Dodaj do ulubionych

Przyjaźń damsko-męska.

• fantabuu Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:01
      raczej
    • misio Re: hmmmm.... 30.06.10, 19:03
      Przyjaźń to przyjaźń niezależnie od płci, ale zgodzę się że w przyjaźni d-m jest
      trudniej, jest mniej tematów do rozmów i często jest tak że powstaje z tego
      zauroczenie. Ja nie mam przyjaciela, tylko przyjaciółki, więc się tak dobrze nie
      znam smile
    • julka.w1 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:06
      ja np. mam kumpla z którym znam się od 5 lat i jakoś między nami nie iskrzy po
      mimo, że moje koleżanki się w nim kochają, a przyjaźnię się z nim mimo to, że
      nie łączą nas podobne zainteresowania jesteśmy kompletnie inni więc mamy sobie
      dużo do powiedzenia. i kocham go jak brata ;]
      • olka17172 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:18
        ja mam kumpla i znam go odkąd pamiętam , byliśmy nierozłączni ale teraz coś się
        popsuło takie przyjaźnie są moim zdaniem dobre ale dobre ale bardzo trudne
    • kiciusiaaa Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:19
      Od piaskownicy bardzo się koleguję z moim byłym sąsiadem. Fajnie się z nim gada, gra czy
      pisze na gg. Dla mnie to przyjaciel. Nie z każdej przyjaźni damsko męskiej, musi wyniknąć
      związek! Dla mnie to głupie, że nie którzy tak uważają! Raz w pewnej gazecie był nawet
      artykuł: 'Przyjaźń damsko-męska istnieje?' przeczytałam i wynikło, że na 100 % istnieje,
      bo przecież są przypatki, że chłopak zna jakąś dziewczynę od urodzenia i się przyjaźnią,
      tak jak jest w moim przypadku.
    • andziaaa_13 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:20
      Jasne,że jest możliwa ! ;dd Niestety czasami jest z tym wiele problemów .<br />
      Przyjaźnie się z jednym chłopakiem ( w moim wieku ) z mojej szkoły. Jest jednym z
      najfajniejszych w szkole ( wobec niektórych dziewczyn ) .Przez to,że się z nim przyjaźnie
      większość lasek mnie nie nawidzi,ale ja się z nim tylko przyjaźnie! On wie o mnie w szystko
      tak jak ja o nim ;p One uważają,że zabieram im go i wogóle ... ŻAŁOSNE !<br />
      Mam chłopaka i on też polubił kolesia , lecz na początku był trochę zazdrosny. Znamy się
      prawie 3 lata i jak na razie jest git !
    • nata20074 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:26
      Jest to mozliwe, wiem z doswiadczenia.Moj przyjaciel zabral mnie raz do kina , to jego
      matce wymsknelo sie, i powiedziala do mnie ,,przyszla synowo,, , a my sie tylko
      przyjaznimy!Ci rodzice!Ale w klasie wiedza, ze jestesmy tylko przyjaciolmy, wiec nie
      rozsylaja po szkole niepotrzebnych plotek.
    • olka699 Hmmm... 30.06.10, 19:28
      Ja mam dwa przypadki, z jednym wciąż się przyjaźnie i jest uz ale ten drugi..
      Od początku było dziwnie, tak nie jak przyjaciele i aktualnie jesteśmy parą. xd
    • cherry.creme Zależy. 30.06.10, 19:37
      Mam dwóch bardzo bliskich kumpli: Piotrka i Bartka.
      Jakieś pół roku temu zaczęliśmy się zbliżać do siebie z Piotrkiem. Powoli,
      powoli, aż okazało się, że się w nim zakochałam. Na maxxa. Pełen total. Potem
      się okazało, że on we mnie też. Dziś zostaliśmy parą <33
      Natomiast z Bartkiem nadal się przyjaźniny. Nie jest żadnym homo, ale go wcale
      nie pociągam. Chyba się za to na niego na obrażę ;pp Najczęściej robi sobie ze
      mnie polewkę, ale mnie to nie przeszkadza i jest git ;]
    • plotkarazny Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 19:45
      Przyjaźń damsko męska, jak najbardziej istnieje.
      I ja, wraz z moimi przyjaciółmi, jesteśmy tego żywymi dowodami. Zresztą, zdjęcie na profilu, o tym świadczy. : )
      • toffika Re: Przyjaźń damsko-męska.;/ 30.06.10, 20:03
        Niezbyt w to wierze, no chyba że później w dorosłości . chyba że przyjaźń
        między bratem a siostrą albo kuzynem a kuzynką. Bo wszystkie przykłady takiej
        przyjaźni jakie znam kończyły się tym że chłopak zakochiwał się w dziewczynieuncertain
    • magdalena13072 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:08
      E tam przyjaźń może być ale nie czarujmy się Ona i tak skonczy się w łóżkutongue_out
    • owad Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:12
      tak,mam takiego przyjaciela.mogę z nim o wszystkim pogadać i wiem,że się w nim
      nie zakocham.proste(;
    • clarii Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:36
      Czemu nie.Czasami nawet jest się łatwie dogdać z chłopakiem niz z przyjaciółką.A
      teksty np.kiedy dzieci?albo czy już ją przeleciałeś?są dziecinne i poniżej
      poziomy!WIĘC TAKICH OSOB NIE POWINNO SIĘ SŁUCHAĆ!!! ; )
    • nana7 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:53
      ja również uważam że przyjaźń damsko-męska jest możliwa. sama ma wielu
      przyjaciół płci męskiej i przez tyle lat nawet się nie zdarzyło aby któreś z nas
      wypaliło z tekstem, że czuje do siebie coś więcej. i mnie również denerwują
      osoby które myślą że jeśli zobaczą cię z kimś płci przeciwnej to znaczy, że
      jesteście razem uncertain
    • musztarda Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 20:55
      przyjaźń damsko-męska - jak najbardzej ! mam kiku przyjaciół wśród chłopaków i nie
      widzę w tym nic złego. często gdzieś wychodzimy i jeszcze nigdy nie spotkałam z
      nieprzychylnymi uwagami ze strony moich koleżanek. pewnie dlatego, że one też
      przyjaźnią się z chłopakami big_grin .
    • n.u.s.i.a. Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:08
      Zawsze wierzyłam w przyjaźń-damsko męską. Niestety przestaję w nią wierzyć. Parę
      razy przez to przechodziłam i za każdym razem chłopak, z którym się zaczynałam
      przyjaźnić zakochiwał się we mnie.
      • miss1111 :) 30.06.10, 21:20
        To możliwe ja jestem tego żywym przykładem wink przyjaznie się z chłopakiem od
        urodzenia i jesteśmy tyjko przyjaciółmi a tyle lat mineło że to już nie możliwe
        żebyśmy się w sobie zakochali big_grinbig_grinbig_grin kocham go ale jak brata big_grinbig_grinbig_grinbig_grinwink
    • blondzia Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:17
      dziewczyna zwyczajnie ze sobą rozmawiają, albo coś takiego i od razu rzucają
      dziecinny

> tekst a`la "Kiedy ślub?" - zgadzam się z tym tekstem .

Ja wierzę,że najpierw jest przyjaźń a potem miłość a potem jak zerwą ze sobą to
      koniec i przyjaźni i związku ale sądzę ,że zdarzają się i wielkie przyjaźnie .
    • martysia1008 Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:18
      to już zależy od tych dwóch osób.
      może i jest możliwa , może i nie , nie wiem.
      ja też nie lubie tych tekstów.
      kiedy ślub , zakochana para , żal mi takich dzieci :c
    • missnobody Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:20
      jest. mam przyjaciela od 13 lat. kilka lat temu powiedzieliśmy sobie wprost: widzę w tobie tylko
      kumpla. każdy miał o tym takie samo zdanie. jeden z najlepszych chłopaków jakich znam!
    • ninka_ d-m 30.06.10, 21:21
      Ja akurat wierzę, że taka przyjaźń jest możliwa. Sama mam jednego przyjaciela i ani on, ani ja
      nie jesteśmy sobą zainteresowani. On jest w szczęśliwym związku, a ja nie jestem o nic
      zazdrosna i pomagam gdy coś idzie nie tak ;] Ale może jest tak dlatego, że jest trochę
      starszy... Ale rozumiemy się dobrze ;] Wszystko zresztą zależy od ludzi. smile
    • julka_18 nie wierzę. 30.06.10, 21:27
      zawsze jedna strona czuje
      coś do drugiej strony.
    • alexxxxa14 Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 21:30
      Oczywiście że istnieje taka przyjaźń. Ja mam przyjaciela ktorego nie wyobrażam sobie w roli chłopaka... możemy o wszystkim pogadać ale tylko jako przyjacielesmile
    • kikanda_lol hoho .... Przyjaźń damsko-męska... 30.06.10, 21:46
      ja mam kilkukolegów i w każdym coś było że mnie pociągało i coraz bardziej
      zaczeli mi sie podobac. moim zdaniem. przyjazn damsko meska niesitnieje..big_grinwink
    • mady_ tak , jeśli 30.06.10, 21:54
      wcześniej między danymi ludźmi nie było żadnego większego uczucia [zauroczenie]
    • agacicha Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 22:06
      Myślę, że w przyżni damsko meskiej nie ma nic dziwnego , teraz jest to bardzo popularne. Sama mam czterech przyjaciól chlopaków, z którymi rozmawiam o wszystkim, podobaja mi sie ale nie przywiazuje do tego wiekszej wagi, poprostu kocham ich jak przyjaciół i tyle. ;d ;];]
    • katherine_p Oczywiście, że tak! 30.06.10, 22:09
      Pomimo wszelkim stereotypom może istnieć jak mam kilku chłopięcych- przyjaciół
      i nie wyobrażam sobie jakbym miała być z którymś z nich ;D Zawsze traktuje ich
      tylko jak kumpli smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka