wunia 25.01.10, 19:35 użytkowniczki nie musicie wchodzic ani komentować. A więc kotku, przepraszam was wszystkich (użytkowniczkitez) bo troche nie miła byłam w ostatnim czasie cóż... przepraszam i to więcej się nie powtorzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_cat Re: do kotka: 25.01.10, 19:54 a bo ci uwierzę. lol . kolejna przeprasza, zamiast najpierw pomyśleć. x d. powiedzmy : spoko . ; * Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: do kotka: 25.01.10, 20:14 ahhaam... xdd Dobra z ciebie użytkowniczka xdd ;PP Wybaczam chociaż mnie nie obraziłaś xdd Ale nie przejmuj się girl Na pewno nikt ci nie ma tego zazłe jeśli przeprosiłaś... noom to się wypowiedziałam i spadaam - teletubisiee mówią pa paa xd Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: do kotka: 25.01.10, 20:20 Nie znam Cię, nie czytam twoich komentarzy, nie widziałam, żebyś zraniła czyjeś uczucia... ...ale spoko, przebaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowa : | 25.01.10, 20:22 A co kotkowi do tego, jest tyle użytkowniczek i myślisz że zwraca uwagę na cb? Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: : | 25.01.10, 20:26 ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: do kotka: 25.01.10, 20:39 cóż kotkowi wiele do tego, z wielu powodów, które są już tylko moją sprawą Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: do kotka: 25.01.10, 21:32 Hmm... Nie natknęłam się na twoją wredotę czy coś takiego Ale spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: do kotka: 25.01.10, 21:37 Kotek się nie wypowiedział. upsss! Nie zauważyłam tego że byłaś wredna, ole ok ; ). Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ram pam pam! 25.01.10, 21:53 To w końcu do kotka czy do nas? Ja jestem szatanem z blond włosami i Ci nie wybaczam. Przykro mi niezmiernie, albo i nie. Bo ja wiem, że jak kogoś zwyzywam to zwyzywam. Jak na umyśle będę chamem - to o tym wiem, to z wyboru. W takim razie nie robię z siebie potem niewiniątka. Nie lubię tego. Najpierw jesteś zua i głupia a potem "przepraszam" i złotko, nie dziewczyna ;* Wyrobiłaś sobie u mnie opinie dziewczyny, której nie lubię. Choćby jej komentarzy i nie mogę napisać "spoko". ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: . 26.01.10, 10:45 łu-hu-hu, nie masz rozgrzeszenia miqusi i mweezy, to na zawsze będzie w Twojej duszy, w najczarniejszym jej zakamarku, łu. -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: do kotka: 26.01.10, 10:53 nie widziałam, ale skoro tak, niech będzie. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś