jonas_lover Re: Ciuchy firmowe ! 25.04.10, 16:41 Naprawdę uważam, że rozpowiadanie na prawo i lewo, że kupuje się w lumpeksach jest obciachem. Ja osobiście noszę markowe ciuchy np. H&M, Denim, Reserved, New Look itp. i to jakoś takie niespotykane by było, gdyby wszyscy nagle zapałali uwielbieniem do osób, które chwalą się, że swój strój dobierają w ciuchlandach i na jakichś targach Odpowiedz Link Zgłoś
messalina . 25.04.10, 16:56 Zwykle kupuje w popularnych sieciowkach, gdyz nie mam sily, czasu i ochoty, by spacerowac po bazarku, gdzie trzeba miec jastrzebie oko. Ale wole kupic bawelniany top w lumpeksie, anizeli cekiny u Prady. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
pharrell_girl Re: Ciuchy firmowe ! 25.04.10, 18:40 a ja kupuję i w lumpeksach i w markowych sklepach i się wcale tego nie wstydzę! kiedy jestem w szkole dziewczyny czasami mówią: "łał Zuzka jak fajnie wyglądasz skąd masz tą bluzkę czy spodnie czy cokolwiek innego" a ja nigdy nie wstydzę sie powiedzieć, że np z lumpeksu taka już jestem! po co mi szpanować nie wiadomo czym przecież nie o to chodzi! Dziewczyny są o wiele bardziej zaskoczone gdy powiem, że kupiłam coś za 5 zł niż 100 i to lubię . Ja jestem z łodzi i mamy coś takiego jak 'Ptak'. Są to wielkie hale z ciuchami z całego świata za bardzo małe ceny! Ostatnio kupiłam sobie materiałowe spodnie za 10zł!!! I najlepsze jest to, że wyprzedziłam trendy bo jakieś 2 tyg po tym jak je kupiłam były w sklepach takie same za 100-200 a nawet 300zł pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ciuchy firmowe ! 25.04.10, 19:44 kinnley, widać, że nigdy w H&M nie byłaś. tam nie ma rzeczy z Chin. wiem , bo mam z tamtąd 2/3 rzeczy i UMIEM czytać metki, nie tak jak niektórzy.. Odpowiedz Link Zgłoś