Dodaj do ulubionych

Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciach?

16.03.10, 13:45
Moi rodzice już planują wyjazdy na wakacje.A wy gdzie się wybieracie macie
jakieś plany jedziecie sami na obóz czy z rodzicami.Ja jeszcze nie pod jęłam
decyzji.wink Jeszcze druga sprawa czy lubicie wyjazdy z rodzicami czy wolicie
jeździć sami bez rodziny czy to obciach?kiss
Obserwuj wątek
    • coraly. Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 13:46
      najpierw jadę z mamą, potem z tatą, a może jeszcze potem na obóz.
      wszystkiego po trochu.
      • martuskac Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 13:52
        ja jadę z rodzinką.
        W te wakacje nie jadę na żaden obozik, bo chcę zostać w moim mieście i spotykać
        się z przyjaciółmi <333
        • rosaliee. Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:38
          a ja jeżdżę z rodzicami , bo jeździmy za granice ; dd.
          • haditaa Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 16:13
            Osobiście wolę wyjazdy bez rodziców, bo nie trzeba się wtedy 'ograniczać', ale wczasy z
            rodziną to nie żaden obciach smirk
          • rose_alie Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 22:33
            JeżdżE z rodzicami, to dla mnie żaden obciach i może pojadę do Grecji na obóz.
        • xxmilaaaaxx Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:43
          Ja lubię jeździć z rodzinką big_grin I mogę wtedy naciągać rodziców na wszyystko !!! tongue_out
        • miley316 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 18:59
          Ja pojadę na kolonie i pewnie jeszcze gdzieś z rodzinkąsmile big_grin
      • sexibejbix33 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:44
        ja ze starszymi to jade na Mazury .. w tamtym roku też byłam i nawet good ; ) Jakooś
        sie da z nimi przeżyć ;D
      • hania123 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:52
        Ja wyjezdzam z rodzicamismile
      • ala98 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:27
        Ja wole jechać na obóz;*
        Ale ze znajomymiwink)
        • anecia1398 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 16:38

> Ja wole jechać na obóz;*
          > Ale ze znajomymiwink)
          kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
          • anecia1398 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 16:42
            anecia1398 napisał(a):

>
            > > Ja wole jechać na obóz;*
            > > Ale ze znajomymiwink)
            > kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss:
            > -*kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-
            > *:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
      • karolciaa99 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 18:09
        Ja niewiem czy pojade ale z rodzicami jest fajnie przynajmniej dla mniesmile
      • rabbit85 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 18:10
        Ja trochę na koloniach i u siostry z tydzień u babki trochę big_grinsmirk
      • x33 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 14:11
        Ja jak co roku jadę na obóz.big_grin
        A potem jadę z rodzicami na mazury smile
        Wyjazd z rodzicami to nie obciach,oczywiście jak się ma spoko rodziców xd
      • saraxd Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 16:00
        Moim zdaniem to nie jest obciach smirkbig_grin
      • madziiucha Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 18.03.10, 18:08
        Ja co roku jeżdżę z rodzicami na wakacje nad jezioro. Nie jest źle.
        I to nie jest żaden obciach moim zdaniem.
    • hepsio Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 13:50
      nie cierpię jeździć z rodzicami, dlatego robimy zrzutkę z dziewczynami na domek
      nad jeziorem na 2 tygodnie i odpoczniemy trochę ^^ już nie mogę się doczekać.
    • idiotka_ Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 13:53
      wolę jeździć z przyjaciółmi . Ale jeżdżenie z rodzicami też jest wielką frajdą ,
      na pewno nie jest to żadnym obciachem . Jadę z moją przyjaciółką do Francji , do
      taty (do Niemiec) , z mamą w góry i nad morze i pewnie pojadę do babci na dwa
      tygodnie lub tydzień .
      • pigusia Fajny temat... 16.03.10, 15:41
        Ja tam się nie wstydzzę rodziców moji są najlepsi na świecie lubie z nimi jeździć z nimi
        wakacje niigdy nie są nudne już byłam z nimi w Egipcie i nad morzem bałtyckim
        są super <3serceserceserceserce
        • xxmilaaaaxx Re: Fajny temat... 16.03.10, 17:45
          Ja chcę do Meksyku !!! big_grin
      • fun Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:15
        może do Kołobrzegu czy gdzieś tam nie pamiętam ale niewiem czy wypali :p
    • chmurka_ A więc... 16.03.10, 14:00
      jadę w tym roku chyba gdzieś do Włoch z rodzicami i siostrą. Nie wstydzę się tego, wręcz
      przeciwnie. Kocham podróżować, kocham zwiedzać, a także wypoczywać smile Moi rodzice są
      naprawdę w porząsiu, dzięki nim zobaczyłam już tyle wspaniałych miejsc. Francja,
      Włochy, Chorwacja.
      Swoją drogą już nie mogę się doczekać. Włochy są cudowne. Te uliczki, wschody słońca,
      plaże... Ach, wszystko ma taki niezwykły, magiczny klimat.

