hannahisthebest Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 17.08.10, 17:14 ja mam takie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 17.08.10, 22:50 już nie wiadomo co mają wymyślać, chcą zysku i tyle. : d Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ ooo, co za słitaśne obuwiee -.-' 17.08.10, 22:51 mam świetny pomysł: zacznijcie produkować takie z bieberem.. XD Odpowiedz Link Zgłoś
wejde.oknem Re: ooo, co za słitaśne obuwiee -.-' 17.08.10, 23:00 czemu szok? widzisz pierwszy raz buty? Nie podobają mi się,ale myślę, ze dla fanów były by świeten Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyruslov Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 17.08.10, 23:01 ja ją uwielbiam ale takiego obuwia bym nie założyła Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 18.08.10, 09:41 Takie buty są dobre dla dziewczynek do 8-9 lat.Ja kocham Miley ale bez przesady.Zresztą to są buty z wizerunkiem starej MIley i Hanny.A ja wolę tą MIley z płyty Can't be tamed.Tą poważniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 18.08.10, 09:42 o matko Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 18.08.10, 09:52 Nie dość, że same buty są do chrzanu to jeszcze straszy mnie jej wyszczerzona buzia... Odpowiedz Link Zgłoś
majullo . 18.08.10, 09:53 wierz mi te nie sa takie złe.w Londynie w Disney store widzialam kowbojkii na 4 latki.i do tego z Montana i całe w fioletowych cekinach.Okropne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 18.08.10, 17:02 Nie zdziwiłam się zbytnio, taka jedna z mojej szkoły miała buty z HSM ! Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 18.08.10, 17:07 hmm no i co z tego.. Ona jest popularna i to się sprzeda dla dziewczynek w wieku ee szkoły podstawowej tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwko Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 18.08.10, 17:12 Masz rację simpson.A czy wiesz gdzie znaleźć te fajne zdjęcia które wszyscy sobie wstawiają na kotek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 18.08.10, 17:14 Okropne. Te buty już same w sobie są brzydkie, ale ten nadruk to już zdecydowana przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc Ja mam buty z .... 18.08.10, 17:17 Michaelem Jacksonem, i co ? łyso ? a konkretniej to mam z nim trampki :0 Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 18.08.10, 17:20 Co w tym szookującego, skoro są buty z Edkiem i Bellą a filmu wyszło na razie 3 części a Hannah Montana puszczają od kilku lat to zasłużyła sobie nie...? A poza tym jakby nie było wszędzie w sklepach tego badziewia z wizerunkiem gwiazd to na co małe różowe dziewczynki by naciągały rodziców? To wszystko dla nich hah xD Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 19.08.10, 21:26 skoro skarpetki z Hanną Montanną juz były to niech zrobią ... gacie ! chyba że już są x D Odpowiedz Link Zgłoś
eheehe XD 19.08.10, 21:30 ostatnio gdzieś widziałam takie kaloszki z hanną montaną to miałam takim polew, że szok . XD Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Dla Ciebie to szok ? -,- 20.08.10, 13:29 Zobacz sobie lepiej jakie rzeczy są ze zmierzchu -.- za niedługo będzie pewnie papier toaletowy żeby faneczki zmierzchu mogły podcierać sobie zadek Edziem Pedziem -.- Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 20.08.10, 16:46 jacie oczywiście że przesada i tak tego nikt nie kupi xD Odpowiedz Link Zgłoś
blackmail Re: Szok! Buty z Miley Cyrus i Hannah Montana! 20.08.10, 20:01 tu chodzi przede wszystkim o pieniadze hannah/miley ma wiele fanek ktore napewno poleca na taka tandete ale propo takich zeczy zwiazanych z mile (nie mam zdjecias) ale czy wiecie ze sa batoniki, winogrona w opakowaniach, jakies soczki i byle inne pierdoly wlasnie z hannah/miley dla mnie to juz lekka przesada ale czego nie robi sie dla pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś