malinooowa17 26.06.10, 18:59 Jakie są wasze przyjaciółki?Za jakie cechy charakteru je uwielbiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avrile Re: Best Friend ;) 26.06.10, 19:41 Moje naj są super! W ogóle nie wyśmiewają się z problemów, jak mówi się na jakich chłopaków się leci, to one na 100 % nie powiedzą tego tym chłopakom... Są BOSKIE. Za jakie cechy charakteru? Za wszystkie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Best Friend ;) 27.06.10, 07:27 moja przez cały czas się świeje z wszystkiego a pozatym jest miła , przyjacielska , pomocna itd. Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Best Friend ;) 27.06.10, 11:51 zabawne, nigdy nie wytykają mi moich wad, akceptują mnie, z nimi zawsze jest pompa. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Best Friend ;) 26.06.10, 19:44 jedna jest wredna, a druga milutka. jedna uwielbia kłamać, a druga stara się mówić prawdę. jedna się źle uczy, a druga.. też się źle uczy. jedna słucha pop'u, a druga prawdziwego rocka. jedna jeździ na desce, a druga uwielbia robić zdjęcia. obie uwielbiam. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
karlina14 Re: Best Friend ;) 26.06.10, 20:01 jedna jest miła, ciepła, symatyczna druga trochę chamska, arogancka(tego się ode mnie nauczyła ) ale pozytywnie nastawiona . obie kochają się śmiać z głupot . obie kochają Justina Biebera. i obie są zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Best Friend ;) 26.06.10, 20:51 za to, że.... - kochają selenę i biebera, sterlinga, jonasów, vanesse, candy girl tak jak ja. - są miluchne. - mają ze mną zespół Girls. - mają fajny styl i ciuchy. - kochają mnie i ubóstwiają. - są moimi poddanymi jak inni. - one są najlepsze i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka selena_disney 27.06.10, 01:05 Czy ty wgl wiesz co to znaczy NAJlepsi przyjaciele ? to znaczy że są z tb w caałości szczerzy, a nie za to że cb : ubóstwiają, kochają twoją głupią Srelenę itp... Odpowiedz Link Zgłoś
yesican_ @kotek.bieberka 27.06.10, 02:49 nie widzisz że selena_disney czy jak to tam -.- to zwykła prowokacja? a co do tematu, swoje przyjaciółki kocham za wszystko a najbardziej za tego dałna którym zawsze mnie podnoszą na duchu. (; Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ ;* 27.06.10, 08:52 ogólnie za wszystko, ale tylko jedną przyjaciółkę mam, tzn taką najbliższą. <3 reszta to koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Best Friend ;) 27.06.10, 09:23 ta najlepsza to Karola hmmm uwielbiam ją za te wszystkie nasze wybryki dokuczanie babie od histy i wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Best Friend ;) 27.06.10, 09:43 Moja przyjaciółka jest złośliwa, ma często zawiehy, a do tego często zadaje na pozór łatwe i idiotyczne pytania, a tak naprawdę ciężko na nie odpowiedzieć. Do tego ma specyficzne poczucie humoru. Cóż, taki zestaw cech trzeba po prostu lubić, ja go wręcz kocham, w towarzystwie swojej przyjaciółki nigdy się nie nudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Best Friend ;) 27.06.10, 09:58 - wyrozumiała (oj tak, przekonałam się o tym nie jeden raz) - upierdliwa (niestety) - uparta (jak sobie coś ubzdura, to kaplica) - uzależniona od zdjęć (zresztą, tak samo jak ja) - mogę jej zaufać (na razie nie wygadała żadnego mojego sekretu) Nie wkurza się, kiedy ją olewam xD Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: Best Friend ;) 27.06.10, 11:32 Mam 2 przyjaciólki kocham je za wszystko.Okropnie mnie rozśmieszają,mamy od siebie zaufanie i spędzamy razem dużo czasu ale uwielbiam je za