jonas1139 31.12.09, 19:20 nie myślicie ze gwiazdy nie powinny miec troche prywatnosci a nie wszyscy za nimi latalą jak głupki i robią im fotki ja jak bym była gwaizda bym sie załamała albo ich wszystkich pozabijała mnie oni bardzo wnerwiają a was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mweezy Re: paparazzi ;/ 31.12.09, 19:25 CIEBIE denerwują ? a co , chodzą za tobą ? :b dżołk no racja, racja, ale taka jest ich praca. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
koko Re: paparazzi ;/ 31.12.09, 19:27 ee, a może niektórym gwiazdą się to podoba ? na przykład taka GaGa lubi być w centrum zainteresowania. ;ddd ty nie jesteś gwiazdą (ani ja xd) więc nie wiesz jak to jest.. pozdROWienia. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Odwiedźcie ten komentarz! Prooooooooooooooooooosze 31.12.09, 19:42 Jejciu! Ta dzisiejsza młodzież! Wy wogóle nic nie wiecie o szołbiznesie! Ja to mam na codzień, mnie moja babcia ciągle fotografuje jak idę na czerwonym dywanie w łazience! Biega jak dzik! Ale jest calkiem przyjemnie!! !! Babcia to LUBI! Babcia to taki L.O.L DD Mówie waaam! A u was jak z babciami jest? Chyba taki wątek założę! Ale mowie wam, ta młodzież!! Odpowiedz Link Zgłoś
koko Re: Odwiedźcie ten komentarz! Prooooooooooooooooo 31.12.09, 21:03 kobieto, ogranij się. ;o jasne, jasne. wszyscy ci wierzą, że cie babcia w kiblu na czerwonym dywanie fotografuje. po co jej twoje zdjęcia w kiblu ? ;o jasne, załóż taki wątek i ci wszyscy napiszą ' moja babcia jest normalna ' . xD ave. + życzę udanych zdjęć. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Odwiedźcie ten komentarz! Prooooooooooooooooo 02.01.10, 15:48 my nie wiemy jaki dzisiaj schowbiznes (niewiem jak sie pisze) ale ty nie umiesz pisać schowbiznesz ( bo to napewno nie szołbiznes) Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: paparazzi ;/ 31.12.09, 19:30 ale oni, stając się gwiazdami, pozbawili się kompletnej prywatności więc nie mają raczej wyjścia i muszą pozwolić na to, aby paparazzi za nimi chodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: paparazzi ;/ 31.12.09, 19:31 jonas1139 napisał(a): > nie myślicie ze gwiazdy nie powinny miec troche prywatnosci a nie wszyscy za ni > mi latalą > jak głupki i robią im fotki > ja jak bym była gwaizda bym sie załamała albo ich wszystkich pozabijała > mnie oni bardzo wnerwiają > a was ? > troche przesadzaja, ale taka jest ich praca Odpowiedz Link Zgłoś
love_nick_jb Re: paparazzi ;/ 31.12.09, 19:37 fakt niedługo to będą robić zdjęcia gwiazdom jak będą sr... bo jakieś nienormalne/ni fanki/fani będą chcieli zobaczyć jakie cztery litery mają Odpowiedz Link Zgłoś
drinni Re: paparazzi ;/ 31.12.09, 19:42 traktuja ich jak przedmioty a to przeciez sa ludzie! wlaza im do chat, zabieraja im prywatnosc, a do tego potem wypisuja i tak jakies gowno wyssane z palca na ich temat. mogliby chociaz napsiac prawde Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: paparazzi ;/ 31.12.09, 20:14 własnie o to mi chodzi to nie jest fer dla nich Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: paparazzi ;/ 31.12.09, 20:25 Ehhh... ;// Zgadzam się z tobą,ale w sumie to zostając gwiazdami powinni być świadomi,że wystawiają swoje życie prywatne na publikację.. a paparazzi muszą się z kolei z czegoś utrzymywać. xdd mnie to przeraża w tym show-bizie .x-qq Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: paparazzi ;/ 31.12.09, 21:10 Sami tego chcieli .Wiedzieli , że tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 15:23 paparazzi czasem seri przesadzaja ;/ Bo jak ktos jest gwiazda to nawet nie moze zrobic czegos szalonego bo od razu jest z tego afera na caly swiat;/ Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 15:41 Tłumy paparazzi to wada bycia sławnym Gdybym była gwiazdą to by takich olewała. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 15:46 gdybyś była długo gwiazdą, to byś się do tego przyzwyczaiła. mnie nie wnerwiają, bo nigdy ich nie spotkałam. i nie wiem jak się zachowują. Odpowiedz Link Zgłoś
