reigai
06.04.10, 21:49
Możecie, dziewczyny, usunąć, ale wydaję mi się, że nie było takiego tematu
Wykorzystując przerwę w meczy Barcelona - Arsenal, chciałabym was zapytać jakieś drużynie polskiej/zagranicznej kibicujecie, jaka jest wasz ulubiona reprezentacja ( poza S-kadrą c; ) i jakich piłkarzy podziwiacie za styl gry.
Ja osobiście uwielbiam precyzje i kunszt prowadzenia piłki przez zawodników z Katalonii i po trochu żałuję, że trafił się nam, taki a nie inny zespół w ćwierćfinałach, bo również Kanonierzy potrafią pięknie kopać piłkę i szkoda, że nie zobaczymy obu tych zespołów w półfinale. Będąc patriotką muszę stwierdzić, że mam dużo sympatii do Lecha Poznań, to był mój pierwszy ulubiony klub piłkarski (mam cichą nadzieję, że podczas losowania grup do LM oba moje ulubione zespoły trafią na siebie. Kit z tym, że Barca rozniesie w pył Lecha). Poza tym, mam słabość do Olympique Lyon, AC Milan i Chelsea. jeżeli chodzi o zawodników, nie mogę się nadziwić Lionelem Messim, jak taki młody chłopak, może tak pięknie grać w piłkę?! Kibicuję również karierze Bojana, bo ma młody talent. Do moich ulubieńców można również zaliczyć Ronaldinho, Rooneya i Eto'o.
Mam nadzieję, że fanki Cristiano Ronaldo nie będą tłumnie oblegały tego tematu