całokształt Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Best Friend ;) 27.06.10, 11:41 Moje są ze mną szczere.... Mówią mi wszystko i ogółem są zajebiste. Jedna- Jest praktycznie taka sama jak ja ;d Mamy taki sam gust, słuchamy tej samej muzyki, nawet myślimy o tym samym Druga- Jest całkiem inna. -Słucha metalu, jeździ na desce, gra na gitarze Trzecia- Jest na maksa pokręcona. Kocha podwórko, uwielbia cykać foty i spać w namiocie haha Reszta to dobre koleżanki, więc to na tyle * Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Best Friend ;) 27.06.10, 11:56 moje przyjaciółki są najcudowniejsze na świecie! chodź nie zawsze ideały, ale i tak je kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: Best Friend ;) 27.06.10, 12:11 selena_disney - ty chyba nie masz przyjaciół wiesz co ty napisałaś ? że jesteś pępkiem świata a one są twoimi służącymi.GRATULACJE. Ja za to mam najcudowniejszych przyjaciół.Zawsze mówią mi o wszystkim.Pocieszają,przytulają mamy zawsze podobne zdanie lub takie same.Wszystkie się wygłupiamy.Rzucamy na siebie.Jesteśmy jak siostry.Codziennie spędzamy ze sobą mnóstwo czasu.One są najcudowniejsze.Nigdy nie zostawiają mnie na lodzie.Lubimy różne zespoły.Jedna z nas metalice i o.s.t.r a reszta Biebera i innych.Uwielbiamy wygłupiać się na plaży.Grać w siatkę,nogę no i dwie lubią w koszykówkę, a dwie inne jej nie lubią : D uwielbiamy te same seriale - no prawie ; d Jedna z nas uwielbia czytać.Reszta nie przepada.Hahahahaha.Uwielbiamy jeździć razem do centrum handlowego.Urządzać nocki.Siedzieć na boisku.Wypatrywać chłopaków.Śmiać się z innych.Robić dziwne miny <lol2> XDD Gadać na gg.Żalić się,płakać,całować w policzeek,śpiewać najgłośniej.Pokazywać dupe haahahahahahahahaha. Jeść na plaży pizzerynki,lody Twistery i te świderki.I nawet jeśli się pokłócimy.. o nawet drobiazgi.To zaraz się godzimy i znów wygłupiamy. KOCHAM WAS NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE <3! Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Best Friend ;) 27.06.10, 12:03 Nie używam słowa przyjaciel, zawsze mówiłam koleżanki/koledzy. Na wszystkich. Niezależnie od tego czy byli to mi bliżsi, czy dalsi znajomi. Mówię zwykle 'idę do koleżanki', a nie 'idę do przyjaciółki'. Czy to nie brzmi głupio? Jeśli chodzi o mnie to moi najlepsi przyjaciele są normalnymi ludźmi. Uważam, że wtedy liczy się swoboda, bycie sobą. Nigdy nie boję się im o czymś powiedzieć. Po prostu jestem z nimi związana, a cechy charakteru? Są miłe. c; Odpowiedz Link Zgłoś
bulwerss Re: Best Friend ;) 27.06.10, 12:10 Wiesz nie mam ich zbyt wiele bo niektóre to takie fałszywe, dwulicowe itp. Mam taką jedną, dwie. Za wszystko . <33 poczucie humoru, za to ze wysłuchają itp . Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Best Friend ;) 27.06.10, 13:31 moja przyjaciółka jest zabawna , ma duże poczucie humoru , jest miła , zawsze mi pomoże i wysłucha . kiedy trzeba mnie skrytykuje , i po chwili zaczynam rozumieć że ma rację . nigdy nie chce dla mnie źle . < 3 mam tylko jedną i prawdziwą . pozostałe okazały się zwykłymi fałszywkami . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. pojebane dziewcze . ; )) 27.06.10, 23:39 moja jest pojebana pisze esy mojemu koledze że pachne.xDD ale i tak ją kocham . Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: ; ) 30.06.10, 09:26 Moja to wgl jest taka cała jebnieta.; P Z nią nigdy nie jest nudno.Jak ona to ujmuje my częso mamy faziee. x dddd Taa ale Olaa jest kochanym dzieckiem.;] Takim zajebistym wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś