nati97 17.03.10, 17:39 kto jutro ma w sql kangura matematycznego? boicie się? pisac wszystko o tym konkursie i powodzenia ;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iniaxd Re: kangur 17.03.10, 17:51 u nas w sql jest ;d i bioore udział x dd nie boje sie Odpowiedz Link Zgłoś
i_caught_myself Re: kangur 17.03.10, 18:33 ja sie nie vboje w 2 klasie miałam 4 miejse w 3 11 miejsce a w 4 2 miejsce to jest mega łatwe Odpowiedz Link Zgłoś
emilciaa Re: kangur 18.03.10, 20:02 U nas był dzisiaj nie brałam udziału,ale moje koleżanki mówiły,że był trudny Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
broula Re: kangur 19.03.10, 16:00 i_caught_myself napisał(a): > ja sie nie vboje w 2 klasie miałam 4 miejse w 3 11 miejsce a w 4 2 miejsce > to jest mega łatwe no w szkole hahah Odpowiedz Link Zgłoś
high Re: kangur 18.03.10, 17:19 U nas jest był już ale ja nie brałam w tym udziału bo jestem naprawdę słaba z matmy Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolkax Re: kangur 18.03.10, 19:32 U nas też dzisiaj był , ale ja nie brałam udziału . !! Ja poza tym to nie lubię matematyki i jestem z niej słabiutka .. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
madziiucha Re: kangur 18.03.10, 18:38 Ha, u nas też jest. I też nie biorę w nim udziału xd. Odpowiedz Link Zgłoś
emmo Re: kangur 18.03.10, 21:20 u nas dzisiaj był, strasznie trudne pytania. Na połowe napewno odpowiedzialam źle. Odpowiedz Link Zgłoś
kociara125 Re: kangur 18.03.10, 19:10 u nas w sql też jest ale ja nie biorę udziału bo nie dałabym rady..... Odpowiedz Link Zgłoś
diamond483 Kangur 18.03.10, 19:23 Heh... no ja pisałam kangura z matematyki. Hmmm...trudno powiedzieć, ale to takie zagadeczki troszkę były xD Przynajmniej tak się czułam jak bym rozwiązywała łamigłówki PP Odpowiedz Link Zgłoś
wydereczka Re: kangur 18.03.10, 21:27 ja bralam udzial jak chodzilam do podstawowki... swietny konkurs oczywiscie jesli lubisz matme... ale tak szczerze to jak ogladam moje stare kangury z przed kilku lat to i tak niektorych zadan nie potrafie rozwiazac:p Odpowiedz Link Zgłoś
madziolap.owa Re: Ja biorę udział 17.03.10, 17:59 tak jakieś 5 moin temu sobie przypomniałam i już zaczyna się bać w tamtym roku musiałam nawet brac tabletki uspokajające ale w 4 klasie miałam 2 miejsce w sQl Odpowiedz Link Zgłoś
realistic Re: kangur 17.03.10, 17:56 u nas w sql jest nie biorę udziału u mnie taki chłopak w klasie bierze udział i jak zwykle wygra <głupi matematyk!> Odpowiedz Link Zgłoś
delicious .....x3 17.03.10, 17:57 Ja mam i idę Matematyczka mnie zapisała... pewnie będę gdzieś na końcu ale zawsze jakaś dobra ocenka z matmy wleci Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ kangur. 17.03.10, 18:01 ja jutro idę. za życzenie powodzenia nie dziękuję, żeby pecha nie przyniosło. od trzech lat chodzę regularnie. i nawzajem powodzenia, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 powodzenia. 17.03.10, 18:02 Ja nie biorę udziału , kiepska jestem z matmy. Odpowiedz Link Zgłoś
broula Re: powodzenia. 19.03.10, 15:56 hehe w zeszłym roku byłam w pierwszej 10 w polsce zobaczymy jakw tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: kangur 17.03.10, 18:02 hahha, pamiętam że miałam go w klasach 4-6, łatwe bo zaznaczałam na ślepo gdy nie znałam odpowiedzi. ps. nie ma się co denerwować, w końcu to tylko konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: kangur 17.03.10, 18:03 tak u nas jest nie biorę udziału kiepska jestem z matmy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: kangur 17.03.10, 18:07 nie biorę udziału. zadania są nie tyle co trudne, ale jest strasznie mało czasu na ich rozwiązanie. ostatni raz uczestniczyłam w tym badziewiu dwa lata temu, i stresu nie zapomnę do końca życia. rozwiązałam dopiero połowę, patrzę na zegarek - zostało mi 15 minut. najpiękniejsza chwila w moim życiu, serio. nawet niema tam czasu na racjonalne myślenie, chcesz zrobić jak najwięcej, inic z tego nie wychodzi. przynajmniej takie jest moje zdanie na temat owego konkursiku. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: kangur 17.03.10, 18:07 pisze to odkąd tylko mogłam, co roku. no bo niby czemu nie spróbować? zwykle, a w sumie nigdy jeszcze mi się nie udało przejść dalej, ale co mi ta - ważne, żeby spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfanka04 Re: kangur 17.03.10, 18:13 U nas jest(w każdej szkole chyba jest) ja biorę udział i narazie się nie denerwuję. Pewnie potem zaczne się denerwować Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kangur 17.03.10, 18:12 ja pisze!jak zwykle;p troche sie boje.oby zadania były łatwe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: kangur 17.03.10, 18:12 ja chodzę od czwartej klasy... taka rutyna, choć i tak miejsc żadnych w rejonie nie zdobywam, a w szkole to szkoda gadać, wszyscy i tak mnie biorą za kujonkę (no przynajmniej kiedyś brali...) powodzenie i niedziękowań ! <kopniak na szczęście> Odpowiedz Link Zgłoś
dancingfrogg Re: kangur 18.03.10, 17:06 był był... nie brałam udziału ale za to nie mieliśmy matematyki i byliśmy sami w klasie bożee co tam się działo książki latały przez okno i kwiatki z doniczkami, krzesła dramat Pozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś
messalina . 17.03.10, 18:18 Ta, nawzajem. Polamania dlugopisow wrecz zycze. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: kangur 17.03.10, 18:23 ja nie idę , ale życzę wszystkim Wam powodzenia ,** Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 17.03.10, 18:26 Chodziłam od 4 klasy, nigdy nie udało mi się nic wygrać ani zająć jakiegoś szczytnego miejsca, gdyż w każdym razie z matmy najlepsza nie jestem ani nie byłam, mimo wszystko i tak nie chodzę z własnej woli, a to nauczyciele mnie zachęcają. No cóż. Mało kiedy zgłaszam się sama do jakiegoś konkursu, częściej pani/pan mówi, żebym się zgłosiła. Chyba, że chodzi o konkurs ortograficzny, wtedy zawsze jestem chętna. Ale wracając do tematu, w tym roku też idę na kangura, ale zdaję sobie sprawę z tego, że jest to już gimnazjum. Nie liczę na nic, dla mnie to tylko zabawa. Ale chciałabym, żeby mój kolega się wykazał, gdyż on kocha matmę. Odpowiedz Link Zgłoś
koniec . 18.03.10, 18:51 idę, ale nie zdobywam dobrego miejsca. nie jestem z matmy najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
zjemcibabcie Re: kangur 17.03.10, 18:47 byłam v 3 i 4 i mialam jakieś 90 miejsce XD v 5 bym była ale byłam chora ;p a teraz sie nie dostałam , u nas v klasie tylko jedna osoba sie dostała bo pani zrobiła eliminacje ;d Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day Re: kangur 17.03.10, 18:54 Ja byłam kiedyś tylko raz- w czwartej klasie, ale to było dawno... xD Ja nie idę, ale kilka osób z mojej klasy będzie pisać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: kangur 17.03.10, 19:12 Ja mam, i biorę udział. Trochę się boję, bo niektóre zadania są dosyć trudne - podchwytliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 18.03.10, 15:29 Ten test dla pierwszej gimnazjum nie był znowu taki trudny, ale w paru zadaniach miałam dylemat, co strzelić. Na przykład to pierwsze zadanie zrobiłam poprawnie. Do tego chciało mi się śmiać, bo chłopak, który ze mną siedział, już na początku zrezygnowany, powiedział: 'o fak, nawet pierwszego nie wiem'. Ale pomógł mi za to, w jednym zadaniu. xd. Mimo wszystko na nic nie liczę, ale chciałabym wypaść nie najgorzej, czyli mieć jakieś tam punkty ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: . 18.03.10, 15:32 ja w tym roku brałam udział w olimpiadzie matematycznej i mialam chyba 8 punktów na ok. 30 Odpowiedz Link Zgłoś
emilka Re: kangur 18.03.10, 15:43 nati97 napisał(a): > kto jutro ma w sql kangura matematycznego? boicie się? pisac wszystko o tym kon > kursie i > powodzenia ;** jestem z 1 gim. był spoko, wcale nie był trudny ; D Odpowiedz Link Zgłoś
diunka Re: kangur 18.03.10, 15:50 pisałam dzisiaj,łatwy był,nie wiem czego się tam było bać Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: kangur 18.03.10, 16:02 moja koleżanka i kilku kolegów pisało. podobno był łatwy, ale źle zrobiła odwrotności liczb, czy czegoś takiego. xd Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: kangur 18.03.10, 16:13 Nigdy nie biore udzialu bo mam 2 z matmy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 Re: kangur 18.03.10, 17:04 jak byłam w podstawówce to brałam w tym udział. nigdy nie znałam odpowiedzi na pytania tak jak każdy z mojej klasy Odpowiedz Link Zgłoś