zelusiacullen 09.02.10, 15:28 Hej zna ktoś może jakąś strone gdzie mogę ściągnć film How To Be z lektorem albo napisami (nie chce po angielsku) Prosze o stronę gdzie filny sciąga się za darmo i nie trzeba sie na niej zalogowywac xdd Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarix1 Re: Film: How to be :D z Robertem Pattinsonem 09.02.10, 15:30 nie znam . Odpowiedz Link Zgłoś
kapi ; x 09.02.10, 15:33 Haha . Chcesz film z napisami , ale bez angielsku ? Nie ma takiego filmu kobieto ; 3 Jeśli chcesz oglądnąć film z napisami to musisz najpierw ściągnąć film normalny a potem ściągnąć do tego napisy . Odpowiedz Link Zgłoś
zelusiacullen Re: ; x 09.02.10, 15:38 kapi napisał(a): > Haha . Chcesz film z napisami , ale bez angielsku ? Nie ma takiego filmu kobiet > o ; 3 > Jeśli chcesz oglądnąć film z napisami to musisz najpierw ściągnąć film normalny > a potem ściągnąć do tego napisy . Oj wiem ale chodzi mi o to że jaki nie ma do niego napisów to go nie chce xdd bo po co mi film z samym językiem angielskim .! Mądry by się połapał xd Odpowiedz Link Zgłoś