30.06.10, 13:14
1 września ide do gimnazjum i trochę się boję kocenia. Dlatego mam do was prośbę.
Napiszcie czy jest u was kocenie i jak ono wygląda będę bardzo wdzięcznakiss
Obserwuj wątek
    • avril993 Re: Kocenie 30.06.10, 13:23
      Pliss piszcie do dla mnie ważne, a jeżeli wątek był to sorry, ale szukałam takiego i nie
      znalazłam
      • justynamatula Nie wiem co to jest 30.06.10, 13:29
        Nie wiem co to jest
        • alice.... Re: Nie wiem co to jest 30.06.10, 15:02
          justynamatula napisał(a):

> Nie wiem co to jest

Chyba każdy to wie. to jak chrzest na kolonii
        • balon123 Re: Nie wiem co to jest 03.07.10, 17:42
          ja jak w tamtym roku szłam do 1 gimnazjum to nie miałam takiego czegoś.smile ale z
          tego co mi starsza koleżanka opowiadała to było "kocenie"
      • patriciabiebzx3 Re: Kocenie 30.06.10, 21:12
        Jest ;] mierzy sie korytarz zapałkami czasami na rozpoczęcie roku piszą po twojej białej
        bluzce.. i dużo wymieniać .
        • czekolade13 Re: Kocenie 30.06.10, 22:22
          u nas najbardziej działają czarne flamastry..w dodatku nie zmywalne mi się udało
          bo nagadałam że jestem z 6 klasy, ale nikomu nie życze uncertainuncertain
    • kiwi Re: Kocenie 30.06.10, 13:24
      ja jak poszłam to tylko mi pisali kot na ręce i to wszystko c;
      • brukselka_ Re: Kocenie 30.06.10, 13:33
        Do nas wołali tylko 'kici kici' albo 'kotki!'
        Czasem nas łapali i trzymali 'w objęciach' hahaha
        Ale było zabawnie ;p
        Teraz ja będę mogła się odegrać za te wszystkie 'krzywdy' haha
        Idę do 2 kl. haha
        Ale się będzie działo..
        Trzymaj się!
        Pamiętaj że to tylko zabawa!
        Whoohoo
        Yeahhh
        • sel_dem Re: Kocenie 30.06.10, 13:37
          Też się tego bałam ale nie ma czego .

U nas w szkole pisali ci flamastrem " kot" "kotek " kici kici " itp

• krazy Re: Kocenie 30.06.10, 13:37
          U nas wołali tylko coś w stylu "kici,kici". Ale wystarczyło rzucić spier* i
          odrazu takie odgłosy cichły...
          • alice.... Re: Kocenie 30.06.10, 15:03
            krazy napisał(a):

> U nas wołali tylko coś w stylu "kici,kici". Ale wystarczyło rzucić spier* i
            > odrazu takie odgłosy cichły...

