misiaczek98 Przyjaźń damsko-męska 30.06.10, 12:19 Przyjaźń damsko-męska jest możliwa.Sama mam dobrego przyjaciela płci przeciwnej,ale chodzić z nim nie chciałabym Odpowiedz Link Zgłoś
pattrysia Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:22 oczywiście że wierze bo ja mam 2 przyjacieli i wog. mam wielu kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:22 Edług mnie jest to jak najbardziej możliwe, żeby chłopak i dziewczyna sie przyjaźnili. To nie oznacz, że jak mają inną płeć to zaraz muszą się w sobie zakochać! Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzcholec Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:27 Ja mam przyjaciela i się nie zabujaliśmy.A tak poza tym wszysyko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
pauula_ Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:28 ja tez uwazam ze jest to mozliwe(sama tak mialam) i nic wiecej fajnie jest miec przyjaciela z ktorym mozesz pogadać.. ale uwazam tez ze mezczyzni sa inni niz my kobiety i oni zazwyczaj icza na cos wiecej, dlatego warto na poczatku wszystko obie wyjasnic Odpowiedz Link Zgłoś
alexa009 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:24 Uważam że masz racje . Fajnie jest gdy przyjaciel ma przyjaciółką i nie muszą odrazu się całować itp. ;] Mogą się zachowywać jak rodzeństwo . Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdunia99722 ja mam przyjaciel 30.06.10, 12:25 ja mam przyjaciela i wiem że nigdy ze sobą nie będziemy chodzić ale owszystkim mogę mu powiedzieć a on mi jesteśmy poprosty bardzo dobrymi przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:25 Nie, raczej nie. Zawsze któreś zauroczy się w drugim i jest koniec przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzunio97 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:26 Ja mam kilku świetnych przyjaciół! Maciusia, Szymona, Dominia i uuuu dużo ich jeszcze! Na własnym doświadczeniu sprawdziłam, że przyjaźń chłopak/ dziewczyna istnieje! Ja osobiście nie mogłabym się zakochać w moim najlepszym kumplu, który czasem zastępuje mi moją naj- najlepszą przyjaciółkę! Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:27 Dokładnie! Mnie też to dobija! Albo jak mówią: O, gratuluję itd. Zgadzam się z Tobą - taka przyjaźń jest możliwa. Ja mam przyjaciół wśród chłopaków i to wcale nie oznacza nic więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lost_ona Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:27 Oczywiście że istnieje taka przyjaźń Sama przyjaźnie się z facetem znam go całe moje życie I to nie prawda to jest mit , że ten kto przyjaźni się odmienną płcią od swojej zaraz musi się w tej osobie zakochać A teksty typu kiedy ślub i takie inne dokuczliwe należy olewać Odpowiedz Link Zgłoś
kamooch Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:28 jest możliwa. wiem z własnego doświadczenia że czasem przyjaciel jest lepszy niż przyjaciółka. tylko no bywają czasem jakieś głupie spekulacje których nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
iamskategirl Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:29 ja akurat mam przyjaciela chłopaka i co? jesteśmy tylko przyjaciółmi i nic więcej więc ja myślę ,ze istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
anniaa przyjaźń damsko-męska 30.06.10, 16:17 taa.. ja uważam, że istnieje przyjaźń damsko- męska...<br /> osobiście sama mam przyjaciela, mimo iż znamy się dopiero rok, na prawdę się dogadujemy...<br /> Już dwa razy spotkałam się z sytuacją, że inni myśleli, że ze sobą jesteśmy i moja przyjaciółka ze swoim chłopakiem(którego też bardzo dobrze znam, a on mnie) uznali, że muszę ograniczyć kontakty z moim przyjacielem do minimum, bo im to nie pasuje...<br /> totalna masakra... ale pomimo tych przeszkód postanowiliśmy się przyjaźnić i teraz tylko żartujemy sobie mówiąc np.: "weź do mnie nie podbijaj" albo "uważaj bo cię zaraz zaciągnę do krzaczków" my mamy z tego ubaw a innych to wkurza.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
