alexrusso 06.03.10, 10:32 no to hmm . ciekawi mnie jakie piosenki macie w swoich odtwarzaczach (mp3, mp4 , iPod ...) jakbyście mieli stworzyć swoją Top10 [??] wiem troche głupie ale może ktoś trafi na jakiś fajny kawałek jak coś ! to kosz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mychaxd3 Re: mp3 , mp4 i tam takie 06.03.10, 11:03 aktualnie to ; 1. Mrozu- famme fatale 2. Mrozu feat. Tede- pali się dach 3. Marina- glam pop 4. Rihanna- rude boy 5. Us5- i got you 6. Us5- shook 7. One Republic - all the right moves 8. 3oh!3 - starstrukk ft. katy perry 9. 21 allstars - powinnas byc ze mna 10. doniu - czuje ze wygrywam Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ mp3, mp4 i tam takie. 06.03.10, 11:06 mam empetrójkę i mam w niej około dwustu piosenek. obecnie, oczywiście. o dziwo, nie nagrywam na niej piosenek, które nie lubię, więc całą tą gromadę kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: mp3 , mp4 i tam takie 06.03.10, 12:11 nie mam żadnej swojej playlisty, bo wgrywam/słucham tego, co akurat mi się spodobało. najczęściej są to po prostu nowości, hity radiowe. i mogę śmiało powiedzieć, że nie mam mp4, ani mp3. <3 mam komórkę, na której \infty piosenek, jednak słuchać nie słucham, bo na kompie siedzę 24/7, a mój winamp się przegrzewa. xDD //wyszedł znaczek nieskończoności, czy nie? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: mp3 , mp4 i tam takie 06.03.10, 12:20 1.ke$ha -tik tok 2.Mitchel musso i tiffany -a tytul to niepamietam ;D 3.timbland,soshy feat.nelly-morning after dark 4.katy-starstrukk 6.HSM3-a night to remember 7.nick-who i am 8.muse-supermasive black hole 9.BEP-pump it 10.MC-fly on the wall Odpowiedz Link Zgłoś
underwater_ Re: mp3 , mp4 i tam takie 19.03.10, 19:42 Obecnie mam 100 piosenek, chyba nie muszę wypisywać ? : * Ogólnie to kilkanaście Green Day, kilka The Fray, One Rebublic. I tak jak ktoś wspomniał reszta to takie hity, które lecą w radiu etc. żeby oderwać się od tego smęcenia, lub pobudzić się w drodze do szkoły. Bo nie wyobrażam sobie, pójść do szkoły i nie wziąć telefonu. <3. Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: mp3 , mp4 i tam takie 06.03.10, 12:17 1. Justin Bieber - Baby 2. junior stress - Znam ten stan 3. Junior stress - nie po to, by łapać słońce 4. Monopol - Zodiak na melanżu 5. Lady Gaga - Bad romance 6. Rihanna - Take a bow 7. Riri - unfaithful 8. Sugarbabes - About you now 9. 50 cent feat. ne-yo - baby by me 10. Cascada - Dangerous Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: mp3 , mp4 i tam takie 06.03.10, 12:27 Więc TH-WBMW TH-Ready,set go Linkin Park-The end Green Day-American Idiot Ke$ha-Tik tok Rihanna-Rude boy Avril -Hot One Repubilc-All the right moves Th-Durch den monsun xD Th-Der letzte tag Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: mp3 , mp4 i tam takie 06.03.10, 12:42 Dużo tego jest, ale dam pierwszą dziesiątkę: 1. Damien Rice - 9 crimes 2. Evanascene - Call me when you're sober 3. 30 seconds to mars - The Kill 4. A Fine Franzy - Almost Lover 5. Blue Foundation - Eyes on Fire 6. Paramore - Ignorance 7. Nirvana - Heart Shaped Box 8. Kings Of Leon - Cold Desert 9. James Blunt - You're beautiful 10. Happysad - Sami sobie Odpowiedz Link Zgłoś
