alexa21 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:42 Moja kuzynka już pisała rok temu. Podobno uczyła się 3 miesiące, umiała wszystko, że tak powiem ,,śpiewająco'', a gdy zobaczyła pytania pomyślała sobie, że proste itp. Ale się okazuje, że nic nie wie. Ja jeszcze nie piszę, na szczęście, ale napewno sobie poradzicie! Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa ;) 26.04.10, 15:42 kurcze .. to już jutro.. żałuję, że się nie zaczęłam wcześniej uczyć .. ehh. trzymajmy za siebie na wzajem kciuki. będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacagalop Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:44 Ja będę jutro pisać. Bardzo się stresuję. A pro po czy czekolada jest dobra na niego? Odpowiedz Link Zgłoś
singer Wspólczuję. 26.04.10, 15:44 Mnie to czeka za trzy lata dopiero. W tym roku kończę podstawówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
andell A ja pisze próbne==' 26.04.10, 15:46 Taaaa my jutro piszemy próbne ( 2 klasa) maskara ...... Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:46 więc ja wsyztskim trzecioklasistom powodzenia zycze...mnie to czeka za dwa lata...ale ja będę miała cztero dniowy bo mam jeszcze ustny...i tego ustnego najbardziej się boje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_ Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:47 Mnie na szczęście testy czekają za rok . ! Ufff . Odpowiedz Link Zgłoś
kiga o rany 26.04.10, 16:53 nie mogę uwierzyc to juz jutro mam stresa oby byl jakis latwy i zeby dluzsza forma wypowiedzi to cos prostego wole juz ropzprawke niz jeszcze cos gorszego Odpowiedz Link Zgłoś
kasi9412 testy-3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:49 ja się boję okropie!!! jestem przeciętną uczenica i mam andzieję ,ż enie bd trudny tets z polaka i matmy;/ oby nie było od napisania charakterystyki a na matmie zbey bylo malo procentow życzę wszystkim powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania9403 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:50 mam nadzieje że będą proste bo ze świruje Odpowiedz Link Zgłoś
pauliusia Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:52 Ja na szczęście mam to jeszcze przed sobą, ale życzę wszystkim powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:53 twierdzenie talesa? nie sądzę, żeby się pojawiło. nie obawiam się części humanistycznej. jestem świetna przygotowana. dziękować polonistce, która poświęciła nam swój cenny czas na rozprawki, charakterystykę, teksty użytkowe oraz kserowała nam próbne testy, a potem je oceniała wg. kryteriów. jeśli chodzi o część matematyczno - przyrodniczą, to tak - obawiam się. na próbnym miałam zaledwie 18 pkt. nie zdążyłam wszystkiego powtórzyć. trudno. będzie co ma być. przynajmniej wiem, że coś robiłam w tym kierunku. język niemiecki. pestka. wiem, że sobie poradzę. powodzenia kociaki. Odpowiedz Link Zgłoś
evela94 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:57 ech..jak ja pomyśle że jutro pisze to mnie ciarki przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka19 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:59 niestety też jutro piszę.; Odpowiedz Link Zgłoś
ziaba Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:59 dokładnie ^^ oby były proste szczególnie z humana i Mat-przyr... Odpowiedz Link Zgłoś
noveen Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 18:34 Również piszę tegoroczne egzaminy, najbardziej boję się części matematyczno-przyrodniczej . Humanistyczny i angielski - luz . Na próbnych naprawdę dobrze mi poszło, więc mam nadzieję, że dobra passa trwa . Trzymam kciuki za inne piszące Kociaki ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
mylove Egzamin gimnazjalny 2010 26.04.10, 16:01 Kurczę też się strasznie boję, jutro to jeszcze jakoś pójdzie z tym humanistycznym, ale ścisły to będzie jakaś masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
madalena re:testy 26.04.10, 16:01 ja humana się nie boję choć wybieram się na humanistyczny do LO mam taki zamiar gorzej z fizyką, bo matmy to też jakoś specjalnie nie obawiam się powodzenia wszystkim piszącym Odpowiedz Link Zgłoś
kingaa OmG ^^ 26.04.10, 16:04 Też mam taką nadzieję, polski jak polski, z językiem też no problem, ale matma, qrcze, boje się, muszę to dobrze napisać...;D Trzymam kciuki za wszystkich piszących no i za samą siebie...;p Odpowiedz Link Zgłoś
addie Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 16:05 Zostały mi jeszcze dwa lata, a ja i tak się masakrycznie boję. No, ale, trzymam za was kciuki, powodzenia! ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 16:09 no powinno sie zjesc czekolade ; mowie to do jakiejs tam kocicy ktora sie pytala.. jejkus a ja jak widzialam dzisiaj jak na hale wnosili te wszystkie lawki to sie zalamalam naparawde..; // oby nie bylo duzo zadan z fizyki i zeby nie bylo charakterystki i wgl by byly proste!! ;DD powodzenia nie dziekujecie <jak to wszyscy mowia> Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 16:15 Light i kociaki . Połamcie długopisy. ; * Meryll trzyma kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
blue654 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 16:07 Ja to najbardziej boję się matematyczno-przyrodniczego Te wszystkie wzory...masakra Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 16:10 Ja dopiero za rok pisze , najbardziej boje się matematyki fizyki i chemii ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mili16 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 16:18 Ja sie strasznie boje!! mam nadzieje ze matematyka bedzie prosta! zycze powodzenia wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia234 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 27.04.10, 12:12 łatwy był, prawda? a rozprawka banalna Odpowiedz Link Zgłoś