beautiful_ Re: WF 27.03.10, 21:30 Ja tam nie mam takiego problemu, ćwiczę zawsze na wf i zimą noszę 3/4 spodnie luźne a latem krótkie spodenki ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: WF 28.03.10, 11:10 Rybaczki luźne, albo dresy siwe takie, luźne. Nie biegam w krótkich spodenkach, tak jak ty. A t-shirt ? zazwyczaj mam i <3 justin bieber, gdy ten jest w praniu to zakładam czasrna bluzke xxl i <3 cannes, albo zwykły, biały t- shirt. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: WF 03.04.10, 18:53 ćwiczę w spodenkach po kolana i w zwykłej czarnej bluzce. Odpowiedz Link Zgłoś
bree__ Re: WF 03.04.10, 18:56 u mnie wszyscy muszą mieć obowiązkowo krótkie, czarne spodenki i białe koszulki -.- Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: WF 03.04.10, 18:58 Ja mam długie spodnie Mam masywne uda i nie zamierzam pokazywać ich nikomu :p Odpowiedz Link Zgłoś
niepozorna Re: WF 03.04.10, 19:13 NIENAWIDZĘ WF baba sie ciągle drze i wymaga żebyśmy były ciągle najlepsze, nienawidze jej i całej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: WF 03.04.10, 19:08 Muszę czuć się komfortowo, przede wszystkim. c; Ćwiczę w czarnych najzwyklejszych jeginsach i szarym t-shircie (rozmiar xxl). ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
sunnyprincess Re: WF 03.04.10, 19:18 Nasza pani jest spoko. pozwala nam nosić wszystko xD wszystko oprócz rozsznurowanych trampek i koszulek w których brzuch jest odkryty.... alewiększośc dziewczyn nosi rybaczki i jakaś koszulka. nie które maja za duże koszule(xD) albo koszulki na ramiączkach. i tylko niektóre naszą krótkie spodenki... ja rybaczki i koszulka fioletowa Odpowiedz Link Zgłoś
98paula98 Re: WF 03.04.10, 19:19 pumpy czarne i biały t-shirt, niektórzy mają (szczególnie chłopcy) mjaą nadruki na koszulkach, naprzykład taki jeden ma Jestem leniwy... ale się staram Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: WF 03.04.10, 19:32 hmm jest u nas pewna zasad: biała bluzka i czarne spodnie koniecznie! kolory muszą być dokładnie takie, a co dokładnie nosimy to nasza sprawa... fajne to ja noszę czarne pumpy i zwyczajny biały T-shirt bez nadruku... większość dziewczyn u nas tak się nosi na WF-ie Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: WF 03.04.10, 19:45 ja ma dresowe krótkie spodenki ale nie takie ze mi majtki widac i biala podkoszulke. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: WF 03.04.10, 19:51 ja mam luźne i długie spodnie dresowe i czarną bluzkę z krótkim rękawem(każda klasa w moim gim ma inny kolor-a.czarny,b.biały,c.granat a d. czerwień) Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: WF 03.04.10, 23:24 ja mam białą obcisłą koszulkę i 4 pary spodni! xD zależy od nastroju! xD wszystkie za kolanoe sa fioletowe, różowe, czarne i popielate! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: WF 04.04.10, 21:43 nosilabym krotkie spodenki ale przez moje grube nogi i rozstepy nosze takie dlugie za kolano Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: WF 13.04.10, 21:18 Dresy, zdecydowanie. Mam masywne uda, więc kiedy ćwiczę w spodenkach myślę tylko o swoich nogach i o tym, że pewnie wszyscy będą gadać, że jestem gruba. Wiem, że to płytkie, ale cóż ja mogę poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: WF 15.04.10, 17:20 zależy , w poniedziałki i piątki mamy na dworze więc ; długie leginsy [ szare albo szarne ] bluzka czarna , albo żółta [męska] haha xd z taką małpą . i bluza jak zimnoo . wtorki i czwartki na sali więc; krótkie spodenki i bluzka biała ale długa , więc wygląda jakbym nie miała spodni , czasami na naramkach ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
nicola1313 Re: WF 15.04.10, 17:25 Ćwicze lubie nawet w-f a i ćwiczę w krótkich spodenkach nie lubie ćwiczyć w dresach Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: WF 15.04.10, 17:46 ja mam takie lźne szare rybaczki ze ściągaczem na dole i do tego koszulkę z napisem " I London" Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza zwykle noszę.. 15.04.10, 17:53 dresowe 3/4 (: ale jak się robi ciepło to krótsze, troszkę poniżej pachwiny, ale gaci mi nie widać [: Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: WF 08.05.10, 13:20 ja mam luzne spodnie takie gdzies za kolano...w krotkim spodenkach se nie wyobrazam cwiczyc Odpowiedz Link Zgłoś