06.04.10, 13:56
Mam problem - "super" koleżankę.
Kiedyś, jak byłam w 2 klasie, to przyjaźniłyśmy się. Skończyłąm z nią, bo wciskała mi kity,
np. "znam wszystkie piosenki świata", chwaliła się wszystkim, obgadywała mnie. Teraz
narzeka, że nikt się nią nie nie interesuje, itd.
A komu się wyżala? Oczywiście mnie!
Kłąmie jak najęta, że wszyscy ją ignorują (a przy okazji mnie też, bo jestem "klasowym
wyrzutkiem"!), że ona ma tak dobre oceny, ona jest taaaaaaaaka mądra i świetnie zna
angielski i różne inne bzdury. Ciągle za mną łazi, łąpie mnie za rękę (FUJ!), na zajęcich
dodatkowych ciągle chce ze mną siedzieć (choć jej tłumaczę, że chcę być sama, ale dla
niej, to SAMA=RAZEM), mówi, że nikt nie chce się ze mną przyjaźnić, tylko ona jest tak
łaskawa. Poza tym ciągle chce, bym kupowała jej batony, itp. Raz chciałam kupić sobie
chrupki. Nie mogłam zdecydować się o jakim smaku, więc się jej poradziłam. Ona
odpowiedziała mi "Kup 2 paczki, zje się" CO ona sobie myśli? Że wydam 8zł, aby mogła
nażreć się chipsów? Opowiedziałam to kumpelom, a one uznały, że skoro i tak do niej nie
dociera, że mam jej dość, to chowamy się na przerwach przed nią. Ale ja mam tego dosyć!
Ostatnio nie chciało się jej włożyć słuchawek, więc puściła swoje Nightwish najgłośniej jak
się dało. Nie skutkowały prośby, by to przyciszyła. Ona MUSIAŁA słuchać tego
głośno.
Od kiedy wie, kto mi się podoba, to drze się na cały
korytarz: "OOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ON tam
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!" Kiedy grzecznie powiedziałam jej, że sobie tego nie
życzę, to ona odpowiedziałą, że to jest jej obowiązek.
Poradźcie mi coś bo następnym razem, gdy ją spotkam, to chyba jej coś zrobię!
Obserwuj wątek
    • mady_ Re: HELP!!! 09.04.10, 17:21
      powiedz jej , ale tak delikatnie , (jeśli nie zrozumie to dobitnie)
      że wolisz samotność, że nie obchodzi cię to co ona chce i jak chce , itd .
      powodzenia . a jeśli sam na sam się nie uda, to skorzystaj z pomocy kumpeli

[www.fioletowa-kredka.blog.onet.pl] tongue_out
      • mileyanddemi Re: HELP!!! 09.04.10, 20:11
        Powiedz spierdalaj , niie chce sie z toba przyjaznic naciagaczko , jak cie nie
        samej nie stac to idz szukaj innego naiwnego Do widzenia pani

I Gitara Gra smile
        • jula__ Re: HELP!!! 10.04.10, 12:51
          mileyanddemi napisał(a):

> Powiedz spierdalaj , niie chce sie z toba przyjaznic naciagaczko , jak cie nie
          > samej nie stac to idz szukaj innego naiwnego Do widzenia pani
          >
          >
          > I Gitara Gra smile

Dokładnie! zgadzam się w 100%

powodzenia smile
    • inna__ Re: HELP!!! 09.04.10, 20:18
      ja bym na twoim miejscu ją zupełnie ignorowała. to może być trudne, ale myślę, że powinno
      poskutkować.
    • karolcia741 Szczerość 09.04.10, 20:21
      Najlepiej nie odzywaj się do niej. Albo powiedz, że masz dość jej towarzystwa.
      Ja bym tak zrobiła, dlatego chyba mam mało przyjaciół za dużo gadam szczerze.
      Ale patrz jestem szczera zjadę wszystkich z góry na dół i jest spoko. Mam mało
      przyjaciół ale za to zaufanych. Bądź szczera!
      • bananowaa Re: Szczerość 10.04.10, 12:41
        spróbuj robic to samo co ona. dowiedz sie jaki jej sie chłopak podoba i sie drzyj na całą szkołe. a jak to nie poskutkuje to ignoruj ją bardzo dobitnie. np mówi cos do cb włącz piosenke na fula(taka jak ona nie lubi) i nie zwracaj uwagi. wiem wredne to jest ale jak chcesz sie jej pozbyć to trzeba być wrednym. ; ]
    • xxvikaxx Re: HELP!!! 09.04.10, 20:26
      no to masz problem. A próbowałaś w mniej grzeczny sposób wyrazić niechęć do waszego wspólnego tzw ,, kumplowania ,, się big_grin wytłumacz jej raz a porządnie. Albo szczera rozmowa, wie nie jestem dobra w tego typu poradach .
      powodzenia big_grin
      • roxy11 Re: HELP!!! 09.04.10, 20:30
        wątpię, żeby delikatna uwaga podziałała ; )
        ignoruj ją.
        trudne, ale poskutkuje.
    • olusi1a Re: Ahh 09.04.10, 20:35
      Musisz powiedzieć że to koniec , że już nie chcesz jej. Więc : Wytykaj jej wszystkie wady i
      powiedz że dopiero jak ją wszyscy opuścili to ona do ciebie przybiegła. Powiedz że jest
      fałuszywa i że nie życzysz sobie jej towarzystwa a kiedy i tego nie zrozumie to tak jak ktoś
      wspomniał powiedz : Spadaj! ( jeśli nie chcesz sie rugać) a jak chcesz to powiedz
      Spierdalaj! Jeśli to nie poskutkuje to ona jest jakimś UFOOOO!
    • syll1401 ;O 09.04.10, 20:35
      mam podobny problem ! ; |
      mam już dosyć dziewczyny z mojej klasy , tez cały czas łazi za mną , że jest naj i wgl.!
      żal !!!
      jeśli jest najlepsza , to naj z najlepszych! jeśli najgorsza , to najlepsza z najgorszych!
      i jeszcze chodzi na zaj. dod. z plasty i przynosi suuuper prace , które" sama " narysowała(
      a tak na prawde to jej nauczycielka pomaga na tych dod. bo mi mówiła), a na plastyce w
      szokole nie potrafiłą narysować lampy i dzbana .!
      nikt z klasy jej nie lubi . ; p
      ma swoje " przyjaciółeczki " , które są taaaaakie " cool' ! a my jesteśmy żałośni ; ///
      omg!!!
      współczuje Ci....wink
    • girl_x33 Re: HELP!!! 09.04.10, 20:37
      Powiedz jej to, co myslisz. wgl co ona sobie wyobraza. z mojego punktu widzenia jest
      nienormalna. skonczylabym z czyms takim. powiedz jej , ze masz jej dosyc. i z nia juz nie
      bedziesz gadala. teraz ty sie jej wyzal z tego, co cb trapi. ; )
    • ewa1212 Re: HELP!!! 09.04.10, 20:48
      Jaka "szczera" typa!!! Mówisz jej nie!! A ona i tak swoje. I w dodatku tylko Cię naciaga.
      Chciałabym Ci pomuc, ale niestety nie wiem jak!!! SORY!!!
      • prosiak_ Re: HELP!!! 09.04.10, 21:48
        powiedz do niej : spierdalaj kurwo jebie mnie to ze nie masz przyjaciół
        odpierdol się ode mnie.
        parę przekleństw i na pewno laska da sobie spokój.
    • ehe_ Re: HELP!!! 10.04.10, 19:05
      ,, Słuchaj laska, odczep się wkońcu ode mnie, przestań za mną łazić, mam ciebie dość! Wcale nie jesteś taka ''genialna'' jak to sobie wymyśliłaś i nie tylko ty jesteś na tym świecie! Nie chcę się z tobą kolegować, więc proszę cię - odejdź raz, a porządnie! Skoro jesteś taka łaskawa, to zrób swojej ''beznadziejnej'' przyjaciółce przysługę i spi.przaj stąd!''.
      Skoro spokojnie i łaskawie nie rozumie - tłumacz na ten sposób. Bądź stanowcza, najlepiej mów przy swoich kumpelkach. Ta toksyczna przyjaźń musi się wkońcu skończyć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka