light Re: Biedronka . 03.03.10, 14:44 Jest tam taniej niż w innych sklepach, a produkty są dobrej jakości, więc czemu nie korzystać? Odpowiedz Link Zgłoś
itsumademo. Re: Biedronka . 03.03.10, 14:52 w biedrze tanio i dobrze! ale wolę lidla i netto.. xd Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Biedronka . 03.03.10, 14:59 A co fanką biedronki jesteś?;DD Ja rzadko chodzę do tego sklepu. Jakoś tak nie lubię robić tam zakupów. A sklep to dla mnie jak każdy inny... Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Biedronka . 03.03.10, 15:01 Są w tym sklepie naprawdę dobre rzeczy. Są tańsze paluszki, jest ich więcej i są dobre (szczególnie jeśli ktoś lubi duże ilości soli)...i jeszcze pare rzeczy napewno się znajdzie : )) Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Biedronka . 03.03.10, 15:20 kupuje tam czasami , bo są niektóre firmowe rzeczy , actimele , jakieś tam sosy z winiary czy czego tam . tyle że kosztują taniej niż w zwykłym sklepie . tych 'biedronkowych' nie kupuję , bo są rzeczywiście słabej jakości . Odpowiedz Link Zgłoś
nie_jestem_zla Re: Biedronka . 03.03.10, 15:11 Bardzo rzadko tam kupuje, od momentu kiedy otrułam się chipsami, bo CHYBA były złej jakości, aha i też się kilka razy otrułam się, +bolała mnie głowa, +osłabienie dokładnie, po zjedzeniu takiej bułki.. która też CHYBA była złej jakości.. Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: Biedronka . 03.03.10, 15:16 biedronka - codziennie ruskie ceny. tyle powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ ;] 03.03.10, 15:26 ja tam nie mam nic do tego sklepu, moi rodzice robią tam co tydzień zakupy, bo jest tam 100 razy taniej . Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.vampire Tu Bierdonka :D 03.03.10, 15:36 W mojej szkole powstało wiele ciekawych historyjek o Bierdonce. A na krzesłach bez przerwy piszą teksty w stylu ,, Zerkasz, a tuuuuuu.... Bierdonka!!!!!!'' Tak więc Żuk często jest przedmiotem naszych (jakże interesujących ) rozmów. I dlatego sie z tego lejemy. Ale tak jest u nas, nie wiem, jak jest w innych miastach. Z Bogiem( a raczej Bierdonką) dzieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Tu Bierdonka :D 03.03.10, 17:48 tak mówicie, a pewnie większość z was robi tam zakupy . c; Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Biedronka . 03.03.10, 17:48 produkty nie są najlepsze, ale tanie. w biedronce jest wszystko, więc ludzie wolę iść tu niż, żeby jechać do 10 innych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Biedronka . 03.03.10, 17:53 ja z tych przeróbek ivonowych reklam Biedronki to tylko się śmieję, mimo, że humor to beznadziejny i bezsensowny. a do samego sklepu nic nie mam. taki jak każdy inny. nie mam takiego problemu, by czepiać się tych, co tam kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
martusiek Re: Biedronka . 03.03.10, 18:41 e tam sklep jest w porządku ludzie sie nie śmieją z niego tylko z reklam Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Biedronka . 03.03.10, 19:16 W mojej okolicy nie ma Biedronki. Więc nie będę się zgłębiać w ten temat Odpowiedz Link Zgłoś