sweet_honey 08.01.10, 12:00 Mam wielki problem jutro mam urodziny koleżanki a mam dla niej tylko kolczyki srebrne i taki stojak na telefon co jeszcze jej moge kupić? Lubi koty i króliki nie lubi różowego kończy 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuli Re: Co jej kupić 08.01.10, 12:16 Hym .. masz w mieście sklep Flo lub twister ? Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Co jej kupić 08.01.10, 12:30 Kup jej jakiś wisiorek do kolczyków, jeśli lubi czytać - książkę, może pamiętnik, kalendarz, świece, kubek, piórnik, jakiś fajny zeszyt, kolorowe długopisy,kaktusa, album na zdjęcia, ramkę, może jakąś bluzkę, xd Odpowiedz Link Zgłoś
lukreszja Re: Co jej kupić 08.01.10, 12:45 broń Boże nie kupuj rzeczy , które najczesciej się dostaje ,po czym odkłada z kąt, takie jak badziewne perfumy za 20 zł , pamiętnik, dezodorant, portfel . Pomyśl co ty chciałabyś dostać, może wybierz się do jakiechś sieciówki , np. cropp czy h&m albo złóż się z koleżankami po 20-30 zł i kupcie coś większego. Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Co jej kupić 08.01.10, 12:48 Może kosmetyk, albo drobiazg do pokoju. Jeśli lubi książki no to jakąś fajną. Może bilet do kina żebyście poszły potem razem Nie wiem... płytę, film, zawieszkę do kluczy. coś w ten deseń (: Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. Re: Co jej kupić 20.01.10, 18:21 może jakąś fajną płyte z muzyką ? zapytaj się jej jaki lubi zespół czy piosenkarza albo piosenkarka i kup jej tego artysty płytę : D Odpowiedz Link Zgłoś