any3 04.04.10, 12:51 Macie jakies sposoby żeby nie rzucał się w oczy? Np. jaka powinna byś fryzura itp... Pomocy wszyscy się śmieją z mojego nosa. Nie jest on szpiczasty tylko okrągły i trochę szeroki...;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajusss1997pl2 Re: Duży nos ;/ 04.04.10, 12:59 jak sie smieją to znaczy ze zazdroszczą... uczesz włosy tak jak jeszcze nigdy ich nie czesałas...tak wystrzałowo zeby mozna było zwracac uwage na włosy a nie na nos... nie zwracaj uwagi na to co mowią inni...jesli tak bardzo chcesz sie odegrac to ty wysmiewaj sie z ich wad...<--nie polecam tegoo... pozdroooo...xDDD...<3 Odpowiedz Link Zgłoś
hello_music Re: Duży nos ;/ 04.04.10, 13:01 tez mam duzy nos i nic z nim nie robiee. kazdy ma wady .. niezwaracaj na nich uwagi. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
underwater_ Re: Duży nos ;/ 04.04.10, 13:05 Jeśli ktoś Ci dokucza, mówiąc, że masz duży nos, powiedz: 'wolę mieć taki nos niż...' i tu spójrz wymownie na wadę drugiej osoby, mogą to być odstające uszy, duży brzuch, cokolwiek. Ważne, żeby tamtej osobie dać do zrozumienia, że nikt nie jest idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Duży nos ;/ 04.04.10, 14:11 Z tego co pamiętam w bravo był kiedyś taki artykuł jak optycznie makijażem zmniejszyć nos, więc poszukaj w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Duży nos ;/ 04.04.10, 13:02 ja tez mam duży nos.Nie przejmuje się tym Ty tez spróbuj a jak nie to poszperaj cos w internecie! Allelujaa!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Duży nos ;/ 04.04.10, 13:10 ja też mam duży nos jeżeli chcesz troche optycznie go zmniejszyc polecam ścięcie grzywki na skos Odpowiedz Link Zgłoś
mitsuko Re: Duży nos ;/ 04.04.10, 16:41 Jeśli chcesz żeby nos nie rzucał się w oczy zrób sobie fryzurę o dużej objętości, np. natapiruj włosy albo zrób loki. Możesz też optycznie makijażem powiększyć oczy. Odpowiedz Link Zgłoś