ha ha . brawo
        • jbmiley Re: Kocenie 30.06.10, 15:58
          kocenie to rytuał , nie ma się czego obawiać . zawsze krążą głosy że spuszczają głowe w kibelku piszą po twarzy ,ale tego tak naprawde nie ma . chyba że komuś podpadłaś , wtedy może być nie ciekawie . jednak może ktoś popisze cie po ręce , po biuście ? ;p mi się tak zdarzyło i tyle . (na wszelki wypadek zabierz ze sb zmywacz do paznokci i waciki ) wink
        • koloorowa. Re: Kocenie 30.06.10, 21:19
          kocenia jest to zabawa wink nie masz sie czego bać ;D ja tez sie troche bałam i
          niepotrzebnie ;P my musieliśmy przebrać sie za smerfy xd a przewodniczący za
          gargamela xd ( czyli ja , bo byłam w 1 gim przewodniczącą , masakra jakaś , jak
          ja wyglądałam ) i wybierali osoby do różnych konkórencji , było np : tańczenie z
          miotłom , taki teleturniej gdzie trzeba było nać znane przezwisko z naszej budy
          , było picie mleka z miseczki , bez użycia rąk ( ja byłam ) , toczenia kłębka
          węłny NOSEM i scenka o swoim nauczycielu xd i jeszzce musieliśmy iść na kolenach
          do dyra z takim okrzykiem ( my mieliśmy taki : kici , kici , dzisiaj kociaki -
          kutro uczniowie na skwał . haha pamiętam po roku ) no i musieliśmy go prosić o
          przyjęcie do gimnazjuum xd to chyba wszystko ;D a no i byli juroży ( papa
          smerf , klakier i smerfetka ) i one oceniały te wszxystkie konkyrecje dawały
          punkty ( bo ty były dziewczyny ci jurorzy ) i ten kto kiał najwiećej był
          najlepszą klaśa na koceniu xd ( my byliśmy 2 ;D )
          normalnie u nas było grubo ;D więc nie masz się czego bać ;D kiss
          teraz to ja sie odwdziecze ze zeszłego roku xd
          • koloorowa. Re: Kocenie 30.06.10, 21:22
            zapomniałam dodać , że musieliśmy miałczeć , jakomś posenke , jedna z nich to
            była chyba pszczółka maja xd
        • smerfetka95 Re: Kocenie 01.07.10, 15:16
          tak szczerze... u nas jest strasznie.... dają kotkom jak najmniejsze zapałki i karzą im liczyć
          np. drzwi, albo całą szkołe. ' jeden miał, drugi miał... i tak dalej... doszło do tego, że myli
          jednej dziewczynie głowe w kibelku.... jak kotki przechodzą przed korytarz to wszyscy
          krzyczą' kici kici' . najgorsze są pierwsze 3 dni... potem sie uspokajają...w roku szkolnym
          2009/2010 dyrektorka musiała wkroczyć.... upokorzyła te osoby co kociły na oczach
          całej szkoły, ale żeby tego było mało to nauczycielki od polskiego zadały im wiersze na
          pamięć.... długie... ; /<br />
          <br />
          <br />
          <br />
          no, ale nie martw sie.... podejrzewam, ze u was tak nie ma...smile
    • renooo17 Re: Kocenie 30.06.10, 14:45
      u mnie w gimnazjum było wielkie halo że kocą. okazało się że to jakieś debilki
      same sobie na czole napisały KOT i wielce pokrzywdzone że je skocili xD a w
      technikum kazali nam miauczeć albo śpiewać: wlazł kotek na płotek... xD
      • katherine456 Re: Kocenie 30.06.10, 15:40
        ooo ale w tym roku będzie jazda ja do 2 kl gimnazjum idę więc będzie kocenie a
        co do zeszłego roku to mnie próbowali ale się nie udało z mazakami biegali i
        pisali na czole kot albo wołali do nas "kici kici".
    • cathylinton Re: Kocenie 30.06.10, 14:47
      hahahahaha ja pamiętam jeszcze jak mnie skocili ;d
      chodzili z markerami i mazali, ale jeżeli nie masz wielu znajomych w tym gimnazjum to
      może nie wszyscy Cię tam wymarzą ;d Mnie tylko znajomi praktycznie, ale wyszłam ze
      szkoły z rękami całymi umazanymi, na plecach, na cyckach wszędzie
      miałam "Kot" "Kociak" itp ; )) ojejjuu boisz się markera? weź przestań ;p
    • paulina88 Re: Kocenie 30.06.10, 14:51
      Aż tak bardzo nie kocili, mnie tylko kilka razy. raz chcieli mnie skocić i pytali którym kolorem
      chce być skocona i na żaden nie mogłam się zdecydować i nie zdążyli nic napisać bo pan
      od goegrafii zabrał im markery xd
    • karolcia15 Re: Kocenie 30.06.10, 14:53
      U nas tylko niektórych chłopaków kocą a dziewczyn nawet nie tkną więc luzcool Nie masz się
      czego baćsmirk
    • katherine15 Re: Kocenie 30.06.10, 14:56
      oj bój się bój..
      nam kazali nurkować głową w kiblu i popisali nas pisakami KOT ;DD
      nie no oczywiście to był żart, nie ma się czego bać. Jak weszłam do gimnazjum to
      pamiętam, że jak poszłyśmy z koleżankami do sklepiku szkolnego to wołali za nami ''kici,
      kici'' a takto nic więcej xDD
    • karolcia15 Luzik:D 30.06.10, 14:57
      U nas tylko niektórych chłopaków kocą a dziewczyn nawet nie tkną więc luzcool Nie masz się
      czego baćsmirk
    • martucha.12 U mnie nie było. 30.06.10, 14:59
      Nawet zapałkę dostała chyba tylko jedna osoba przez cały rok.. xd
    • olciaaa03 Re: Kocenie 30.06.10, 15:00
      Spoko nie ma już czegoś takiego jak kocenie.. przynajmniej nie jest już to takie popularne
      3 maj sie =*
      Mozesz poowiedzieć że jesteś drugo klasistką tylko że zminiłaś szkołe =D
    • kikunia Re: Kocenie 30.06.10, 15:01
      U nas drugie klasy kocą pierwsze. Sama to przeżyłam i muszę przynać że było świetnie ; D
      Jest przeznaczony na to jeden dzień i wtedy drugie klasy organizują dla pierwszaków różne
      konkurencje. I klasy a, b, c i d walczą między sobą.
      Na korytarzach wogóle nie było słychać kici kici itp. Tylko w ten dzień niektórzy pisali na
      ręce ; KOT. Nie ma co się bać ; )
    • dusssia Re: Kocenie 30.06.10, 15:01
      haha, u mnie w sql było pare lat temu,
      teraz juz nikt tego nie robi,
      malowali markerem wąsy na twarzy albo spłukiwali głowy w kiblu,
      jak sie nikomu nie narazisz bedzie ok

