sweet_dudee 11.12.09, 23:21 Jestem ciekawa co sadzicie o Good Charlotte ? Moze ktos z was slucha ? Podoba wam sie ich styl ? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola16 Re: Good Charlotte. 11.12.09, 23:32 pierwszy raz słyszę o takim zespole (chyba)? Ale jeśli coś w stylu TH to ja dziękuje... Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Good Charlotte. 11.12.09, 23:40 Jak można nie słyszeć o GC?? To chyba Best band ever! No dobra jeden z kilku dobrych zespołów, no i jeden z moich ulubionych. A tak na marginesie to TH nawet nie stało obok Good Charlotte. Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee_ Re: Good Charlotte. 12.12.09, 13:00 marffa:Jak można nie słyszeć o GC?? sądzę, że normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Good Charlotte. 12.12.09, 13:03 pola16 napisał(a): > pierwszy raz słyszę o takim zespole (chyba)? Ale jeśli coś w stylu TH to ja > dziękuje... Co ty masz do TH,zachowaj to dla siebie.I nie są tacy jak oni...moja ulubuiona pieśń to Hold On zajebistaaa Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Good Charlotte. 11.12.09, 23:47 kedyś bardzo lubiłam moja ulu pios to All Black i I just wanna ilve Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: Good Charlotte. 12.12.09, 12:42 Bradzo lubię ten zespół.Prawie ,żę kocham Mają swietne piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Good Charlotte. 12.12.09, 12:45 bardzo lubię ten zespól. uwielbiam *i just wanna live, * i want candy, *s.o.s Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Good Charlotte. 12.12.09, 13:09 kiedyś słuchałam, ale przestałam. swoją dorgą nie wiem czemu. jakoś tak wyszło. w każdym razię lubię ich. a przez ten wątek dostałam fazy na słuchanie ich piosenek. cały czas ich słucham. nie byłam ich jakąś super największą fanką. tylko zwykłą fanką. czyżby to wróciło? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Good Charlotte. 12.12.09, 20:43 Są mega cool. Mają zajecoolowy styl i w ogóle. Uwielbiam - The river. Odpowiedz Link Zgłoś