truuu Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 12:18 jest nawet spoko ;p nie szaleję za nim jakoś xd Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo ..... 01.07.10, 12:25 Nie lubię, go. wygląda jak nie powiem co bo mi czasem usuną.. Nie wiem czy dobrze gra, ale ostatnio jak widziałam mecz portugali to nic nie pokazał, ani trochę.. Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 12:26 Może i jest ładny, ale jak gra... Ostatni mecz to totalna porażka. I jeszcze spluną do kamery. I to jego reklamy! Fuj. Nie wiedziałam że się popłakał bo mu ojciec zmarł... Musze zaraz to obczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1123 Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 12:36 CiechoOooOooOooOooOoOooOoooOooOoOO Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu <3 01.07.10, 12:48 uwielbiam go! uważam, że jest mega przystojny, wysportowany, świetnie gra w piłkę! ostatnio trochę się zainteresowałam tym sportem, oglądałam wszystkie mecze na mundialu i muszę powiedzieć, że polubiłam to, a zwłaszcza Portugalię, głównie za sprawą Ronaldo szkoda, że odpadli i weszła Hiszpania to, że się popłakał na boisku po śmierci ojca dobrze o nim świadczy, wydaje się, że jest szczery i uczuciowy. nie mogę powiedzieć na pewno, bo osobiście go nie znam, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 ... 01.07.10, 12:55 może i jest przystojny, ale moim zdaniem piłkarz z niego słaby... nie popisał się na meczu Hiszpania-Portugalia... niewiele razy na tym meczu posiadał piłkę... Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 13:01 wiesz co Ci powiem ? ? ? nie lubię go ale to zależy od gustów Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme <<<<<TU!!!!>>>>> 01.07.10, 13:12 Słuchajcie ostatnio oglądałam z nim wywiad chyba trwał 1 godz . Odpowiadał na różne pytania i opowiadał jak to się wszystko stało.. starsznie go powdziwiam. On nie miał dzieciństwa jak inne dzieci to znaczy musiał wyjechać z rodzinnego miasta i żyć na własną rękę. Wtedy grał rodzina go wspierała strasznie lubi dzieci i jak ma tylko wolny czas odwiedza swoich sióstr dzieci. Strasznie wzruszyło mnie że w wolnym czasie także odwiedza dzieci chore na raka itd. Podpisuje im koszulki i daje im różne rzeczy wspiera i pociesza je jak to oglądałam to się poryczałam nie że o Cristiano jakie one mają szczeście te dzieci tylko że co za biedne dzieci... to było straszne jedna dziewczynka chora na raka bez włosków mówiła Ronaldo że jest brzydka a on że z własamo czy nie rude żółte czy czarde włosy to sie nie liczy tylko liczy sie serce i powiewiedział że jest ona piękna i przyznam rację dziewczynka była słodziutka. Bardzo mnie rozbawiło jak spytali się chorego chłopaczyka za co lubi Ronaldo a on że za to że ma fajne auta Spytano do też o dziewczyny i co ? powiedział że nie znalazł tej jedynej i je szanuje i jak na razie śpi sam Sorry za jakieś błędy jak są Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: <<<<<TU!!!!>>> 01.07.10, 22:50 hm, to bardzo ładnie z jego strony masz może link do tego wywiadu? Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 13:19 Ek tutak piszecie a ten lepszy ten Kaka jest najlepszy ale spójżcie na osiągniecia Cristiano i Kaki są równie dobrzy no może Cristiano jest najdroższym piłkarzem w historii piłki A i to prawda troche źle mu poszło na ostatnim meczu... ale oby to sie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 13:44 O taak. Każda okazja jest dobra,żeby zobaczyć Christiana na boisku. (; Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme Re: justinkissme 01.07.10, 14:53 Hehe wiesz no nie chodziło mu pewnie że sie nie przespał z nikim tylko że jak na razie nie dzili z kobietą łóżka na dłuższy czas Odpowiedz Link Zgłoś
xxewkaxx22 Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 14:52 Z TYM SIĘ ZGODZĘ ŻE JEST PRZYSTOJNY LECZ NIE ZNAM GO OSOBIŚCIE ŻEBY POWIEDZIEĆ ŻE JEST DOBRYM CZŁOWIEKIEM NATOMIAST BARDZO MU WSPÓŁCZUJĘ ŚMIERCI OJCA . WIDZIAŁAM KILKA MECZY GDZIE CRISTIANO STRASZNIE PŁAKAŁ MYŚLĘ ŻE CRIS TO DOBRY PIŁKARZ ** Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 15:39 Dla mnie to on tylko czasami jest ładny(wtedy gdy gra w piłkę) i się uśmiecha. Nie podoba mi się jak ubiera się normalnie na ulicę ;P Jest świetnym piłkarzem, nie licząc to, że za bardzo nie szło mu na mundialu;/ W meczu Portugalia-Hiszpania to totalnie mnie zawiódł... po prostu jakby nie było go w ogóle na boisku. No, ale trudno ;P Odpowiedz Link Zgłoś
andi. Re: Cristiano Ronaldo. 01.07.10, 15:44 Może dla innych jest ładny, ale według mnie jest sztuczny i lalusiowaty. I do tego nie umie grać. Te osoby które oglądają tegoroczny mundial same widziały. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja_jean Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 18:20 może i dobrze gra nie wiem nie znam się, ale zbyt ładny to on nie jest moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 18:25 Uwielbiam go ! Ja się za bardzo na piłce nie znam ale dla mnie gra najlepiej, a co do wyglądu . . . ciacho ! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Cristiano Ronaldo- piłkarz przede wszystkim. 01.07.10, 20:35 Wiele z was nie zna się na piłce, a przede wszystkim wypada wspomnieć, że Cristiano jest świetnym piłkarzem. Patrzę na niego wyłącznie przez ten pryzmat i dla mnie jest wyłącznie piłkarzem. Bo podobno ma okropny charakter. Ale piłkarz przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 22:33 No piłkarz z niego jest niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 22:39 akurat nie moje rewiry, interesują mnie chyba wszystkie sporty, poza piłką nożną. Christiano, może przystojny, nie mój typ. Pod względem gry : w Realu się sprawdza, w reprezentacji nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu cenię go, sam doszedł na szczyt, ma talent 01.07.10, 22:37 współczuję mu z powodu śmierci ojca ale w każdym razie cenię go, ma talent, sam się wspinał na szczyt, nikt mu nie pomagał racja, jest dobrym człowiekiem i żeby takich ludzi było więcej ;* poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme Re: cenię go, sam doszedł na szczyt, ma talent 02.07.10, 08:52 No oby było więcej ludzi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
creazylol Re: Cristiano Ronaldo 01.07.10, 22:56 Wypicowana laleczka z niego Nie wiem czym tu się zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
durex_ Crisu... mąż roxanne. kumpel Kaki...ah... 02.07.10, 09:02 Crisu,jest mega elo przystojny i jego cialo! ale Kaka też jest exttra >33 i Droqba i Messi. Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up @pluviale_ 02.07.10, 09:31 zgadzam się. te pieniądze mógłby przeznaczyć na unicef, a nie pchać w swoją szafę, fryzurę i zapełnianie pustki w garażu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiagd Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 09:34 jejku, współczuje mu :..(, jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
martax3 Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 09:45 on jest moim zdaniem bardzo przystojny.! ale wiecie żę jest gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 10:13 moim zdaniem jest ładny ale nie aż taki za bardzo nie jest do końca w moim typie...a co do tego ze się popłakał...każdy by tak zrobił...no wy byście się nie popłakały..? jest dobrym piłkarzem też oglądałam ostatni mecz no trudno nie poszło mu raz ale czy świat się zawalił..? patrzcie ile osiągnął ale zresztą grał praktycznie sam a sam sobie nie poradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 10:45 Lubię, lubię jes faany nie wiedziałam że się rozpłakał.. jest to gdzieś na yt? Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Wiecie, co mnie najbardziej rozwala? 02.07.10, 12:39 Że większość dziewczyn patrzy na niego wyłącznie przez pryzmat wyglądu. I tego jednego meczu z Hiszpanią. I co z tego, że raz zawalił? Może miał gorszy dzień. Gadanie, że "po co dali za niego tyle kasy?" jest tu nie na miejscu. Bo na piłkarza nie patrzy się przez jeden mecz, a przez całą karieręm którą akurat on ma imponującą. On jest świetnym piłkarzem i to się liczy, a nie to, ile miał dziewczyn i jaki jest z charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Wiecie, co mnie najbardziej rozwala? 02.07.10, 16:09 No charakter chyba trochę się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 16:08 To faktycznie straszne. A co do pytania: też uważam, że jest przystojny i dobrze gra Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 16:19 Bez obrazy, ale dla mnie on wygląda trochę jak gej Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:03 jak na niego patrze chcę mi sie rzygać. Odpowiedz Link Zgłoś