misslola14 Re: mp3 , mp4 i tam takie 06.03.10, 12:49 Akon sexy chick Selena Gomez Tell me .. Demi LOvato Dont forget Cascada Dangerouse I inne Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 ...-,-... 06.03.10, 12:53 Ja przeważnie najlepsze hity jakie są słucham . Ale takie naj,naj to Timblaand&K.P., JB, Miley, Tiesto, Rihanna, One Republic, Iyaz itd. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ ... 06.03.10, 12:51 1. nirvana - smells like teen spirit, 2. nirvana - rape me, 3. nirvana - come as you are, 4. nirvana - mexican seafood, 5. nirvana - heartbreaker, 6. nirvana - endless nameless, 7. nirvana - swap meet, 8. nirvana - hairspray queen, 9. nirvana - big cheese, 10. nirvana - turn around. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: mp3 , mp4 i tam takie 06.03.10, 13:04 1. Nightmare - Alumina. 2. Nirvana - Smells like teen spirit. 3. Maximum the hormone - Zetsubou billy 4. Fiction Junction, Yuuka - Akatsuki no kuruma 5. Mamoru Miyano - Refrain. 6. Aya Hirano - God Knows. 7. The archies - Sugar Sugar. 8. Aya rl - Skóra. 9. Hunter - Kiedy umieram. 10. Nanase Aikawa - Ai no uta. To moja lista "top ten", w telefonie. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
nie_taka_slodka Re: mp3 , mp4 i tam takie 06.03.10, 13:45 nie umiem wybrać spośród przeszło kilku tysięcy piosenek moich ulubionych wykonawców tych dziesięciu najlepszych, to chyba byłoby trudne co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
klek Re: mp3 , mp4 i tam takie 09.03.10, 19:30 moja pierwsza dziesiątka 1,2pac feat.k.ci and jojo-how do u want it 2,30 Seconds to Mars - Night Of The Hunter 3,Drake-Best I Ever Had 4,Jason Derulo-ridin solo 5,Jay-Z - on to the next one (featuring swizz beatz) 6,Jay-Z - hate (featuring kanye west) 7,John Legend - Everybody Knows 8,Kanye West - Heartless 9,Kanye West - Punch Drunk Love (Feat. Common) 10,Kanye West - The New Workout Plan Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: mp3 , mp4 i tam takie 10.03.10, 14:36 mam mp3 i mp4, z czego na mp3 nie wgrywałam nic juz chyba z kilka miesięcy. musze to wreszcie zrobic, bo ona się przydaje w autobusie, miesza. <33. a ulubione? aktualnie całe płyty mi się na mp4 nie mieszczą niestety, więc pojdeynczo. dear euphoria - pop pills, marina & the diamonds - obsessions, delphic - clarion call, two door cinema club – cigarettes in the theatre, you me at six - the consequence, cold war kids - against privacy. kolejność ? ma znaczenie, ale w sumie nie duże. c : Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: mp3 , mp4 i tam takie 10.03.10, 21:40 Uh , ostatnio zgubiłam moją mp3 , więc dupa. Playlisty nie ma : cc Noale na urodzinki dostanę. :d Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: mp3 , mp4 i tam takie 10.03.10, 21:47 Kesha Blah Blah Blah Lady Gaga - bad R. Kesha Tick Tock Lady Gaga - Dance in the dark Rihanna- Russian Rottlute(czy coś) Demi lovato-Romeber December Miley cyrus - Obessed (ahh zawsze wieczorem słucham ;p) ee i nie wiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee20 Re: mp3 , mp4 i tam takie 11.03.10, 14:43 Sia- Breathe me Avril Lavigne - Alice (Underground) Chase and Status- End credits Shirley Manson- Samson And Delilah The getaway plan- where the city meets the sea The getaway plan- shadows i większość piosenek Evanescence Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa mp3. 12.03.10, 16:34 Całą dyskografię the GazettE, DaizyStripper i Aural Vampire. Kilka piosenek Sisena, Moi dix Mois, alice nine., Schwarz Stein, Pierrota, SuGa, Kagrry, i heidi. Większość od An Cafe i Malice Mizer. Plus kilka pojedynczych, typu SCREW, 12012 albo na przykład lynch. Odpowiedz Link Zgłoś
airam Re: mp3 , mp4 i tam takie 12.03.10, 18:34 1.Sum 41- No reason 2.Sum 41-The hell song 3.sum 41- the jester 4.sum 41-walking disaster 5. the offspring-orginal pankaster 6.sum 41- with me 7.the offspring-the kids aren't alright 8.the offspring-million miles away 9.the offspring-come out swining 10. the offspring-walla walla Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: mp3 , mp4 i tam takie 19.03.10, 19:51 Chyba z 60 Green Day'a, dwie płyty My Chemical Romance, jedna 30 Seconds To Mars. I kilka jeszcze innych zespołów. Nie mieści mi się dużo :< Odpowiedz Link Zgłoś