cornelle_ Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 15:49 Taka ich praca... Ale gwiazdy wiedziały że tak będzie ;/ Sława taka jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 15:52 nie dziwie im się , że ciągle robią gwiazdom fotki . nieźle na tym zarabiają . oj nieźle . Odpowiedz Link Zgłoś
kammilla Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 15:58 Osoba decydująca się na życie jako osoba publiczna musi mieć tę świadomość, że coś takiego jak paparazzi istnieje, w końcu to też jest praca i za coś rodzinę muszą nakarmić. Jeżeli jakiejś gwieździe to nie pasuje to znaczy, że nie przemyślała dokładnie sprawy kiedy decydowała się na sławę. Oczywiście są wredni itp, ale to ich zawód i trzeba się z tym pogodzić, a gwiazdą życzyć wytrwałości i mocnej psychiki... Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 15:59 taka ich praca gwiazdy muszą się z tym pogodzić ,za dobrze by miały Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0505 Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 16:03 Tu jest taki paradoks trochę, bo z jednej strony też mnie wkurzaja, przesladuja te gwiazdy, czas doprowadzaja do wpyadkow jkiedy gwiazdy przed nimi uciekaj, a zdrugiej strony jakby nie oni to nie wiedzielsbysmy wielu zdjec, nie byloby serwisow plotkarskich bo nie mielby info zadnych. A poza tym ludzie którzy pchają sie do telewizji itp musza sobei zdawacc z tego sprawe ze nie unikna paparazzi i takich napadów fanów itp Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 16:03 Taką mają pracę...wkońcu ktoś musi być tym paparazzi. I za takie 'latanie' jak to ujęłaś im płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 16:07 O tak, do tego kłamią! Jak tabloidy typu udelek, Lansik, Kozaczek... To straszne! Nie dają im spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
kammilla Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 16:14 zgadzam się z pyska017 tyle, że ja bym dodała jeszcze kotek.pl ;/ bez urazy, ale wiele newsów jest przesadzonych i poprzekręcanych lub źle zinterpretowanych przez tą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
razzo ;c 02.01.10, 16:12 to ich praca.` od `zawsze` tak było, a ludzie, którzy stawali się `gwiazdami` mieli stu procentową świadomość, że tak będzie, że zostaną pozbawieni prywatności. dlatego wkurza mnie gadanie `nienawidzę paparazzi`. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 16:12 "ja jak bym była gwaizda bym sie załamała albo ich wszystkich pozabijała mnie oni bardzo wnerwiają " Wniosek z tego jeden: nie mogłabyś nią być. A jeżeli ktoś decyduje się na sławę, to takie są tego konsekwencje, staje się osobą publiczną i nic na to nie poradzi, że się nią interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 16:24 no tak . xxdd ale na tym zarabiają . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 16:28 wł, zarabiają na tym .! ale wkurzają niesamowicie < to jest pewne .xd Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: paparazzi ;/ 02.01.10, 16:29 nie myślę bo ja w ogóle nie myślę xD A co latają za tobą? no wiesszz ale oni biorą za to kase ! Odpowiedz Link Zgłoś