gucik13 Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 22:13 fobią , bym tego nie nazwała , ale okropnie boję/brzydzę się żab .. ohyda .. nie dość , że jest obślizgłe i obrzydliwe to jeszcze skacze .. ugh . Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna_ taak. 29.05.10, 22:19 panicznie boję się pająków,wężów,i ciasnych pomieszczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
misia...94 Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 23:05 boję się pajaków ,ale probuje z tym walczyć ,a w szczególności tych małych,żab ale to się bardziej brzydze,kleszczy,studni(bo wydaje mi się , że do niej wpadne),małych pomieszczeń ,ale nie wind(boję się że z nich nie wyjde i utkne),ciemnych ulic no i jak jestem wysoko to boję sie spojrzeć w dół Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 22:33 boję się chodzić po mostach, a szczególnie jechać po nich rowerem, ale już trochę mi przeszło, śmierci (szczególnie jakieś w męczarniach), głosów/oddźwięków, jak zasypiam, ciemności trochę (zwłaszcza jak idę sama na dworzu). Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx tak.. 29.05.10, 22:33 Boję się ciemności (nyktofobia)i . Nie wiem jak to nazwać ale boję się rogów np. że ktoś zza rogu wyskoczy i mnie zabije.. Boję się pająków ( arachnofobia). Ostatnio zauważyłam że boję się tłumów ( demofobia).. np. gdy jestem w galerii i jest w niej masa ludzi to tracę panowanie.. i wydaje mi się że każdy z nich idzie na mnie i że chce mi coś zrobić. Tracę orientację. Ale nie zawsze tak mam. I boję się wind. Panicznie. Wiem, dużoo tego No ale cóż taka już jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: tak.. 29.05.10, 22:38 pająki, krew, widok księżyca w pełni, duże, masywne budynki. Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x pająki -,- ostatnio zemdlałam. 29.05.10, 22:38 najbardziej boje się pająków, nawet jeśli mam w pokoju jednego małego zaraz uciekam, zdarza się że nawet płaczę ze strachu. kilka dni temu kolega na przyrodę przyniósł żywego i zdechłego ptasznika, wtedy zemdlałam XD Odpowiedz Link Zgłoś
kakaowezycie Re: pająki -,- ostatnio zemdlałam. 30.05.10, 14:53 męskie stopy! nie jestem w stanie znieść ich widoku. a tym bardziej jezeli ktos jest na boso!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agu_14 Re: pająki -,- ostatnio zemdlałam. 30.05.10, 15:01 Noom .! Ja też pająki .! W nocy śnił mi się pająk to od razu się obudziłam z krzykiem, spadłam z łóżka i wybiegłam z pokoju . Mvahahaha . Odpowiedz Link Zgłoś
kara1512 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 15:52 ja sie boje pajakow i innych robactw. ; o Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 18:01 może to nie fobia, ale boję się trochę takich wieelkich pająków.. mrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
carter95 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 18:09 moze to smieszne ale ja sie boje jeździć windą strasznie się boje pająków i wszelkich stworzeń które są nieprzyjazne człowiekowi...XD mam także fobie tremową boję się zrobić cokolwiek przed innymi luźmi(to także głupie wiem...XD) Odpowiedz Link Zgłoś
iljustinb Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 19:38 tak boje sie pajakow,..sa ochydne blee xd Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Pajaki ..blee 30.05.10, 19:48 Panicznie się ich boję Kiedyś sprzątałam i jeden mały pająk wyszedł zza szafy i 1 godzinę czekałam stojąc na krześle aż do domu wróci mama i go zabierzei boje się dresów , ale to chyba każdy i czasami niektórych żuli Odpowiedz Link Zgłoś
nicola1313 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 19:42 żab jak je widze to wiszcze ne są takie obrzydliwe fujj Odpowiedz Link Zgłoś
smile23 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 19:49 pająków wszelkiego rodzaji szczurów bleeee.!kto to wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś
pepu pająków zamkniętych i dusznych pokoi , biedronek 30.05.10, 19:54 Ja pająówm zamkniętych i dusznych pokoi , biedronek . .;P Odpowiedz Link Zgłoś
kapi . 30.05.10, 20:00 Pewnie nie mam żadnej fobii , ale bardzo boję się ciemności . Ciągle zdaje mi się , że jakaś niewidzialna , zimna ręka mnie dotyka . To jest naprawdę straszne . Też boję się szpitali , sali operacyjnej i ciemnego , zielonego koloru , przeważnie taki kolor noszą chirurdzy i inni lekarzy podczas zabiegów . Aż mnie ciarki przechodzą . Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 19:57 nie lubie robali FUUUUUUU! i krwi bo miałam takie koszmary że OMG! Odpowiedz Link Zgłoś
kupax33 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 20:00 Ja się boję publicznych wystepów a politykem chcę zostać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 20:11 Chyba tak ;\ Jak widzę pająka lub chodzi po moim ciele to od razu robi mi się zimno i mam gęsią skórkę! Nie tylko pająki ale inne robale blee..!! A moja ciotka panicznie boi się wieszaków na ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 20:14 pająków i wszelkiego rodzaju!bleeee! Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Czy macie FOBIĘ? 30.05.10, 20:18 ja boje się pająków, żab, węży, żółwi i innych ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 -.- 30.05.10, 20:24 Ja boję się przejeżdżać przez mosty, pod którymi jest woda. A z resztą nie mam problemu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Głupie, ale śmieszne xD 31.05.10, 20:11 Twoja fobia jest taka głupia, że aż fajna... Śmiałam się strasznie, ja się boję pająków, ale nie motyli xDD Odpowiedz Link Zgłoś
collage woda. 28.07.10, 20:40 widoki jezior czy rzek z mostu przyprawia mnie o dreszcze. mam ciągle jakieś sny, w których wpadam do głębokiej wody i się topie. nawet na zdjęciach nie potrafię patrzeć na zdjęcia wodospadów. o; Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: woda. 28.07.10, 20:41 nawet nie potrafię patrzeć na zdjęcia wodospadów. * Odpowiedz Link Zgłoś
joe23 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.07.10, 21:04 Ja sie boję strasznie pająków są okropne Odpowiedz Link Zgłoś