martuusia Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:40 ślub z Justinem Bieberem ;* nie no żartuje niezastanawiałam się nad tym ;* Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:42 Mój ślub odbędzie się na cmentarzu, będę miała czarną gotycką sukienkę ze skrzydłami, zamiast weselnych pieśni będą puszczane rockowe piosenki, goście będą musieli się ubrać w wyzywające stroje, żebym nie musiał być od nich ładniejsza, mój mężuś będzie wyglądał jak Marilyn Mansom, a ja będę miała czarny makijaż a zamiast pierścionka zrobimy sobie tatuaże na palcu . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:44 No to zaczynam sobie fantazjować, okay : > Byłby tak skromny i kameralny, jakby się tylko dało. Prawdopodobnie w jakimś urokliwym miejscu i prawdopodobnie gdzieś w mojej ukochanej Irlandii. Prosta, b. prosta sukienka, żadnych welonów, trenów i innych kiczów. Pan młody równie zwyczajnie. A na ślubie jedynie kilka najważniejszych osób. Tak, to byłoby to... *rozmarzona* Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:53 o ile się ożenię..będzie dużo gości,wszyscy pijani,wielka sala i impreza do rana.kameralne ani skromne to z pewnością nie będzie C: Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:56 Ślub baardzo skromny. Taki bardziej nowoczesny. Miałabym białą sukienkę (nie suknię). I weszłabym do kościoła sama z bukietem róż. I wszyscy by sie na mnie patrzyli, a przy ołtarzu stałby on... I odrazu po ślubie pojechalibyśmy w podróż poślubną. Wyglądałabym mniej więcej tak (jakby co to nie jestem fanką HSM, ale ta sukienka mi sie podoba): Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Biała suknia, zamek, paryż, świat;) ach... 17.05.10, 22:03 Wiec tak: Moje wyobrażenie o weselu i uroczystości kościelnej jest dość obszerne A więc: Miałam bym na sobie piękną, lśniąco białą suknię, jedną z najdroższych i od najlepszego projektanta na świecie. Długi piękne welon przypięty kwiatami niosły by mi dzieci w białych sukieneczkach od tego samego projektanta sukni. Druhny szły by przede mną w niebieskich sukniach niosąc białe róże(moje ulubione). Kościół byłby ozdobiony kwiatami, różnymi wstęgami Do niego wprowadził by mnie mój tata wesele odbyło by się w sali balowej w zamku w moim mieście wszędzie były by moje ulubione kwiaty na weselu grał by mój ukochany zespół polski i pewnie jeszcze jakiś inny na pewno nie bede mieć muzyki z płyty odtwarzanej przez magnetofon. Były by różne zabawy itd. Fotograf robił by zdjęcia wszystkim gościom włącznie ze mną oczywiście i moim (przyszłym) wybrankiem serca w naturalnym świetle księżyca i gwiazd, a następnego dnia w najpiękniejszych miejscach w moim i jego mieście W podróż poślubną pojechalibyśmy do Francji, do Paryża Nie wyobrażam sobie innego bardziej romantycznego miejsca na podróż poślubną później zwiedzilibyśmy najpiękniejsze zakątki świata Tak wiec mam już zaplanowany ślub, wesele i podróż poślubną ale to może się oczywiście zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: -.- 31.05.10, 22:22 Nie, nejzi nie! Skończysz jak moja matematyczka! Nie pozwolę Ci zostać starą panną Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 18:33 Zawsze myślałam, że zachód słońca, skromna altanka i tanie wino w gronie przyjaciół. Niezbyt wyszukana obrączka, zwykły złoty krążek, w ręce świeżo zerwane kwiaty, skromna biała sukienka. Nigdy nie chciałam mieć długiej sukienki i fotografa i zdjęć w wodzie, nie wiem, może jestem dziwna. Idea tradycyjnego ślubu mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 20:45 mój odbędzie się w maju w moim kościele parafialnym. podjedziemy jakimś czarnym samochodem ozdobionym białymi kwiatami. będzie dużo zmajomych, przyjaciół i rodziny (zaproszę wszystkich chociiaż mam wielką roidzinę) wesele bedzie w domu weselnym z ogrodem i jakimś ładnym widoczkiem. napewno będzie współczesna mnuzyka (nie lubie starocia)-mój idealny ślub Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re: Wasz ślub.. 29.05.10, 14:12 myslicielka123 napisał(a): > mój odbędzie się w maju w moim kościele parafialnym. podjedziemy jakimś > czarnym samochodem ozdobionym białymi kwiatami. będzie dużo zmajomych, > przyjaciół i rodziny (zaproszę wszystkich chociiaż mam wielką roidzinę) wesele > bedzie w domu weselnym z ogrodem i jakimś ładnym widoczkiem. napewno będzie > współczesna mnuzyka (nie lubie starocia)-mój idealny ślub a ja będę druhną ! Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:37 ha oczywiście że będziesz (a ja na twoim[opisz swój z Emilem -przecież to już niedługo])) Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re: Wasz ślub.. 04.06.10, 21:28 grrrrrrrrrrrrr ! oczywiście że opiszę! bedą białe króliki i pasztet z pierogami( xd) , a na deser zjemy pauline ,a później połkniemy mnóstwo apapów i ibumów , bo prawdopodobnie dostaniemy zatrucia pokarmowego xd Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 21:14 Nie wiem jeszcze, nie myślałam nad tym. Mam dopiero 15 lat! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ yy . niue . 24.05.10, 21:29 nie uważasz , że jesteśmy na t oza młode ? przecież większość z nas nie ma nawet 18 lat . a nawet 18 to za mało moim zdaniem . nawet nie wiemy czy dożyjemy własnego ślubu . nawet nie wiesz , czy jutro nie będzie końca świata. a wy o ślubie myślicie . nie no rozumiem , pomarzyć zawsze można . Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 21:21 jak bede brała to ci napisze jak było ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 23:20 na pewno nie chcę wesela. Kojarzą mi się one z dennymi "zespołami" śpiewającymi o cyganeczce zosi albo o tym, że jestem szalona, z zapitymi wujkami, z superfajnymi grami :3 w swoim życiu byłam na 2 weselach i mam dosyć. Nie chcę też jakiejś kameralniej imprezy, gdzie będę musiała udawać, że się dobrze bawię, chociaż będę się nudzić. chcę ślubu w Las Vegas, bądź gdzie indziej, a potem melanż przez całą noc :3 Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 CC: 25.05.10, 01:00 Do kosciola na motorze Bede miala piekna suknie .. x) Wesele bedzie wspaniale !! =) Cala rodzina , wszyscy przyjaciele ! PIekna sala .. DObre jedzenie . Pokoje do spania i najlepsza orkiestra x]] Kamerzysta , fotograf .. WSzystko ! A zamiast kwiatow karma dla zwierzat !! x-)) ach Ta`` wyOObrazNiia Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: Wasz ślub.. 25.05.10, 13:29 Może na Hawajach xD a zdjęcia robili by nam fotoreporterzy xD hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
realistic __________ 29.05.10, 14:22 nie myslałam o tym... ale wiem jedno: ten ślub będzie za granicą xD Odpowiedz Link Zgłoś
blocked Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:41 Do kościoła przyjechać białą limuzyną. Chciałabym mieć białą suknię do ziemi i krótki welon, gdzieś tak do ramion. Bukiet białych róż. Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:53 Nie zastanawiałam się i jakoś nie chcę, bo pomysły zmieniają mi się co 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:58 Właściwie nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Nie chcę wesela. Tyle wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 15:04 Nie mam pojęcia. Wątpię też w to, żeby znalazł się ktoś kto by chciał wziąć ze mną ten ślub. :o Naprawdę wątpliwe. No ale, jeśli już wyobraźnia mnie poniesie to widzę się w Las Vegas. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 15:05 Ja uważam to za bardzo daleki czas w moim przypadku. Nie mam zamiaru wychodzić za mąż w wieku 20 lat. Ewidentnie 22- 25 Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Ulala... 31.05.10, 22:09 Na plaży lub w jakimś ogrodzie - ślub razem z weselem. Wiem, że takie rzeczy nie w Polsce, ale tak mi się marzy. Najlepiej jak już będzie już zmierzchać tak podczas zachodu. Sukienka ecru - nigdy nie biała. Dużo kwiatów, elegancja i prostota. O! I nigdy nie założę ślubnych butów, bo są okropne. Jakieś normalne tylko w odpowiednim kolorze. I nie chcę marsza weselnego, tylko Eltona Johna - Can You Feel The Love Tonight Muzyka w charakterze lat 80' pewnie jeszcze coś by się znalazło ale nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ladybebe Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 23:06 Nie ważne dekoracje ,prezenty ,ozdobiony kościół czy karoca z końmi albo tort. ważna bedzie osoba z ,którą mam sie związać na reszte życia a mam nadzieje ,że bedzie niezwykła i kochana. Ważna jest ta osoba i goście oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliexd19 Re: Wasz ślub.. 04.06.10, 21:29 Jeszcze o tym nie myślę. Na razie wolę się wyszaleć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Wasz ślub.. 04.06.10, 21:38 zgadzam się z moją poprzedniczką na razie chcę się wyszaleć i nie myślę o ślubie ale dwie rzeczy wiem na pewno 1. To będzie coś. Na pewno wielkie wydarzenie. Nie chcę skromnego ślubu. Będzie z pompą 2. Nie będę krzywdzić ludzi, skazując ich na słuchanie tego czegoś co na ślubach nazywane jest muzyką...wiadomo nie puszczę od razu metalu czy coś w tym stylu ale na pewno nie będzie to, to żałosne disco polo które zazwyczaj leci na weselach Odpowiedz Link Zgłoś