xd.
    • delicious ..... 30.06.10, 15:05
      Dziewczyny nie maja źle. Przez pierwszych kilka dni słyszysz tylko: "kici kici
      kici". Sama odpowiadałam na to "Hau hau"wink Gorzej jest jak starsze roczniki Cię
      znają, piekło to nie będzie ale na pewno będzie wkurzać.
      Moje (byłe już) gimnazjum organizowało "rajd kotów" po lasach. Zabawy, zadania i
      malowanie po twarzy dla pierwszoroczniaków. Powodzeniakiss
    • weleka Re: Kocenie 30.06.10, 15:05
      U nas tylko kiciają na wszystkich chyba że chłopaki mają znajomych w starszych klasach to
      wtedy mają przerąbane ale dziewczynom nic nie robiąsmile
    • meg_cullen Re: Kocenie 30.06.10, 15:09
      u nas 3lkasa gimnazjum przygotowują dla każdego pierwszoroczniaka różne
      zadania(baaardzo dziwne) do wykonania a potem są tańce xDcool
    • szalona_fanka46 Re: Kocenie 30.06.10, 15:13
      Hah. U nas było spoko, bo fajna kl. 2 (teraz 3 gim.) nam robiła. Szacun kwiat
    • wolfgirl Re: Kocenie 30.06.10, 15:13
      smileU nas nic takiego nie było. Czasem ktoś ze starszej klasy rzucił "O koty idą!" i tyle.
    • black_lena Re: Kocenie 30.06.10, 15:21
      U mnie nie było koceniasmile za kocenie lądowało się u dyrektora.
      Ale mieliśmy otrzęsiny, czy jak to się tam zwie.

Nie bój się najwyżej wrócisz do domu z namalowanymi wąsami i napisem KOT na czole tongue_out
      • forgotten. Re: Kocenie 30.06.10, 15:28
        Nie ma się czego bać. Mi pisali na czole ,,KOT'' i mówili ,,kici kici'' .
    • patka979 Re: Kocenie 30.06.10, 15:31
      Ja też idę ;D więc przyda sie mi ten wątek, dzięki=*
      • emova.007 Re: Kocenie 30.06.10, 15:34
        haa. ja też idę do gim. i mam taam duużo znajomych ze starszych klas. Krótko
        mówiąc- ja to mam dopiero przerąbanee. indifferentbig_grinbig_grin
      • repression Re: dziękować 30.06.10, 15:36
        ja też ide ; D ale już troche slyszalam o koceniu ; D balam sie ze bedzie glowa w kiblu ; D
        ale uszlyszalam ze to tylko paplanie ; p ja sie nie boje ; d
    • dacey Re: Kocenie 30.06.10, 15:35
      u mnie nie ma ;]
    • bad_alex spuszczają ci głowę w kiblu jak cię nie lubią 30.06.10, 15:43
      zdarza się u mnie . jest też zabieranie kogoś do kibla i musisz tam śpiewać , tańczyć etc .
      najlżejsze to dorysowywanie wąsów .
    • collins Re: Kocenie 30.06.10, 15:43
      jest. każdego marzą markerami. : p
    • megaveja1 Re: Kocenie 30.06.10, 15:43
      ja mialam kocenie i to normalne piszą ci na rece kot markerem. yyyyy czego ty
      sie boisz niby? hahahahahahahahahahahahahahahahadevildevildevildevildevil
      • cukiereczek.. No wy to macie fajnie nie to co u nas ;/ 30.06.10, 15:56
        u mnie to jak bd chcieli cię skocić to nie napiszą ci kotna czole tylko H*J albo
        coś w tym stylu sciana

u mnie nie jest tak dobrze, a na dodatek mam dużo znajomych w starszych klasach
        od paru osób mam załatwione kocenie uncertain ale bd przesraneeee confusedindifferenttongue_outbig_grin
    • nikuchova. kotowanie (btw!) 30.06.10, 15:52
      u mnie tego nie było więc ci raczej nie pomogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka