Dodaj do ulubionych

Wasz ślub..

• martuusia Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:40
      ślub z Justinem Bieberem ;* nie no żartuje big_grin

niezastanawiałam się nad tym smile ;*
    • niesmaczna Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:42
      Mój ślub odbędzie się na cmentarzu, będę miała czarną gotycką sukienkę ze
      skrzydłami, zamiast weselnych pieśni będą puszczane rockowe piosenki, goście
      będą musieli się ubrać w wyzywające stroje, żebym nie musiał być od nich
      ładniejsza, mój mężuś będzie wyglądał jak Marilyn Mansom, a ja będę miała czarny
      makijaż a zamiast pierścionka zrobimy sobie tatuaże na palcu .

devil
    • scarletrose Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:44
      No to zaczynam sobie fantazjować, okay : >
      Byłby tak skromny i kameralny, jakby się tylko dało. Prawdopodobnie w jakimś
      urokliwym miejscu i prawdopodobnie gdzieś w mojej ukochanej Irlandii. Prosta, b.
      prosta sukienka, żadnych welonów, trenów i innych kiczów. Pan młody równie
      zwyczajnie. A na ślubie jedynie kilka najważniejszych osób.
      Tak, to byłoby to... *rozmarzona*
    • iga18 Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:49
      Nie bede mieć ślubu xDDD
    • vaniney Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:53
      o ile się ożenię..będzie dużo gości,wszyscy pijani,wielka sala i impreza do
      rana.kameralne ani skromne to z pewnością nie będzie C:
    • demi2917 Re: Wasz ślub.. 17.05.10, 21:56
      Ślub baardzo skromny. Taki bardziej nowoczesny. Miałabym białą sukienkę (nie
      suknię). I weszłabym do kościoła sama z bukietem róż. I wszyscy by sie na mnie
      patrzyli, a przy ołtarzu stałby on...big_grinbig_grin

I odrazu po ślubie pojechalibyśmy w podróż poślubną.

Wyglądałabym mniej więcej tak (jakby co to nie jestem fanką HSM, ale ta sukienka
      mi sie podoba):

https://disney-clipart.com/high-school-musical/clipart/Gabriella-Montez/Gabriella-Montez13.jpg
    • robpattinson Biała suknia, zamek, paryż, świat;) ach... 17.05.10, 22:03
      Wiec tak:
      Moje wyobrażenie o weselu i uroczystości kościelnej jest dość obszernewink

A więc:
      Miałam bym na sobie piękną, lśniąco białą suknię, jedną z najdroższych i od
      najlepszego projektanta na świecie. Długi piękne welon przypięty kwiatami niosły
      by mi dzieci w białych sukieneczkach od tego samego projektanta sukni. Druhny
      szły by przede mną w niebieskich sukniach niosąc białe różesmile(moje ulubione).
      Kościół byłby ozdobiony kwiatami, różnymi wstęgamiwink Do niego wprowadził by mnie
      mój tatasmile
      wesele odbyło by się w sali balowej w zamku w moim mieściesmile wszędzie były by
      moje ulubione kwiatysmile na weselu grał by mój ukochany zespół polski i pewnie
      jeszcze jakiś innysmile na pewno nie bede mieć muzyki z płyty odtwarzanej przez
      magnetofon. Były by różne zabawy itd.
      Fotograf robił by zdjęcia wszystkim gościom włącznie ze mną oczywiście i moim
      (przyszłym) wybrankiem serca w naturalnym świetle księżyca i gwiazd, a
      następnego dnia w najpiękniejszych miejscach w moim i jego mieściesmile
      W podróż poślubną pojechalibyśmy do Francji, do Paryżasmile Nie wyobrażam sobie
      innego bardziej romantycznego miejsca na podróż poślubnąsmile później
      zwiedzilibyśmy najpiękniejsze zakątki światasmile

Tak wiec mam już zaplanowany ślub, wesele i podróż poślubnąsmile ale to może się
      oczywiście zmienićwink
    • nejzi -.- 17.05.10, 22:10
      Wybieram wolność. Zostaje starą panną...

.
      • delicious Re: -.- 31.05.10, 22:22
        Nie, nejzi nie! Skończysz jak moja matematyczka!crying Nie pozwolę Ci zostać starą
        pannąwinkkiss
    • theblackone. Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 18:33
      Zawsze myślałam, że zachód słońca, skromna altanka i tanie wino w gronie przyjaciół. Niezbyt
      wyszukana obrączka, zwykły złoty krążek, w ręce świeżo zerwane kwiaty, skromna biała
      sukienka. Nigdy nie chciałam mieć długiej sukienki i fotografa i zdjęć w wodzie, nie wiem, może
      jestem dziwna. Idea tradycyjnego ślubu mnie przeraża.
    • myslicielka123 Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 20:45
      mój odbędzie się w majusmile w moim kościele parafialnym. podjedziemy jakimś
      czarnym samochodem ozdobionym białymi kwiatami. będzie dużo zmajomych,
      przyjaciół i rodziny (zaproszę wszystkich chociiaż mam wielką roidzinę) wesele
      bedzie w domu weselnym z ogrodem i jakimś ładnym widoczkiem. napewno będzie
      współczesna mnuzyka (nie lubie starocia)-mój idealny ślubbig_grin
      • siem_sciem Re: Wasz ślub.. 29.05.10, 14:12
        myslicielka123 napisał(a):

> mój odbędzie się w majusmile w moim kościele parafialnym. podjedziemy jakimś
        > czarnym samochodem ozdobionym białymi kwiatami. będzie dużo zmajomych,
        > przyjaciół i rodziny (zaproszę wszystkich chociiaż mam wielką roidzinę) wesele
        > bedzie w domu weselnym z ogrodem i jakimś ładnym widoczkiem. napewno będzie
        > współczesna mnuzyka (nie lubie starocia)-mój idealny ślubbig_grin

a ja będę druhną !
        • myslicielka123 Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:37
          ha oczywiście że będziesz (a ja na twoim[opisz swój z Emilem -przecież to już
          niedługo]))
          • siem_sciem Re: Wasz ślub.. 04.06.10, 21:28
            grrrrrrrrrrrrr !

oczywiście że opiszę!
            bedą białe króliki i pasztet z pierogami( xd) ,
            a na deser zjemy pauline ,a później połkniemy mnóstwo apapów i ibumów , bo
            prawdopodobnie dostaniemy zatrucia pokarmowego xd
    • silllver Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 21:14
      Nie wiem jeszcze, nie myślałam nad tym. Mam dopiero 15 lat! ;]
      • mady_ yy . niue . 24.05.10, 21:29
        nie uważasz , że jesteśmy na t oza młode ? przecież większość z nas nie ma nawet
        18 lat . a nawet 18 to za mało moim zdaniem . nawet nie wiemy czy dożyjemy
        własnego ślubu . nawet nie wiesz , czy jutro nie będzie końca świata. a wy o
        ślubie myślicie . sciana nie no rozumiem , pomarzyć zawsze można .
    • lizzunia Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 21:21
      jak bede brała to ci napisze jak było ;DD
      • stay_away Re: Wasz ślub.. 24.05.10, 23:20
        na pewno nie chcę wesela. Kojarzą mi się one z dennymi "zespołami" śpiewającymi
        o cyganeczce zosi albo o tym, że jestem szalona, z zapitymi wujkami, z
        superfajnymi grami :3 w swoim życiu byłam na 2 weselach i mam dosyć.
        Nie chcę też jakiejś kameralniej imprezy, gdzie będę musiała udawać, że się
        dobrze bawię, chociaż będę się nudzić.
        chcę ślubu w Las Vegas, bądź gdzie indziej, a potem melanż przez całą noc :3
    • werka197 CC: 25.05.10, 01:00
      Do kosciola na motorze big_grin Bede miala piekna suknie .. x) Wesele bedzie wspaniale !! =)
      Cala rodzina , wszyscy przyjaciele ! PIekna sala .. DObre jedzenie . Pokoje do spania i
      najlepsza orkiestra x]] Kamerzysta , fotograf .. WSzystko ! A zamiast kwiatow karma dla
      zwierzat !! x-)) ach Ta`` wyOObrazNiia cool
    • pruci Re: Wasz ślub.. 25.05.10, 07:22
      nie myśle o takich rzeczach. xd
    • alass_s Re: Wasz ślub.. 25.05.10, 13:29
      Może na Hawajach xD a zdjęcia robili by nam fotoreporterzy xD hhehe
    • realistic __________ 29.05.10, 14:22
      nie myslałam o tym...
      ale wiem jedno: ten ślub będzie za granicą xD
    • blocked Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:41
      Do kościoła przyjechać białą limuzyną. Chciałabym mieć białą suknię do ziemi i krótki welon,
      gdzieś tak do ramion. Bukiet białych róż.
    • zuuzaa12 Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:53
      Nie zastanawiałam się smile i jakoś nie chcę, bo pomysły zmieniają mi się co 5 minut.
    • paramore_18 Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:56
      Bd super jak cb tam nie bd
    • slodkiporanek Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:58
      Właściwie nigdy się nad tym nie zastanawiałam.
      Nie chcę wesela.
      Tyle wiem.
    • butterfly_97 Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 14:58
      nie mysle jeszcze o tym...
      • caughtupinyou Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 15:04
        Nie mam pojęcia.
        Wątpię też w to, żeby znalazł się ktoś kto by chciał wziąć ze mną ten ślub. :o
        Naprawdę wątpliwe.
        No ale, jeśli już wyobraźnia mnie poniesie to widzę się w Las Vegas. big_grin
    • karolcia741 Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 15:05
      Ja uważam to za bardzo daleki czas w moim przypadku. Nie mam zamiaru wychodzić
      za mąż w wieku 20 lat. Ewidentnie 22- 25
    • delicious Ulala... 31.05.10, 22:09
      Na plaży lub w jakimś ogrodzie - ślub razem z weselem. Wiem, że takie rzeczy nie
      w Polsce, ale tak mi się marzy. Najlepiej jak już będzie już zmierzchać tak
      podczas zachodu. Sukienka ecru - nigdy nie biała. Dużo kwiatów, elegancja i
      prostota. O! I nigdy nie założę ślubnych butów, bo są okropne. Jakieś normalne
      tylko w odpowiednim kolorze. I nie chcę marsza weselnego, tylko Eltona Johna -
      Can You Feel The Love Tonightserce
      Muzyka w charakterze lat 80' pewnie jeszcze coś by się znalazło ale nie wiemkiss
    • ladybebe Re: Wasz ślub.. 31.05.10, 23:06
      Nie ważne dekoracje ,prezenty ,ozdobiony kościół czy karoca z końmi albo tort.
      ważna bedzie osoba z ,którą mam sie związać na reszte życia a mam nadzieje ,że
      bedzie niezwykła i kochana. Ważna jest ta osoba i goście oczywiscie. smile
    • nataliexd19 Re: Wasz ślub.. 04.06.10, 21:29
      Jeszcze o tym nie myślę. Na razie wolę się wyszaleć!!!big_grin
      • jessicakaulitz Re: Wasz ślub.. 04.06.10, 21:38
        zgadzam się z moją poprzedniczką na razie chcę się wyszaleć i nie myślę o ślubie ale dwie
        rzeczy wiem na pewno
        1. To będzie coś. Na pewno wielkie wydarzenie. Nie chcę skromnego ślubu. Będzie z pompą
        2. Nie będę krzywdzić ludzi, skazując ich na słuchanie tego czegoś co na ślubach nazywane
        jest muzyką...wiadomo nie puszczę od razu metalu czy coś w tym stylu ale na pewno nie
        będzie to, to żałosne disco polo które zazwyczaj leci na weselach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka