misio Re: hmmmm.... 30.06.10, 19:03 Przyjaźń to przyjaźń niezależnie od płci, ale zgodzę się że w przyjaźni d-m jest trudniej, jest mniej tematów do rozmów i często jest tak że powstaje z tego zauroczenie. Ja nie mam przyjaciela, tylko przyjaciółki, więc się tak dobrze nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
julka.w1 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:06 ja np. mam kumpla z którym znam się od 5 lat i jakoś między nami nie iskrzy po mimo, że moje koleżanki się w nim kochają, a przyjaźnię się z nim mimo to, że nie łączą nas podobne zainteresowania jesteśmy kompletnie inni więc mamy sobie dużo do powiedzenia. i kocham go jak brata ;] Odpowiedz Link Zgłoś
olka17172 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:18 ja mam kumpla i znam go odkąd pamiętam , byliśmy nierozłączni ale teraz coś się popsuło takie przyjaźnie są moim zdaniem dobre ale dobre ale bardzo trudne Odpowiedz Link Zgłoś
kiciusiaaa Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:19 Od piaskownicy bardzo się koleguję z moim byłym sąsiadem. Fajnie się z nim gada, gra czy pisze na gg. Dla mnie to przyjaciel. Nie z każdej przyjaźni damsko męskiej, musi wyniknąć związek! Dla mnie to głupie, że nie którzy tak uważają! Raz w pewnej gazecie był nawet artykuł: 'Przyjaźń damsko-męska istnieje?' przeczytałam i wynikło, że na 100 % istnieje, bo przecież są przypatki, że chłopak zna jakąś dziewczynę od urodzenia i się przyjaźnią, tak jak jest w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaaa_13 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:20 Jasne,że jest możliwa ! ;dd Niestety czasami jest z tym wiele problemów .<br /> Przyjaźnie się z jednym chłopakiem ( w moim wieku ) z mojej szkoły. Jest jednym z najfajniejszych w szkole ( wobec niektórych dziewczyn ) .Przez to,że się z nim przyjaźnie większość lasek mnie nie nawidzi,ale ja się z nim tylko przyjaźnie! On wie o mnie w szystko tak jak ja o nim ;p One uważają,że zabieram im go i wogóle ... ŻAŁOSNE !<br /> Mam chłopaka i on też polubił kolesia , lecz na początku był trochę zazdrosny. Znamy się prawie 3 lata i jak na razie jest git ! Odpowiedz Link Zgłoś
nata20074 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:26 Jest to mozliwe, wiem z doswiadczenia.Moj przyjaciel zabral mnie raz do kina , to jego matce wymsknelo sie, i powiedziala do mnie ,,przyszla synowo,, , a my sie tylko przyjaznimy!Ci rodzice!Ale w klasie wiedza, ze jestesmy tylko przyjaciolmy, wiec nie rozsylaja po szkole niepotrzebnych plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
olka699 Hmmm... 30.06.10, 19:28 Ja mam dwa przypadki, z jednym wciąż się przyjaźnie i jest uz ale ten drugi.. Od początku było dziwnie, tak nie jak przyjaciele i aktualnie jesteśmy parą. xd Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Zależy. 30.06.10, 19:37 Mam dwóch bardzo bliskich kumpli: Piotrka i Bartka. Jakieś pół roku temu zaczęliśmy się zbliżać do siebie z Piotrkiem. Powoli, powoli, aż okazało się, że się w nim zakochałam. Na maxxa. Pełen total. Potem się okazało, że on we mnie też. Dziś zostaliśmy parą <33 Natomiast z Bartkiem nadal się przyjaźniny. Nie jest żadnym homo, ale go wcale nie pociągam. Chyba się za to na niego na obrażę ;pp Najczęściej robi sobie ze mnie polewkę, ale mnie to nie przeszkadza i jest git ;] Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarazny Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:45 Przyjaźń damsko męska, jak najbardziej istnieje. I ja, wraz z moimi przyjaciółmi, jesteśmy tego żywymi dowodami. Zresztą, zdjęcie na profilu, o tym świadczy. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: Przyjaźń damsko-męska.;/ 30.06.10, 20:03 Niezbyt w to wierze, no chyba że później w dorosłości . chyba że przyjaźń między bratem a siostrą albo kuzynem a kuzynką. Bo wszystkie przykłady takiej przyjaźni jakie znam kończyły się tym że chłopak zakochiwał się w dziewczynie Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:08 E tam przyjaźń może być ale nie czarujmy się Ona i tak skonczy się w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:12 tak,mam takiego przyjaciela.mogę z nim o wszystkim pogadać i wiem,że się w nim nie zakocham.proste(; Odpowiedz Link Zgłoś
clarii Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:36 Czemu nie.Czasami nawet jest się łatwie dogdać z chłopakiem niz z przyjaciółką.A teksty np.kiedy dzieci?albo czy już ją przeleciałeś?są dziecinne i poniżej poziomy!WIĘC TAKICH OSOB NIE POWINNO SIĘ SŁUCHAĆ!!! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nana7 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:53 ja również uważam że przyjaźń damsko-męska jest możliwa. sama ma wielu przyjaciół płci męskiej i przez tyle lat nawet się nie zdarzyło aby któreś z nas wypaliło z tekstem, że czuje do siebie coś więcej. i mnie również denerwują osoby które myślą że jeśli zobaczą cię z kimś płci przeciwnej to znaczy, że jesteście razem Odpowiedz Link Zgłoś
musztarda Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:55 przyjaźń damsko-męska - jak najbardzej ! mam kiku przyjaciół wśród chłopaków i nie widzę w tym nic złego. często gdzieś wychodzimy i jeszcze nigdy nie spotkałam z nieprzychylnymi uwagami ze strony moich koleżanek. pewnie dlatego, że one też przyjaźnią się z chłopakami . Odpowiedz Link Zgłoś
n.u.s.i.a. Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:08 Zawsze wierzyłam w przyjaźń-damsko męską. Niestety przestaję w nią wierzyć. Parę razy przez to przechodziłam i za każdym razem chłopak, z którym się zaczynałam przyjaźnić zakochiwał się we mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miss1111 :) 30.06.10, 21:20 To możliwe ja jestem tego żywym przykładem przyjaznie się z chłopakiem od urodzenia i jesteśmy tyjko przyjaciółmi a tyle lat mineło że to już nie możliwe żebyśmy się w sobie zakochali kocham go ale jak brata Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:17 dziewczyna zwyczajnie ze sobą rozmawiają, albo coś takiego i od razu rzucają dziecinny > tekst a`la "Kiedy ślub?" - zgadzam się z tym tekstem . Ja wierzę,że najpierw jest przyjaźń a potem miłość a potem jak zerwą ze sobą to koniec i przyjaźni i związku ale sądzę ,że zdarzają się i wielkie przyjaźnie . Odpowiedz Link Zgłoś
martysia1008 Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:18 to już zależy od tych dwóch osób. może i jest możliwa , może i nie , nie wiem. ja też nie lubie tych tekstów. kiedy ślub , zakochana para , żal mi takich dzieci :c Odpowiedz Link Zgłoś
missnobody Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:20 jest. mam przyjaciela od 13 lat. kilka lat temu powiedzieliśmy sobie wprost: widzę w tobie tylko kumpla. każdy miał o tym takie samo zdanie. jeden z najlepszych chłopaków jakich znam! Odpowiedz Link Zgłoś
ninka_ d-m 30.06.10, 21:21 Ja akurat wierzę, że taka przyjaźń jest możliwa. Sama mam jednego przyjaciela i ani on, ani ja nie jesteśmy sobą zainteresowani. On jest w szczęśliwym związku, a ja nie jestem o nic zazdrosna i pomagam gdy coś idzie nie tak ;] Ale może jest tak dlatego, że jest trochę starszy... Ale rozumiemy się dobrze ;] Wszystko zresztą zależy od ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 nie wierzę. 30.06.10, 21:27 zawsze jedna strona czuje coś do drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
alexxxxa14 Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:30 Oczywiście że istnieje taka przyjaźń. Ja mam przyjaciela ktorego nie wyobrażam sobie w roli chłopaka... możemy o wszystkim pogadać ale tylko jako przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
kikanda_lol hoho .... Przyjaźń damsko-męska... 30.06.10, 21:46 ja mam kilkukolegów i w każdym coś było że mnie pociągało i coraz bardziej zaczeli mi sie podobac. moim zdaniem. przyjazn damsko meska niesitnieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ tak , jeśli 30.06.10, 21:54 wcześniej między danymi ludźmi nie było żadnego większego uczucia [zauroczenie] Odpowiedz Link Zgłoś
agacicha Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 22:06 Myślę, że w przyżni damsko meskiej nie ma nic dziwnego , teraz jest to bardzo popularne. Sama mam czterech przyjaciól chlopaków, z którymi rozmawiam o wszystkim, podobaja mi sie ale nie przywiazuje do tego wiekszej wagi, poprostu kocham ich jak przyjaciół i tyle. ;d ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
katherine_p Oczywiście, że tak! 30.06.10, 22:09 Pomimo wszelkim stereotypom może istnieć jak mam kilku chłopięcych- przyjaciół i nie wyobrażam sobie jakbym miała być z którymś z nich ;D Zawsze traktuje ich tylko jak kumpli Odpowiedz Link Zgłoś