klaudzior 18.06.10, 08:07 Elo Za tydzień jedziemy na wesele do cioci, a mam zadrapana rękę ( 7 cm ) Mam sukienkienke bez rękawów ( chyba oczywiste ) Błagam o pomoc, co mam zrobić ??? PS Zadrapał mnie kot, podobno po kocie się dłużej goi Błagam Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciabuziaczki Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 08:23 załóż bolerko z głógim rękawem Odpowiedz Link Zgłoś
5 Weselny Pech :/ 18.06.10, 08:30 Ostatnio była reklama żelu, który przyspiesza gojenie się ran, lecz na Twoim miejscu po prostu nie przejmowałabym się zadrapaniem i założyła sukienkę bez rękawów. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 08:48 Sweterek, albo po prostu olej to. Odpowiedz Link Zgłoś
derarota Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 09:09 Ja nie ide na wesekle ale tez mam zadrapanom reke a dokladnie ramie bo mnie moj bardzo madry brat przewalił na kamienie ale ja bym ten zel kupila na twoim miejscu on pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 13:57 koleżanka nabiła mi sińca tuż przed komunią brata, ale n aszczęście tak układałam rękę, że nie było widac. może spróbuj. a tak wgl jeżeli 'rana' nie jest zbyt szeroka to jej nie będzie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 16:14 Załóż bolerko albo jakiś sweterek z długim rękawem Albo olej to i śmiej się z tego Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess ; /////////// 18.06.10, 09:29 no i kogo interesuje. ze ciebie jakiCHś kot udrapnął???? Posmaruj se tą łapę czymś kurde a nie mi tu wypisujesz pierdoły! Kogo to interesujeeee?? weź idź się czymś innym zajmij a nie piszesz tu o takich ,, ; /// Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: ; /////////// 18.06.10, 09:35 cute_princess napisał(a): > no i kogo interesuje. ze ciebie jakiCHś kot udrapnął???? Posmaruj se tą łapę cz > ymś kurde a > nie mi tu wypisujesz pierdoły! Kogo to interesujeeee?? weź idź się czymś innym > zajmij a nie > piszesz tu o takich ,, ; /// Aleś Ty głupia , przecież po to jest to forum Może kup sobie taką rękawiczkę na jedną rekę , no albo też żel . Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 09:44 Ja za każdym razem kiedy jest jakieś wesele, chrzciny, komunia łamię sobie którąś rękę, palca lub nogę. W sensie nie specjalnie, to się samo zdarza. Ale taka już moja natura. Tobie nie potrafię pomóc, ale możesz też kupić sobie leciutki sweterek z długimi rękawami. Odpowiedz Link Zgłoś
patrishhiaa Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 09:59 Ja bym się tym nie przejmowała, ale możesz spróbować zamaskować zadrapanie jakimś pudrem, lub czymś w tym rodzaju. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
klaudzior Wejdźcie 18.06.10, 11:54 Co do żelu, jak mam strup to raczej nie posmaruję Ale bardzo dziękuje za radę ;-* Sweterek tez odpada, poniewaz ma byc goraco Ale bardzo dziękuję za radę ;-* Inne propozycje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up @soulik, inteligencie. 18.06.10, 12:34 fenistil jest od ukąszeń owadów, z tego co wiem to kot nie jest owadem. zamatuj to czymś, posmaruj kremem na gojenie się ran. może pudrem... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 13:49 po kocie się dłużej goi gdyż za pazurami jest mnóstwo brudu. postaraj się aby strupki nie odstawały i będziesz mogła go upudrować.(kolor twojej skóry tylko trochę jaśniejszy bo strupy są ciemne). na dodatek załóż efektowną bransoletkę, która odwróci uwagę od ran. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 13:56 Załóż bolerko czy coś. Albo po prostu nie przejmuj się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 13:55 Ja bym to po prostu olała, blizna jak blizna. Załóż jakąś bransoletkę, aby odwrócić od niej uwagę i będzie okej Odpowiedz Link Zgłoś
dacey ;* 18.06.10, 13:55 najlepiej nie przejmuj się zadrapaniem i baw się jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 13:56 nic nie rób , w końcu to nie Twoja wina , przypadki chodzą po ludziach ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 14:05 Ja mam za 3 godziny komers i ranę na nodze : / Przeżyjemy! Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 16:01 przecież wypadki się zdarzają co w tym strasznego że trzeba to ukryć może i nie estetyczne no ale normalne każdemu mogło się to przytrafić Odpowiedz Link Zgłoś
vinnara Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 16:04 Ah, kup fenistil albo coś w tym stylu. Nigdy nie używałam, ale moje koleżanki tak. Po prostu idź do apteki i spytaj się co lepsze. I rzeczywiście po kocie długo się trzyma. Mam koty i niektóre "blizny" są nawet z zimy.. ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 16:09 e tam... co sie przejmujesz... zejdzie, a jak nie to przypudruj,albo posmaruj sie samoopalaczem Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 16:10 Spróbuj to jakoś zatuszować, może załóż jakąś bransoletkę w to miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 16:11 Ja tam bym się nie przejmowała. Załóż jakiś dodatek, który odwróci uwagę od zadrabania jeśli czujesz sie z nim niekomfortowo i baw się dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Weselny Pech :/ 18.06.10, 17:13 olej to. i tak raczej nikt nie zwróci na to uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
avrile looknij! 19.06.10, 09:06 To załóż ją na bluzkę z długim rękawem. W zależności od koloru sukienki. dopasuj kolor bluzki do sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: looknij! 20.06.10, 09:39 a gdzie to? na przedramieniu? kup sobie jakieś bransoletki które chociaż częściowo to zakryją. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Weselny Pech :/ 20.06.10, 12:03 kup jakieś tam fenistile. ile się zagoi to zagoi, a co do reszty trudnoo . ; p Odpowiedz Link Zgłoś