xxmyszka95xx 12.03.10, 19:47 Hey girls Potrzebuję pomocy. Na wtorek muszę zrobić masę papierową i obkleić nią balon. Chodzi o to żeby wyszło jajko. Ale nie wiem jak się do tego zabrać. Robiłyście może kiedyś coś takiego? Wiecie jak później to szybko wysuszyć? Proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 . 12.03.10, 19:54 Oklejasz balon [w kształcie jajka, skoro chcesz, by wyszło jajko xd] gazetami, czy to takie trudne? A, no i bierz małe kawałki, a nie wielkie kawały. Zrób ze 3 warstwy, żeby się trzymało. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Plastyka 12.03.10, 22:33 Ja tak, ale na prawdę nie pamiętam bo to chyba było w 4 lub 5 klasie , więc 3 lata temu jak nie więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Plastyka 13.03.10, 09:19 lepiej zacznij od zaraz klejenie tego balona. bo jeśli następne warstwy będziesz doklejała na niewyschniętą warstwę , to będzie źle . naklejaj następne warstwy na I warstwę , dopiero po wyschnięciu . ` ważne - NIE KŁADŹ BALONA PRZY GRZEJNIKU! Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Plastyka 13.03.10, 11:29 noo masz balon, smarujesz go tym klejem ( bo jakiś klej musisz mieć. ! to chyba było coś z mąką. nie pamiętam. ) no i przyklejasz kawałki gazety. xD to nie jest trudne. ja robiłam to chyba w szóstej klasie. schło, przedziurawialiśmy balony, potem malowanie sprayem i wychodziły wazony. nawet ładne. c : Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: Plastyka 13.03.10, 17:23 nie robiłam, ale pewnie fajnie to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
diana209 Re: Plastyka 13.09.19, 19:57 Moja córka kiedy szła do liceum plastycznego zapatrywała się w akcesoria u gralux.com.pl/oferta/raphael/ wiem, że kupiła tam świetne farby, pędzle i mówiła, że można znaleźć tez wiele innych akcesoriów Odpowiedz Link Zgłoś