A ze znajomymi też czasami się wybieram, ale wiadomo, że nie za granicę.
      • smileymiley1995 Re: A więc... 17.03.10, 14:52
        No więc ja jade na kolonie do Bułgarii z kol.,a potem z rodzicami do domku na
        mazurach wink
    • demi2917 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 14:05
      Ja jeżdże na obozy sama, a potem, w listopadzie co roku wyjeżdżam z rodzicami do
      Egiptu, albo do Turcjismile
    • nici Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 14:06
      ja jade w lipcu do kuzynki, i moze pojedziemy na oboz a jak nie to zostaniemy w
      krakowie; a w sierpniu jedziemy z cala rodzina na wakacje do chorwaci!!!
      dla mie to nie opciach, lubie jechac z mama placi za mnie hihi; a ja i tak
      wiekszoszcz jestem z kuzynka
      • alicecullen222 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 17:00
        Według mnie wyjazd z rodzicami to nie obciach!
        Wręcz przeciwnie...
        ja niestety w tym roku nie pojadę nigdzie, może na kilka dni nad morze... ale to
        nawet lepiej, bo mama zapowiedziała, że będziemy sobie robić wycieczkiwinkbig_grin
    • squash Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 14:17
      Z rodzicami jadę do Niemiec, nie wstydzę się tego. Samej nie dałabym rady pojechać, a
      chcę po raz kolejny zobaczyć ten kraj. Ładnie tam, i te ceny.. ;D
      Później wpadnę jeszcze do kumpeli z Warszawy (mieszkam w Gdańsku), będę ją wlec po
      całym mieście i kazać jej pokazywać wszystkie fajne miejsca. ; 3
      i ze znajomymi gdzieś będę chodzić, ale to już niedaleko.
    • arbuzik. Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 14:30
      a ja myślę, że to nie obciach.
    • twilight_6 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 14:57
      dla mnie rodzice to nie obciach wink
      ale ja nie jadę nigdzie bo forsy nie ma xd
      ogólnie fajnie się z nimi jeździć ale ja tam wolę jeździć z kumplami na jakieś
      wycieczki szkolne wink
      • wyobraznia Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:32
        Od dziecka jeżdżę z rodzicami na wakacje, żaden obciach. Miło wspominam chwile
        spędzone z rodziną. Kolonie, Obozy są również fajne, ale jednak to nie to samo : )
    • irreplaceable Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:34
      wolę obóz niż wyjazd z rodziną .
      planuję dwa tygodnie na mazurach ze znajomymi . wolę ich towarzystwo . ; d
    • olgx Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:34
      wyjazd z rodzicami to żaden obciach. ja dotychczas jezdzilam, ale w tym roku
      postanowilam pojechac na jakis obóz.
    • thuskawka Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:35
      Dlaczego tak uważasz ?? Może być fajnie . Ja byłam z rodzicami na
      wakacjach i muszę przyznać że było fajnie : ))
    • natka41 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:35
      ja jeszcze nie wiem , ale raczej zostanę w mieście i chce jak najwięcej czasu poświęcić kumpelą , bo kończymy szkołe ; (
    • kiwi Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:36
      nie uważam, że wyjazd z rodzicami to obciach. Co roku gdzieś na wakacji z nimi
      jadę, ale w tym roku planuję (za pewnie to wypali) jechać na obóz fotograficzny big_grin
    • samo_zlo Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:38
      Na wakacje zawsze jeżdżę z mamą, to dla mnie żaden wstyd.
    • czekolaka_123 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:40
      Ja jadę ze starszym bratem do Egipty !
      I będzie fajnie.
      Nie lubię jeździć z rodzicami bo czuję się jak w klatce...ze zawsze mogą zobaczyć, ze robie cos niestosownego ;]
    • kremovata Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:40
      nie sądze

start ;pp
    • wwwercia .... 16.03.10, 15:41
      Wcale nie! Jaki to obciach spędzić trochę czasu z rodziną? Jej głupi temat...indifferent
    • reigai Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:42
      w tym roku jadę z koleżankami z forum na małą przejażdżkę po Polsce. Wrocław,
      Kraków, może nawet Poznań. Później chciałabym pojechać na obóz konny, ale to
      zapewne nie wypali. Marzą mi się również wakacje w Gruzji lub Rosji, ale też nie
      ma na to szans
    • kusy505 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:42
      Kolonia, obóz byle tylko nie jechać na wakacje z rodzicami. Normalnie robą mi
      taki obciach, Nie chciała mnie moja mama póścić na dyskotekę o 24:00 w nocy
      twierdząc że jestem za mała powiedziałam jej że mam (wtedy miałam 15 lat), a na
      koloni czy obozie mogę robić co chce tongue_outbig_grinbig_grin
    • koaal Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:43
      ja w każde wakacje jeżdżę z rodzicami.. rany co to takiego?
      według mnie to całkiem normalne.
    • claudiaaaxd Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:43
      Ja jeżdże z rodzicami . ; )
      Jezdzimy za granice i zawsze poznam jakieś fajne dziewczyny . . ; )
    • loveash Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:44
      co roku jeżdżę do Gdańska do ciocibig_grin nigdy mi się tam nie nudzibig_grin
      no i jeszcze co roku gdzieś indziej, w tym roku akurat do Danii.
      No i z rodzicamiuncertain
    • miley__xd Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 15:44
      Ja jadę z moją mamą do Włoch. Mój Boże, co to się tam z nią będzie działo. xDD

Osobiście nie lubię jeździć z moimi rodzicami na wakacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka