amydenlee Re: Rammstein-słucha ktoś? 10.04.10, 19:13 szczerze mówiąc to dopiero,, poznaję" ten zespół ,ale baardzo lubię ,,Amerika".ma piosenka przesłanie Odpowiedz Link Zgłoś
silver_ Rammstein - słucha ktoś? 29.04.10, 23:19 znam, ale nie słucham nie lubię wszystkiego co niemieckie Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Rammstein-słucha ktoś? 09.06.10, 11:19 ja słucham czasem. nieźli są ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
firealy Re: Rammstein-słucha ktoś? 12.06.10, 23:52 ja słucham i uważam że język niemiecki jest najodpowiedniejszy dla tej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
scaryblood Re: Rammstein-słucha ktoś? 13.06.10, 08:45 Ja lubię.Ale jeśli nie przepadasz za metalem nie przypadnie ci do gustu.Mają dość kontrowersyjne teledyski.A zwłaszcza "Pussy",ale zajebiści są Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Rammstein-słucha ktoś? 13.06.10, 13:42 Słucham, słucham. Rodzice słuchają, brat słucha, siostra słucha. Rewelacyjny zespół. Żywa legenda. Jeżeli ich nie znasz to koniecznie musisz to nadrobić. Przesłuchaj sobie chociażby takie kawałki jak Du hast, Mutter, America. Z ich muzyki płynie taka energia, że chce się gitary o ścianę rozbijać haha Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Rammstein-słucha ktoś? 13.06.10, 13:46 Kiedyś słuchałam, mam jeszcze nawet ich stare płyty. Teraz to już przeszłość Odpowiedz Link Zgłoś
muffy_x3 Re: Rammstein-słucha ktoś? 13.06.10, 13:49 Ja słucham, ale raczej okazyjnie ^^ . Mimo wszystko bardzo dobry zespół. Sama muzyka chyba przezwycięża moją nienawiść do języka niemieckiego, no i ich utwory to jedyna rzecz, w której tej język brzmi dobrze. O.O Odpowiedz Link Zgłoś
bronex R +/- 14.06.10, 19:01 Ogólnie ramsztajna mam w dupie. tanz metal jdenynie du hast ujdzie ale ogolnie niemcy to gnoje i faszysci. sram na nich Odpowiedz Link Zgłoś
oryginalnax3 Re: Rammstein-słucha ktoś? 15.06.10, 19:25 Znam kilka piosenek są nawet fajni Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Rammstein-słucha ktoś? 27.06.10, 14:57 Nie cierpię ich za beznadziejne wręcz teksty piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
freaky Re: uwielbiam ^^ 26.08.10, 12:34 grają coś na kształt metalu połączonego z industrialem. pomimo tego, że ich teksty są zazwyczaj perwersyjne, uwielbiam ich muzykę. szczerze mówiąc, to mój numer jeden. 'moskau' <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ewka705 Re: Rammstein-słucha ktoś? 27.08.10, 10:34 Rammstein jest świetny. Jak chcesz się o nim coś dowiedzieć to wikipedia, bo dużo by mówić. Niezapomniane dźwięki, wspaniały niemiecki akcent, oryginalny głos...fajnie, że u was na niemcu o muzyce się rozmawia. Polecam piosenkę "Mein Teil". Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: Rammstein-słucha ktoś? 27.08.10, 10:38 ja słucham, jak mam ochotę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Rammstein-słucha ktoś? 27.08.10, 12:06 znam parę piosenek , ogólnie lubię ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_arbuza Re: Rammstein-słucha ktoś? 27.08.10, 12:17 Mój tata tego słucha Ja uwielbiam rocka , ale nie w wulgarnym i niemieckim wykonaniu ... Ponieważ znam niemiecki tata przestał to przy mnie puszczać Dużo tam "pięknych słów" Poprostu nie lubię tego języku w piosenkach i już. Odpowiedz Link Zgłoś