julia22218 Re: Problem ? wejdzcie :) 29.06.10, 21:20 nie martw sie to jeszcze nic nie znaczy wiele mlodych dziewczyn ma taki problem a ty jestes b.rozsadna . jesli nadal bedziesz sie zamartwiac to nie wstydz sie i po prostu porozmawiaj o tym z zaufana osoba na ktora morzesz liczyc. poza tym nie wiuerz w takie bzdury bo nie masz chlopaka !!!!!!!!!! po co masz szukac na zpas i sier zam,artwiac Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Nie sugeruj się tymi głupotami. 29.06.10, 21:28 No to co, że się nie interesowałaś chłopakami. Jeszcze przyjdzie na Ciebie czas, a takich szmatławców nie warto czytać. A mówiłaś na jakąś dziewczynę "jaka laska" czy coś w tym stylu? Pewnie nie, więc po prostu się nie przejmuj i więcej nie czytaj tych gazet, bo z tego tylko jeszcze większe problemy wynikają. Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa_ Re: Problem ? wejdzcie :) 30.06.10, 22:27 To, że do tej pory nie podobał Ci się żaden chłopak jeszcze nic nie znaczy... Masz 14 lat, za wcześnie by oceniać swoją orientacje... Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Problem ? wejdzcie :) 03.07.10, 21:49 Chyba to sobie wymyśliłaś ! Ja też nie mówię na chłopaka ciacho tylko czasem tak żartuje ale ciacho <a tak naprawdę to on brzydki jest > no i jak nie kręcą cię dziewczyny nie masz ochoty złapać je za tyłeczek ani pocałować to na pewną nie jest lesbijką a ja kończę 14 lat w grudniu Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 ;d 03.07.10, 21:55 też mam 14 lat , nie miałam chłopaka i nie mysle żeby mieć . Narazie to mnie nie interesuje , jestem lesbą ? nie , napewno nie . To przeceiż normalne , sweet mega poważne związki w tym wieku są głupie . Odpowiedz Link Zgłoś