queen.be. Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:30 Wydaje mi się , że tak przyjaźń może zaistnieć .Sama jestem tego przykładem . Mam przyjaciela i znamy się już naprawdę długoo i między nami nie ma żadnegoo uczucia , przynajmnie tak mi się wydajee . Alee jeżeli by tak było napewnoo by mi powiedział o tym i byśmy coś wymyślili . Odpowiedz Link Zgłoś
leandy Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:34 Jest możliwa. Ja mam przyjaciela i jakoś się nie 'zauroczyliśmy' w sb. Mówimy sb wszystko itp itd. Kiedyś w to nie wierzyłam, teraz już tak. ________________________________________________ Mnie też wkurzają takie dziecinne teksty typu 'Kiedy ślub'. albo ja się przytulisz z przyjacielem to od razu : 'ona z nim chodzi' to strasznie wkurzające. albo jak piszesz z jakimś chłopakiem (kolegą) to od razu gadają : 'ale się romansik szykuje'.. Odpowiedz Link Zgłoś
natka11971 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:35 jasne ze przyjazn damsko meska jest mozliwa!!!!ja mam wiecej przyjaciol chlopakow niz dziewczyn i dobrze sie z tym czuje.....moim zdaniem to jest normalna rzecz i te osoby ktore rzucaja te dziecinne teksty sa po prostu staroswieckie......nikt przeciez nie powiedzial ze przyjazn jest tylko dozwolona z dziewczynami...... Sorki za literki ale nie mam klawiatury polskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
darciafun NO jasne!!! 30.06.10, 12:36 Jasne że jest możliwa!! ja mam przyjaciela a nawet 2 !! chćjeden sie we mnie zabujał to wszystko sobie wytłumaczyliśmy i jest OK!! Odpowiedz Link Zgłoś
alis. Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:36 Oczywiście że tak!. Sama mam kumpla i się przyjaźnimy, a wkurza mnie to, że inni z klasy myślą, że jak się lubimy to odrazu się pobierzmy -.- Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:37 hmm . zgadzam się z tb . te teksty są po prostu szczeniackie . ale moim zdaniem , bynajmniej w moim przypadku raczej nie zawitała przyjaźń d-m . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 no pewnie! 30.06.10, 12:37 no pewnie ze jest mozliwa! ja np mam przyjaciela (od piaskownicy) i jakos ze soba nichodzimy to swietny kumpel. Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:37 Mam kolegę i to czasem faktycznie wkurzające gdy ktoś gada takie teksty. jeszcze nie spotkałam przyjaźni d-m, ale wierzę, że może się zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
m_onka2 JASNE ŻE TAK.!! 30.06.10, 14:30 Istnieje przyjaźń damsko- męska.! wiem to z własnego doświadczenia. Przyjaźnie się z chłopakiem. Normalnie ze sobą gadamy i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka96 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:39 możliwa sama przyjaźnie się z chłopakami 2 co prawda ale reszta jaką znam to jeszcze dzieciaki, z nimi można pogadać o wszystkim i zawsze doradzą cieszę się,że ich mam Odpowiedz Link Zgłoś
liliet Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:42 Jasne, że istnieje Ja osobiście mam najlepszego przyjaciela od 2 lat i nigdy nie byliśmy nawet troche sobą zauroczeni Nawet wtedy kiedy byliśmy oboje " wolni " Tak więc , moim zdaniem przyjaźń D-M istnieje . Jak najbardziej a to, że przyjaciele dadzą sobie od czasu do czasu -> albo się przytulą to jeszcze nic nie znaczy -.- Odpowiedz Link Zgłoś
christi124 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:44 ja na razie w taką przyjaźń nie wierzę. Dla mnie jej nie ma, przynajamniej na bardzo czystych zasadach (czyli żadne: to jest mój eks, po prostu nam nie wyszło) na własnej skórze przekonalam się, że prędzej jedna albo druga strona czegoś będzie chcieć i jak okazuje sie na moim przykładzie, relacje po wyskoku jednej ze stron nie są już takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
blackconverse Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:44 Ja od lat mam takiego przyjaciela, a jakoś nas do siebie nie ciągnie. To chyba przez to, że wszystko o sobie wiemy Odpowiedz Link Zgłoś