Dodaj do ulubionych

Chłoopak z klaasy...Poodrywa mnie czy nie?

05.05.10, 18:19
Hej! wink
W mojej klasie jest pewien chłopak, który ostatnio zwrócił na mnie uwagę. Zaczął do mnie
zagadywać. Na lekcjach dzisiaj puszczał do mnie oczko, a ja się po prostu uśmiecham.
Chwilę potem koleżanka z ławki mnie pukła i powiedziała że mnie podrywa. A kilka dni
wcześniej gdy mieliśmy uciec z całą klasą po 4 lekcji on po niemieckim kilka razy mnie objął.
A ja jestem nieśmiała i się zaczęłam śmiać...;P Gdy na przerwie zaczął się przepychać z
kolegą upadł na mnie. Uśmiecha się do mnie i przy swoich kolegach często puszcza do
mnie oczko winkSama pani na angielskim zwróciła mu uwagę, żeby mnie nie podrywał...Ja się
zaczerwieniłam i zaczęłam śmiać.. Nie wiem co mam myśleć bo on jest zabawny,
przystojny, miły i wgl. extra! A kilka dni wcześniej rzucił dziewczynę.Ooo i jutro nie będzie
mnie w szkole to jak zagadać że może bym wpadła po lekcje czy coś nie wiem....

Jak mogę do niego zagadać (przykładowe tematy) nie wiem po prostu co mogę zrobić
żeby się bardziej do niego zbliżyć i może później zacząć z nim chodzić bo on na serio mi się
bardzo podoba. Bo w tych sprawch jestem zielona...

Z góry dziękuje za pomoc wink wink ;* ;*
Obserwuj wątek
    • slodkiporanek Re: Chłoopak z klaasy...Poodrywa mnie czy nie? 05.05.10, 19:15
      Ja się na tych sprawach nie znam.
      mysle, ze skoro jestes jego kolezanka z klasy, czyli masz z nim staly kontakt,
      to wylapiesz jakas okazje do rozmowy.

I nie wolno uciekac ze szkoły.
    • honeybunnyx333 Re: Chłoopak z klaasy...Poodrywa mnie czy nie? 05.05.10, 19:20
      napisz na gg. ; d
      • elf97 Re: Chłoopak z klaasy...Poodrywa mnie czy nie? 05.05.10, 19:25
        tiaa . gg to najlepszy sposób na podryw ; p

niee wiem nie mam pojęcia .
        nigdy nie miałam chłopaka

w klasie też czasem mnie ktoś podrywa
        ale to nie aż tak
        ja ciebie
        że obejmuje itd ; p

ps . spróbuj na tym gg

tematy powinny same przyjść
    • julka_18 c ; 05.05.10, 19:23
      obejmuje cię? puszcza oko? ^^
      zagadaj do niego z lekcjami, wbij do
      niego i powiedz, że nie byłaś w sql.
      zacznij gadać o szkole, a później
      zacznij zmieniać tematy na inne.. big_grin
    • shitty_kitty ... :( 05.05.10, 19:28
      Do mnie też chłopak z klasy puszcza oczka,popisuje się przy kolegach,obejmuje
      mnie,przytula ale to nie znaczy,że mu się podobam.Bo nie podobam.
      Nie chcę żeby było ci przykro,po prostu to nie zawsze musi coś znaczyć.Ale jeśli
      przedtem cię "olewał" a dopiero teraz tak nagle zaczął się tak zachowywać to faktycznie
      pewnie wpadłaś mu w oko wink. Musisz przełamać nieśmiałość. Powodzenia kiss
      • bananowedziecko Re: ... :( 05.05.10, 19:34
        shitty_kitty napisał(a):

