activgirl Mój miszcz! 17.05.10, 17:41 Biję przed nim pokłony. Kocham całą FCB, ale Messi jest najlepszy, hihihi. Przystojny tez, nie mówię, że nie. Ale i tak Pique piękniejszy. \m/ Visca el Barca!! Odpowiedz Link Zgłoś
reigai mamy mistrza! mamy mistrza! 17.05.10, 17:40 ojaniemogę, awwwww. wczoraj wygraliśmy. I to jeszcze w jakim stylu. Dwa piękne gole Messiego, cudowna gra Toure (jak mi go zabiorą do Arsenalu, to chyba tego nie przeżyję). I TO NIEZIEMSKIE PARTY NA KONIEC. Cudowny taniec Daniego, upity Chyhrynski, Pique ganiający Leo z szampanem, miłość Thierry'ego do Bojanglesa, cudowne słowa Pepa, AWWWWW. To nie koniec mili państwo, w przyszłym roku odzyskamy puchar Ligi Mistrzów i znowu będziemy mieli swoje sześć trofeów! VISCA EL BARCA! VISCA EL CATALUNYA! Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Do reigai! 17.05.10, 17:46 Juhu, widzę, że fanka Barcy! <3 Piękny mecz wczoraj, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Do reigai! 17.05.10, 17:51 oczywiście internet ze mną nie współpracował, ale starałam się obejrzeć ile się dało. Na początku zwątpiłam w podejście do meczu moich chłopców, bo to co zrobił Vicky na początku wołało o pomstę do nieba, ale później gnietli graczy Valladolidu i pokazali klasę. Śmiać mi się chciało, bo równolegle oglądałam mecz Realu z Malagą. ale kiedy opadły już emocję, to płakać mi się chcę, bo wiem, że Thierry odchodzi >: kto będzie tak czule tulił Bojanglesa, pięknie asystował i strzelał gole? Nie wyobrażam sobie, że mi go zabiorą do Nowego Jorku ._. Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: Do reigai! 17.05.10, 18:02 No własnie, początek był straszny, ale oni się po prostu rozgrzewali! Pózniej dali czasu, jejeje. <3 Haha, Real to są tacy idioci. Zainwestowali tyle w Ronaldo i Kake, a i tak odpadli w 1/8 finału LM. Aż mi ich żal. Nie! Thierry nigdzie nie idzie! Ja go kocham i on zostaje. Nie puszczę Go. Ale oni wszyscy się w tej Barcelonie tak kochają, tulą. Aż chciałabym się między nimi znaleźć! A teraz przeżywam, ponieważ następny mecz jest dopiero w sierpniu. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Do reigai! 17.05.10, 18:16 Mogłabym tak się znaleźć między Bojanem, a Thierrym na tych wszystkich treningach, albo między Zlatanem, a Gerardem (widziałaś to epickie zdjęcie, prawda?). Real to są same dupy wołowe, ale jeżeli w przyszłym roku zacznie ich trenować The Special One, to zaczynam się bać. Sergio powinien pójść do Barcy, a Xabi niesłusznie opuszczał swojego seksownego kapitana z Anfield, potrzebują go tam teraz. Ja się cieszę z MŚ <3 ale do tej pory nie mogę przebaczyć Maradonie, że na mundial nie bierze Gabiego Milito, Estebana Cambiasso, ani Javiera Zanettiego. Mamy jeden z najlepszych ataków na świecie, ale sam Kun, Messi, Gonzalo i Carlos nie wystarczą żeby zdobyć Puchar. NIECH ZLATAN NIE OPUSZCZA CAMP NOU .___. Pep powinien dać mu szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: Do reigai! 17.05.10, 18:32 Uhh, oczywiście, ze widziałam! I nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Ale każdy potrzebuje trochę czulosci od kolegów z drużyny, prawda? *.* nie ważne co będzie działo się w realu m, Barca zawsze będzie lepsza. Barca we wszystkim jest lepsza, a jak. Kto nie skacze, kto nie skacze, ten z Madrytu! A widzialas wczoraj to party? Ile na chłopaków trzeba było czekać, grr! Fajerwerki, światła - fakt, efekt był niesamowity. (-: A własnie, MŚ. Już nie mogę się doczekać. Jestem całym sercem za Hiszpanią, bo mój ukochany Pique bedzie tam strzelał bramki, razem z Bojanem. <3 I jeszcze ewen. za Francją. Nie mogę przecież opuścić Thierry'ego w takim ważnym momencie! A własnie, co do Pepa - nie sądzisz, ze jest najnajnajprzystojnieszym trenerem jakiego ktolowiek widział. I jeszcze te jego smokingi, muah! Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Do reigai! 17.05.10, 18:52 jak w przypadku Bogusia Wenty nie musiałam oglądać meczu, wystarczały mi same jego reakcje, to ze stoickiego oblicza Josepha nic się nie da odczytać. On jest tak młody, że spotkał się na boisku z Raulem z Realu Madryt! xD Ja ubolewam nad tym, że Bojan nie jedzie na MŚ. Ale i tak nigdy Hiszpanii nie kibicowałam, pomimo, że grają tam moi katalońscy chłopcy. Wolę Argentynę (Gonzalo!), Francję i Kamerun. Lepsze party i tak było rok temu po wygraniu LM. Wstawiony Leo goniący nadmuchanego czupa-czupsa i nawijający od rzeczy. Bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Leo Messi 17.05.10, 17:50 hm , messi ? na mojego kolegę tak mówią, ale mniejsza z tym . xD nie znam tego piłkarza , i ogólnie nie lubię piłki nożnej -.- Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalena Re: Leo Messi 17.05.10, 17:52 Piłka nożna jest fajna bardzo, ale jakoś nie interesuje sie nią...Fajnie mieć takie zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Leo Messi 17.05.10, 17:53 W reklamie chipsów jest spoko ;D A z tego co wiem to jest świetnym piłkarzem. Mój kolega zrobił sobie z nim ołtarzyk .. a myślałam że tylko dziewczyny się do tego posuwają.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_ Re: Leo Messi 17.05.10, 18:15 Nie znam gościa, nie znam zawodników, nie znam się na sporcie. XD Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: Leo Messi 17.05.10, 18:22 też uwielbiam piłkę nożną, ale szczególnie oglądać ją ;d;d bo grać nie za bardzo ;p a Messi to jeden z moich ulubionych piłkarzy i jeszcze Fernando Torres i szacun dla Messiego bo gra zarąbiście Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryxd Re: Leo Messi 24.06.10, 19:39 Ja uwielbiam Messiego za jego dobre serce .. Jest np. ambasadorem UNICEF'u.. C.Ronaldo w życiu by coś takiego nie zrobił.. Odpowiedz Link Zgłoś
panibieber Re: Leo Messi <33 24.06.10, 20:55 Ja go bardzo lubie najlepszy piłkarz moim zdaniem.. a nie jakiś Ronaldo Pff ... ; // Odpowiedz Link Zgłoś
paaali To ten od chipsów? .xD.Ja tam kocham siatkówkę.<3. 24.06.10, 21:05 Siatkówka to mój sport . <3 .' Gram w siatkówkę 4 lata . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
facegirl Re: Leo Messi 24.06.10, 21:14 Czasami lubie ogladac w tv lub na rzywo mecze a moim zdaniem najlepsi pilkarze to : - Messi - Ronaldinio - Ch. Ronaldo Odpowiedz Link Zgłoś
inees Re: Leo Messi 24.06.10, 21:18 Jak dla mnie to właśnie On jest najlepszeym piłkarzem na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight98 kliknij tutaj 27.06.10, 10:21 lubię messiego ale zdecydowanie wolę diego maradonę (jego trenera) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Leo Messi 27.06.10, 10:32 no w końcu jest najlepszym piłkarzem 2009r. masz racje gole strzela świetnie ! ja osobiście wole Ronaldinho . a ten szał wokół Messiego (chłopaki ubrane w koszulki z nim, jego morda na leysach i coli) to troche przesada . podsumowanie; jest b. dobrym piłkarzem, ale nie rozumiem tego szału z nim związanym.:d Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Leo Messi 27.06.10, 10:38 lubię messie'go, ale zdecydowanie wolę kakę ; d Odpowiedz Link Zgłoś
lovetom Re: Leo Messi 27.06.10, 10:44 Ja też interesuję się piłką nożną i też bardzo lubię tego piłkarza On super strzela Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Leo Messi 27.06.10, 11:55 Messi to złote dziecko Barcelony. Wciąż intryguje mnie, jak można być tak genialnym piłkarzem i zdystansowanym do siebie człowiekiem. Jeden z niewielu powodów, dla których trzymam kciuki za Argentynę. Lubię, bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd MESSI :* 01.07.10, 12:10 On jest genialny . Uwielbiam go za gre i za to jakim jest czlowiekiem :dd. W MŚ jestem za Argentyną Odpowiedz Link Zgłoś
maitsa Re: Leo Messi 01.07.10, 12:15 Lubie oglądać piłke nożną, Messi jest spoko, chociaż troszke mnie rozczarował na tym mundialu, ale zobaczymy co bedzie dalej PS: Jestem za Hiszpanią Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 kocham... 01.07.10, 14:42 kocham piłkę nożną Messi jest najlepszy! No i Argentyna wgl the best Odpowiedz Link Zgłoś
nick_love Re: Leo Messi 01.07.10, 14:49 Hej ! ja też lubię piłkę nożną i kocham Lionela Messi jest on świetnym piłkarzem plus piłkarzem roku jest on może i mały ale za to mocny widać że stworzono go do piłki nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
vinnara Re: Leo Messi 01.07.10, 17:48 Uwielbiam Go! Jest świetny, świetnie gra... Na pewno nie bez powodu został piłkarzem roku ;] Podsumowując: Mogłabym Go oglądać godzinami, wgapiając się w telewizor bez przerwy na jedzenie ( i wyjścia do toalety xD ). Szaleję za Nim Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhot Re: Leo Messi 15.08.10, 11:49 Uwielbiam Leo Messi . . To mój ulubiony piłkarz i gra w moim ulubionym zagranicznym klubie Barcelonie. . Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa `nje lubię go . przereklamowana pacynka . 15.08.10, 11:52 `Przereklamowany, jego 169 cm jest już wszędzie, a na Mistrzostwach Świata grał beznadziejnie. Poza tym w Argentynie go nie lubią, za to, że nic nie robi dobrego dl reprezentacji -,- . Jego wielki łeb jest już wszędzie. Nie znoszę go. Odpowiedz Link Zgłoś