kala16 31.01.10, 19:21 Mam bardzo proste pytanie: Jakie imię wybrać na bierzmowanie? Zastanawiam się nad Julią. Co myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tinn Re: Bierzmowanie.... 31.01.10, 19:30 osobiście kieruję się tym czego patronem jest dana osoba. Jako że mam problemy ze wzrokiem chyba wezmę Łucja, bo ona jest od tych spraw z oczami. Musisz pomyśleć o jakiś planach, marzeniach czy czymś i poszukaj w necie tam bd wszystkie imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Bierzmowanie.... 31.01.10, 19:32 Radzę Ci zrobić tak jak mówi tinn. Ja wzięłam Alicję Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Bierzmowanie.... 31.01.10, 20:52 A Alicja jest czyją patronką? Pytam się, bo sama chcę sobie dać tak z bierzmowania Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_xd Re: Bierzmowanie.... 31.01.10, 19:36 ja sugeruje się bardziej czy dane imie jest ladne a pozniej czego jest patronem. Ale mysle ze Julia to fajne imie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Bierzmowanie.... 31.01.10, 19:34 A nie będzie mieć tak na trzecie połowa dziewczyn? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
louise_ Są różne. 31.01.10, 20:35 Tak-Julia jest bardzo ładne.Poszukaj na Google i tam masz dużo propozycji na ładne imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Są różne. 31.01.10, 20:38 Ja chcę sobie wziąś NAdia, ale nie wiem czy się zgodzą, bo to on Nadzieji jest Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Bierzmowanie.... ;p 31.01.10, 20:38 Sama jestem juz po bierzmowaniu i moje trzecie imię to właśnie Julia strasznie mi sie ono podoba Odpowiedz Link Zgłoś
wiaatr hah. 31.01.10, 20:41 Ja bym chciała Etiennette ale nie wiem czy kościół się zgodzi. Jak się nie zgodzi to zrobię szopkę. xD Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Bierzmowanie.... 31.01.10, 20:40 Dziewczyny mają rację. PS. są inne wątki o bierzmowaniu, poszukaj może znajdziesz jakieś fajne imiona ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rose Re: Bierzmowanie.... 31.01.10, 20:42 Przedemna jeszcze 3 lata do bierzmowania, ale ja już mam takie wybrana - moze Tobie też się spodobają Będę wybierac pomiędzy: Maja, Wiktoria, Weronika, Sylwia,Magdalena lub Julia Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: Bierzmowanie.... 31.01.10, 20:44 Też zastanawiam się nad Julią, ale tinn mówi bardzo sensownie . Co więcej, też mam problemy ze wzrokiem, więc w moim przypadku Łucja to niezły wybór, chyba zastanowię się nad tym... Odpowiedz Link Zgłoś