kardolina anoreksja to choroba głównie psychiczna! 03.07.10, 21:37 proszę... poczytaj choc trochę o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
xblackxx ważne !!! 03.07.10, 22:03 masz bo powinnas ważycz 54 ale wystarczy jak bedziesz wazyc 50 . Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x Re: czy ja mam anorekscje ? 03.07.10, 22:08 więcej powiedziała katsumi którą popieram. to też sposób myślenia. np. jak stoisz przed lustrem i użalasz się nad sobą że jesteś za gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
demus_selenka Re: czy ja mam anorekscje ? 03.07.10, 22:13 Lol.Ja jestem wyższa,Waże mniej,sądze że jestem gruba ale nie przeżeżywam i nie powiem że mało jem,może ty poprostu nie przyswajasz tłuszczu jak ja i moja ciotka.Ona ma 1.80 m,wazy 48kg. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Czy ja mam anorekscje ? - O.o'' 03.07.10, 22:16 jestem IDENTYCZNA jak ty. 1,62 m wzrostu 45 kg ważę numer buta 37-38 (a tak btw to co on ma tu do rzeczy?). dziwne że zastanawiasz się nad tym, że jesteś anorektyczką. ja na przyklad jestem zbyt gruba. xd Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne no widzisz a ja 03.07.10, 22:25 mam 163 cm ważę 46 kg rozmiar buta mam 38-39 i nie mam anoreksji nie ma się co martwić bejbe Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: czy ja mam anorekscje ? 04.07.10, 11:46 anoreksja to wstręt do jedzenia - masz coś takiego? ;o a ja mam 177cm i 50kg, a nie jestem anorektyczką ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
taylorcanada Re: czy ja mam anorekscje ? 04.07.10, 11:50 nie jesteś nawet blisko anoreksji. Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Ważne . ! 04.07.10, 12:03 kochana .! NIE JESTEŚ ANOREKTYCZKĄ. odchudzasz się ? nie jesz ? głodzisz się ? obsesyjnie myślisz o tym żeby nie jeść ? jeżeli nie , NIE JESTEM ANOREKTYCZKĄ . Anoreksja to choroba , gdzie ludzie się obsesyjnie odchudzają , głodują itd. jeżeli ty tak nie robisz , to w żadnym wypadku nie jesteś nią . jeżeli chodzi ci o wagę , to nie można tego stwierdzić ponieważ anoreksja to styl życia , styl jedzenia , dieta. ważysz troszkę za mało. przytyj to może nie bedziesz się przejmować głupotami. pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: Ważne . ! 04.07.10, 12:04 o sory , miało być ,,nie jesteŚ anorektyczką " zamiast ,,nie jestem" hehe pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: czy ja mam anorekscje ? 04.07.10, 12:05 numer buta chyba tu nie ma nic do rzeczy. Jeśli sie nie odchudzasz lub nie odczuwasz wstretu przed jedzeniem nie masz anoreksji po prostu albo masz anemie albo jesteś po prostu taka chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_secret. nie ! 04.07.10, 12:15 Anoreksja to 'jadłowstręt psychiczny', którego objawem jest właśnie chudnięcie. a ty jesteś po prostu chuda ! : D Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: czy ja mam anorekscje ? 04.07.10, 14:12 Nie masz! Zdecydowanie! Mam 12 lat 163 cm wzrostu waże nie wiem, ale pewnie mniej niż 40 kg. Przezywają mnie szkiletem. Mimo tego się nie martwię, ponieważ anoorekscja to jadłowstręt pzredewszystkim i ja go nie mam. Jeśli ty też nie to obie możemy cieszyc się długimi nogami i szczupłą sylwetką! Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 yyy...nie? 04.07.10, 18:06 moja kumpela ma 14 lat wzrostu chyba jakoś 1,60 a waży 37,5!!! jet chuda jak jakiś patyk!! masaka! ty nie masz powodu do obaw za to ona owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
katka30 Re: czy ja mam anorekscje ? 04.07.10, 18:32 Jeżeli nie masz wstrętu do jedzenia to nie, ale dobrze by było żebyś przytyła z 2 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: czy ja mam anorekscje ? 08.07.10, 21:38 twój numer buta nie jest potrzebny . ;d nie , nie masz . masz odpowiednią wagę , chyba . Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar Hahaha 08.07.10, 23:34 O matko, jak to przeczytałam to spadłam z krzesła ze śmiechu! Dziecko czy ty w ogóle wiesz co to jest anoreksja?!?!!? TO CHOROBA PSYCHICZNA ! Ludzie na nią chorzy nie potrafią opanować chęci schudnięcia, nie jedzą bo boją się przytyć, mają tak spapraną michę, że uważają że woda tuczy, ćwiczą bezsensu godzinami spalając tysiące kalori z wody Jesteś chuda z natury zapewne, masz tzw szczęśliwą przemianę materii. Anoreksja - polecam słownik ........ Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Anoreksja to choroba o podłożu psychicznym. 09.07.10, 19:12 Myślę, że nie masz powodów aby myśleć, że jesteś anorektyczką. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: czy ja mam anorekscje ? 09.07.10, 19:39 Aby być anorektyczką trzeba ważyć co najmniej 30 kilo przy takim wzroście. Odpowiedz Link Zgłoś