sharon_ 13.03.10, 12:18 myślałyście kiedyś o tym by zostać modelką? a może nadal chcecie? piszcie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuli Re: modeling 13.03.10, 12:19 jakoś mnie to nie kręci, mogłam zostać, ale odmówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: modeling 13.03.10, 12:23 sponsorowano mi. ale ja odmówiłam, bo wiem że to nie jest dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: modeling 13.03.10, 12:26 @sharon_, może to nie było do mnie, ale odpowiem. Proponowano mi udział w sesjach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: modeling 13.03.10, 12:23 Niby mam jakieś tam znikome preferencje ze względu na sylwetkę, ale nie chciałabym. Modelki to mafia xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: modeling 13.03.10, 12:23 nigdy w życiu! nie chcę się głodzić,po to,aby wyjść na wybieg,odziana w jakieś łachmany wiesz,że modelkom łamie się żebra,żeby nie wystawały? Odpowiedz Link Zgłoś
light owad. 13.03.10, 12:25 Nie łamie, tylko wycina operacyjnie, a to już ładniej brzmi. xd I nie prawdziwe, a rzekome. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: owad? 13.03.10, 12:33 Taak, miałam o tym lekcję na biologii. To znaczy, nie poświęconą TYLKO temu, że wycina się żebra. Nauczycielka napomknęła o tym, stąd to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowaa5 Re: modeling 13.03.10, 12:28 O matko straszne to że sie łamie zebra nie wiedziałam tego. A ja wczoraj miałam sesje zdjęciową ale to tylko tak dla zabawy xD. Odpowiedz Link Zgłoś
divaa_ Re: modeling 13.03.10, 12:31 zdecydowanie nie. . modelki robią wszystko by stać się sławne. . dosłownie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka biedne dzieci...i wy jej wierzycie ? 13.03.10, 14:00 ktoś puścił plote że się łamie im kosci i dziewczynki wierzą... to bzdura !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: modeling 13.03.10, 12:30 Nie słyszałam jeszcze o łamaniu żeber, ale to musi być straszne Nie chciałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_xddee modeling 13.03.10, 12:31 wlasnie myśle nad tym od jakiegoś czasu i chyba wezmę udział w castingu w sumie fajnie być modelką ;D Tylko że mama ma jakieś zastrzeżenia ze względu na to że chodzę do szkoły i nie wiadomo czy znajde czas ale wszystko da się pogodzić więc zastanawiam się tak na serio ;D ps.: znacie jakieś dobre agencje?? Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: modeling 13.03.10, 23:22 Spróbować nie zaszkodzi. Ale nie należy się w tym zatracać. Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: modeling 13.03.10, 12:26 w sumie chciałabym, ale 1.jestem za młoda 2.mam wszędzie daleko 3.nie wiedziałabym od czego zacząć a poza tym zawsze znajdzie się ktoś kto bardziej się nadaje wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_ Re: modeling 13.03.10, 12:32 ja myślę od niedawna nad modelingiem, ale z moimi 155 cm wzrostu to trochę mało ale zalogowałam się na maxmodels, miałam małą, dość amatorską sesję zdjęciową, na razie jedną bo dopiero zaczynam. może mi się uda ; ) tylko muszę rosnąć xD Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: modeling 13.03.10, 12:40 to rośnij, rośnij xd a ja na maxmodels się nie logowałam, bo mojej koleżance dokuczali, że się tam zalogowała Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_ Re: modeling 13.03.10, 13:29 hehehe, postaram się xD eeeee, a to jakiś wstyd? dziwni są niektórzy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka mi się udał zostać fotomodelką ;) 13.03.10, 13:44 to mi wystarczy ) Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: modeling 13.03.10, 12:29 myślałam, bo jestem chuda, wysoka i nie mam emocji wypisanych na twarzy : D nie no żartuję, w sumie to kiedyś chciałam, bo wymagania ogólnie spełniam, ale teraz myślę, że to głupie, nie chciałabym żeby mnie tam jeszcze bardziej wychudzili, ooooo nie Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: modeling 13.03.10, 12:39 nigdy się nad tym nie zastanawiałam. ale raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: modeling 13.03.10, 12:34 Niestety jestem niska Ale na fotomodelkę czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 haha xdd 13.03.10, 12:36 jak byłam jeszcze malutka to zawsze chciałam zostać modelką a teraz po pierwsze nie chcę po drugie nie jestem ładna i chuda i po trzecie nie mam żadnych szans. O pracy modelki można pomarzyć xd Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ . 13.03.10, 12:44 Jak byłam małą to chciałam, haha . Ale nie chcę, to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: modeling 13.03.10, 12:46 nie. nie bawi mnie łażenie po wybiegu i głodzenie się dla "idealnej figury"... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: modeling 13.03.10, 12:49 Chciałam i chyba nadal chce ale raczej to niemożliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: modeling 13.03.10, 13:28 nigdy o tym nie myślałam i nie zamierzam zostać modelką Odpowiedz Link Zgłoś
unpredictable_ Re: modeling 13.03.10, 13:30 Myślałam niejednokrotnie, jednak po większym namyśle nie chciałabym się katować i wyglądać jak chodzący wieszak na ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: modeling 13.03.10, 13:48 chciałam i chcę ale jestem trochę za niska ;x Odpowiedz Link Zgłoś
madziiucha Re: modeling 13.03.10, 13:54 Szczerze mówiąc to ja nie myślałam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
dismay12 Re: modeling 13.03.10, 14:00 Modeling nie jest dla mnie. Często słyszę, że powinnam wykorzystać fakt, że jestem wysoka i ładna, ale ja się tym nie interesuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: modeling 13.03.10, 17:20 oo, przypomniałaś mi jak wysłałam swoje zdjęcie tutaj i zaproponowano mi profesjonalną sesję, noale jest mały problem - mamusia. więc nic z tego nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox yess.^ 13.03.10, 17:26 tak.. ja bym nawet chciała.. ale jestem na to za gruba i za brzydka ;D. i za niska . haa. Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: yess.^ 13.03.10, 17:32 Och, tak, na pewno. Kilka z Was otrzymało propozycje? Śmiechu warte. Początkujące modelki, bądź osoby rozpoczynające prace, zawsze SAME zabiegają o uwagę fotografów. Nie ma możliwości, żeby ktokolwiek zwrócił się do osoby nieznanej z prośbą, by wystąpiła w jakieś sesji (chyba, że jesteś osobą nieprzeciętną- mierzysz 178 cm, ważysz 40-kilka kilogramów, a Twoja uroda jest tak niespotykana, że ludzie na ulicy oglądają się za Tobą z podziwem i niedowierzaniem). Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: modeling 13.03.10, 23:04 ajć ;* kiedyś dawno jak miałam z 9-10 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: modeling 13.03.10, 23:11 ojj.. chcę ale jestem za niskka i waże za dużo bo 48 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: modeling 13.03.10, 23:10 w ferie chciałam zostań top modelką, zainspirował mnie program america's next top models. jednak to pragnienie szybko minęło, poprzez realne spojrzenie na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: modeling 13.03.10, 23:15 hm, ja gdybym chciała mogłabym byc kiedyś modelką. mój tata ma znajomego który ma ogromny salon sukień ślubnych na całym świecie. może kiedyś by się udało, kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty .. 13.03.10, 23:22 nie. mam ciekawą urodę, ale jestem za niska. ew. fotomedeling. moja koleżanka bardzo interesuje się fotografią i jestem jedną z jej modelek. miałam już 3 sesje, ale to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Ehhh… 13.03.10, 23:22 Kiedyś, gdy miałam półtora roku to miałam szansę. To było jeszce kiedy mieszkałam w Wiedniu, mama wzięła mnie na casting. Wtedy byłam jeszcze ładna, więc z wielkiej sali dzieciaków wybrali mnie. Miałam mieć sesję, a potem kontrakt (WTF?!), ale mamusi się nie chciało zrobić Port Folio Podsumowując, przez moją mamę nie jestem w tej chwili patykiem, który pozuje do Teen Vogue . Nie żeby mnie coś opuściło. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: modeling 14.03.10, 09:55 jak była mała to o tym myślałam. teraz nie chcę być modelką. nie kręci mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch4ever Re: modeling 25.03.10, 20:13 ja miałam kilka propozycji ale tata powiedział że niemogę bo szkoła i wgl dlatego teraz nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
karolusiiaczek Re: modeling 26.03.10, 14:08 ja bardzo chciałabym być modelką lub fotomodelką , ale na modelke jestem za niska bo mam 163 cm wzrosu:<. Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ modeling 25.03.10, 21:12 szczerze mówiąc, chciałabym. ale dopiero około 20 i wolałabym brać udział w pokazach mody,a nie do gazet. mam predyspozycje, więc czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne czy ja wiem 25.03.10, 21:20 nie wiem moja budowa ciała wygląda mniej więcej tak na dzień dzisiejszy: nie to nie ja ale jestem mniej więcej tak zbudowana jeżeli chodzi o ciało tylko jestem niższa i blada I proszę mi tu nie pisać że na pewno jestem gruba i leczę kompleksy i że nie mam takiego ciała bo co by nie było z twarzą gorzej Odpowiedz Link Zgłoś