> Do mnie też chłopak z klasy puszcza oczka,popisuje się przy kolegach,obejmuje
        > mnie,przytula ale to nie znaczy,że mu się podobam.Bo nie podobam.
        > Nie chcę żeby było ci przykro,po prostu to nie zawsze musi coś znaczyć.Ale jeśl
        > i
        > przedtem cię "olewał" a dopiero teraz tak nagle zaczął się tak zachowywać to fa
        > ktycznie
        > pewnie wpadłaś mu w oko wink. Musisz przełamać nieśmiałość. Powodzenia kiss

no zgadzam się trochę wink
        ja mam podobnie tylko że kolega ostatnio do mnie podchodzi i mnie prawie
        obejmuje i tekst chodź do mnie , albo coś w stylu schylisz się dla mnie kotku ;/
        ale cóż...
    • sileny. . 05.05.10, 19:32
      pamiętaj o jednej ważnej zasadzie: prawdopodobne jest, że on chce się popisac przez
      kolegami, albo poprostu wziął udział w jakimś pieprzonym zakładzie.

poza tym nie byłabym pewna czy to nie jest jakiś klasyczny podrywacz skoro niedawno
      zerwał z inną dziewczyną, a teraz do ciebie zarywa. to jest najbardziej niepokojące.

jak zagadac? normalnie. co dzisiaj zadane z matmy, nauczyłeś się na jakiś przedmiot, a
      potem rozmowa jakoś się sama potoczy.
    • music11 mam pomysł!....Wejdź! 05.05.10, 19:37
      powiedz mu np. na gg......na naszej-klasie czy ktoś mu już podał lekcje....jeżeli powie
      nie,to spytaj sie czy możesz do niego przyjśc i podac mu lekcje =) ta daaamsmirk
      powodzenia.Napisz następny temat jak ci poszło!suspicious
      • karola645 Re: mam pomysł!....Wejdź! 05.05.10, 19:40
        Zazdroszczę! ^^ hahaha ; D

i popieram przedmówczynię ; D
        możesz podpytać znajomych czym się interesuje , może macie jakieś wspólne hobby .?
        Zapytaj co u niego , pochwal coś tam czy możesz np. trzymać jego stronę w jakiś
        sporach xd
    • kjadja. Re: Chłoopak z klaasy...Poodrywa mnie czy nie? 05.05.10, 19:41
      tesz kiedys podobał mi się pewien chlopak..
      byl c0ol i w0og.; ]
      wsumie t0o tesz niewiedzialam jak zagadac czy c0os.wink
      0on si d0o mnie zblizal zaczepial ,usmiechal się,stawal w obroniee i w0og.xd
      mi sie t0o p0od0obal0ooo.wink
      więc dlateg0o zaczelam przebywac tam gdzie 0on.xd 0oczywiscie tylk0o tak by t0o
      niewyglądał0o ze ciągle za nim lażee.xd pisalismy p0otem na gg.xd
      i bylismy parę razy na spacerkuu.; )
      i bylismy jez prawie ze s0obą.xdd
      ale przestal sie dlamnie liczyc.... w0ogule juz zaden chl0opak sie nieliczyll.xd
      0oprucz Billa.; ****
    • niesmaczna Re: Chłoopak z klaasy...Poodrywa mnie czy nie? 05.05.10, 19:42
      Miałam podobną sytuacje, jednak nie znaczyło to, że mu się podobałam, traktował
      mnie tak bo uważał , że jestem jego przyjaciółką ; > Ale jest brzydki na
      szczęście xdd

devil
    • dragonica Re: Chłoopak z klaasy...Poodrywa mnie czy nie? 05.05.10, 19:57
      Podrywa cię na 100% i podobasz się mu. wpadnij po lekcje i jakoś sytuacja się
      rozwinie
      Dobrze masz, że nie jest jakiś wstydliwy, bo we mnie buja się około 6 chłopaków.
      Jak gadamy to robią się cali czerwoni i plączą im się języki. Masakra. Ktoś mi
      kiedyś powiedział, że onieśmielam chłopaków devil więc chyba lepiej będzie jak
      bedziesz udawać zagubioną dziewczynkę, to on się już tobą zaopiekuje devilcool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka