elisss92 ehh... 06.12.09, 20:20 Moja mama zmarła w piątek właśnie przez raka. Jej organizm jest fenomenem- czas życia z tą odmianą złośliwegon raczyska wynosi góra 4 miesiące. Ona przeżyła co najmniej 1,5 roku (bo dowiedziała się 1,5 roku temu, a trwało to na pewno 3 lata dłużej). Rak oblazł cały organizm: Żołądek, wątrobę, śledziony praktycznie nie było. Ale żyła, cierpiała, ale żyła. Więc jak ktoś mi powie, że ludzie z rakiem są gorsi, to pozabijam. Z okiem prawdziwym czy sztucznym, z piersią czy bez... To bez znaczenia, liczy się człowiek, nikt nie ma wpływu czy zachoruje na to cholerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii >.< 16.12.09, 20:47 elisss92 - moze najpier do ciebie. musi ci byc chyba ciezko po stracie mamy? :C strasznie szkoda... teraz do zalozycielki wątku - nie przejmuj sie. z okiem prawdziwym czy sztucznym i tak zawsze bedziesz czlowiekiem, to w jaki sposob traktuja cie inni to czysta glupota, wiec olewaj ich. dziekuj bogu ze zyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczo123 Re: Przez raka, gorsza ..? 16.12.09, 20:51 niewiem nigdy nie bylam w takiej sytuacji chociaz mam klopoty z oczami. mam tam jakas chorobe spojuwek, ale wiadomo to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 Re: Przez raka, gorsza ..? 17.12.09, 15:09 Nie jesteś wcale gorsza! Zawsze będą isnieć : ,,ci dobrzy'' i ,,ci źli''. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_x3 Masz bliskich.!. 17.12.09, 17:22 Zawsze znajdzie się ktoś kto Cię nie zna i pochopnie ocenia. Ale nie martw się tym, bo to oni nie będa wiedzieć jaka fajna laska z Ciebie.!. Wygląd to nie wszystko, miałam przyjaciółkę, która umarła na raka. Nie wygrała walki. Nie poszczęściło jej sie tak jak Tobie. Bądź szczęsliwa z tego że Tobie sie udało i nie przejumuj się tymi ludźmi którym sie nie podobasz. Zawsze znajdzie się ktoś kto Cię pokocha taka jaka jesteś. Masz bliskich i pewnie przyjaciół i to oni sa najważniejsi. nie przejmuj się tymi którzy nie chca Cie poznać, bo nie wiedzą co tracą. trzymaj sie Słonko Odpowiedz Link Zgłoś