandy_jonas Re: prostownica 30.11.09, 21:11
      Jak od czasu do czasu będziesz prostowała to nic się nie stanietongue_out Ale nie można
      nadużywać, bo kumpela z mojej klasy ma tak masakrycznie wysuszone włosy przez
      prostowanie, że szok po prostu! A apropo prostownic to ostatnio widziałam taką
      fajną, z jakimś gównem wibracyjnym, co równomiernie rozkłada włosy czy cośbig_grin
      • limelight Re: prostownica 30.11.09, 21:16
        eeee, ja prostuję, ale nie przesadzam, bo wiem, że od tego włosy są okropne ..
        co prawda, proste, tak mega proste są prześliczne, ale jednak prostuje je tylko
        w jakiś nagłych sytuacjach. bez tego nie wyglądają źle.
        chyba, że masz tzw. 'afro' to nie radzę, bo chyba ci wszystkie wypadną po
        ciągłym prostowaniu xd
      • sysiek4444 Re: prostownica 30.11.09, 21:17
        NIe radze ,
        prostowałam włosy i teraz żałuję .
        mam straszne .
        Muszę myć codzięnnie .
        a kiedyś mogłam co 3 dni .
        • limelight Re: prostownica 30.11.09, 21:19
          sysiek4444 napisał(a):

> NIe radze ,
          > prostowałam włosy i teraz żałuję .
          > mam straszne .
          > Muszę myć codziennie .
          > a kiedyś mogłam co 3 dni .

dlaczego niby musisz codziennie, kiedy mogłaś co 3 dni?
          włosy po prostowaniu mogą stać się wysuszone i porozdwajane, ale jeśli będziesz
          je myła to nic nie da. idź lepiej do fryzjera, niech da ci jakiś szampon czy coś ..
          no i zrezygnuj z suszenia włosów suszarką.
    • nici Re: prostownica 30.11.09, 21:15
      mi sie bardzo podobaja tylko czeba je dodatkowo pielegnowacz po bende okropnie
      wyglondac
    • mellow Re: prostownica 30.11.09, 21:17
      Codziennie prostuję włosy i wcale mi się nie niszczą *____* Ja mamzwykłą
      prostownicę z philipsa chyba. Bez bajerów. Ma niecały miesiąc i się dobrze trzyma.
      • honey__ Re: prostownica 30.11.09, 21:19
        moje włosy są straszne, po dwóch,trzech wyprostowanich robią się takie dziwne i spalone na końcach. roventa, taka biała z różowym ;3
    • aguluniuszka Re: prostownica 30.11.09, 21:18
      słyszałam, że najlepsze są teflonowe. sama mam, prostuje włosy prawie codziennie, nie
      wysuszają mi się tylko trochę szybciej się przetłuszczają. moja prostowinica jest chyba z
      Remingtona. jeśli chcesz, żeby twoje włosy się nie niszczyły, to możesz używać
      balsamy/kremy z filtrem UV do włosów, np. z Joanny.big_grin
    • theblackone. Re: prostownica 30.11.09, 21:23
      Nie prostuję codziennie, tylko czasami, tak naprawdę moje włosy nie są bardzo kręcone, tylko
      lekko falowane. Mam prostownicę Babyliss bez żadnych specjalnych bajerów, nawet nie wiem
      jaki to model, kupiłam ją chyba 8 miesięcy temu. Była nawet tania, co wzbudzało
      podejrzenia, że za pare miesięcy się zepsuje. Okazała się świetna. Włosy się nie niszczą,
      prostownica działa bez problemu.
      • mweezy Re: prostownica 30.11.09, 21:41
        szczerze mówiąc nie potrzebuję prostownicy bo moje włosy i tak są już proste .
        zbyt proste -.-
        • krejzola Re: prostownica 30.11.09, 21:44
          Ja mam włosy kręcone. Zawsze były suche, więc nigdy nie przejmowałam się tym, że
          będą jeszcze bardziej. Prostuje cały czas i są beznadziejne ;/ Ale wcześniej też
          takie były xd więc już wolę, żeby były proste i suche xd
    • iwa1215242 Re: prostownica 30.11.09, 21:45
      ja prostuje codziennie, już od dwóch lat i prawie wgl nie są zniszczone, tylko końcówki
      porozdwajane;P a prostownice mam taką zwykłą, kupiłam za 3 dychy chyba;P pzdr;*big_grin
    • cumeel. Re: prostownica 30.11.09, 21:45
      ja mam prostownicę, w sumie dobrej marki. jeśli masz tendencje do przetłuszczania się
      włosów, to prostownicę odradzam. ja tak mam i codziennie (przez prostownicę) myję
      głowę! ;0 to dlatego, że prostownica, strasznie, strasznie tłuści włosy. ale w moim
      przypadku inaczej się nie obejdzie ;d.
      jeśli natomiast masz włosy, któr rzadko myjesz bo ci się nie przetłuszczają, to ofc. kup ;d
    • karola_483_th Re: prostownica 02.12.09, 00:20
      Ja mam prostownicę ;P używam jej od czasu do czasu bo nie chcę zniszczyć sobie
      włosów ;]
    • annie__ Re: prostownica 02.12.09, 13:38
      ja mam taka ; p

https://megastore.wprost.pl/karty/pliki/zdjecia/2A/8710103451839F1.jpg
      • stokroteczka11 Re: prostownica 02.12.09, 13:49
        Tak, mam prostownicę, i jak je wyprostuję to moje włosy wyglądają dosyć ładnie.
        wink Alenie prostyj zbyt często, bo będzie żle. Choćbyś miała nie wiem jak dobrą
        czy drogą prostownicę i tak włosy będą ci się niszczyły.
    • vrionat Re: prostownica 02.12.09, 13:51
      Ja mam prostownice Remington i jest bardzo dobra, dałam za nią 250 zł. I jak będziesz
      stosować dobrych szmponów i odżywek np. Elseve to włosy nie będą znieszczone,
      oczywiście wszystko zależy czy musisz je prostować codziennie i jak długo. Pzdr.
      • honest_ Re: prostownica 02.12.09, 18:26
        zależy kiedy chcesz prostować, czy codziennie itepe.
        ja prostowałam kiedyś codziennie i wstyd się przyznać- zaczęły mi strasznie wypadać.
        zrobiły się suche, brzydkie i wyglądały jakbym nie myła przez tydzień. ( nie
        obrażając osób które tyle nie myją ). np. jak umyłabym godzinę temu, to teraz
        miałabym wyglądające na tłuste włosy.
        odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka