sylwia.12 23.07.10, 11:59 Za niedługo będę miala remontowany cały pokój nowe meble zaslony lampki itd. Jakbyście mogli to wysyłajcie linki z jakimiś fajnymi młodzieżowymi pokojami bo mmi brak inspiracji!!!!!!!!!! POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iga18 Mam pomysł ! 23.07.10, 12:06 Wejdź na google i poszukaj ; P znalezienie gwarantowane ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.12 Re: Mam pomysł ! 23.07.10, 12:10 szukałam i nic nie ma takiego co by mi się spodobało Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: . 23.07.10, 12:15 Nie mam propozycji. Może popros rodziców o projektanta Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: Mam pomysł ! 23.07.10, 12:23 c.meble.pl/gfx/meble/pl/nowosciproduktowe/794/1/794_pl_pokoj_mlodziezowy.jpg coś takiego wpisz w google pokój dla nastolatki czy coś w tym rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Mam pomysł ! 23.07.10, 12:45 Na stronie IKEA masz fajne inspiracje: www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/youth_room/tools/youth_rooms_ideas Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Kurcze nie wiem... 23.07.10, 16:55 pomoglabym Ci, ale sama potrzebuje rady, bo nie mam pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: : /// 23.07.10, 17:18 A co ? Nie dała bozia rączek ? ! Czego niby my mamy za cb szukać ?! Google nie gryzą !!!!! Jak ci sie nie chce to twoje zmartwienie ; / Nie będzie nowego pokoju najwyżej ; / Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: : /// 23.07.10, 17:30 Oj, oj koleżanko SIMS co tak gryziesz ? Jak nie chcesz pomóc nie wypowiadaj się a wszyscy będziemy zadowoleni... A co do pokoju także mam remont i wpadłam na pomysł żeby pomalować na żółto (ale taki hmm inny xD) a na jednej za ścian nad łóżkiem zrobić czerwony prostokąt (dość spory prawie na całą ścaine) na nim zaiesić gitarę ( czarna więc będzie się ładnie odbijała) I chaotycznie a jednocześnie żeby to jakoś wyglądało powiesić zdjęcia i palkaty zespołów w antyramach i kilka płyt winylowych wkomponować Taką mam wizję zobaczymy, a meble się pomysli A jeżeli chodzi o coś fajnego to polecam nakleji na ściany fajny pomysł lub duże zdjęcia no nie wiem fajnie mozna teraz pokój zrobić Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olciaczka Pokójjj 23.07.10, 18:05 Ja też mam akurat remont i sobie tak myślę czy nie zrobić każdej ściany na inny kolor...ale nie wwiem jak to będzie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
lov_aa Re: Pomocy! Wazna sprawa 23.07.10, 16:38 c.meble.pl/gfx/meble/pl/nowosciproduktowe/794/1/794_pl_pokoj_mlodziezowy.jpg www.mebleblackredwhite-tanie.pl/files/CAPSLOCK%20POKOJ%20MLODZIEZOWY%2001.JPG strefadesignu.blox.pl/resource/img52l.jpg chyba wystarczy xd Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: Pomocy! Wazna sprawa 23.07.10, 17:10 ja przede wszystkim kierowała bym sie tym, żeby bylo duzo miejsca na ścianach (np. na plakaty xdd). spróbuj wymyślić coś swojego, żeby bylo oryginalnie Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Re:TUTAJ 23.07.10, 18:03 akurat też robię remont pokoju i znalazłam bardzo fajne meble ze sklepu black red white wejdź na ich stronę internetową tam wszystko masz napisane:wymiary,cenę itd. są też tam fajne aranżacje pokojów mam nadzieję ,że pomogłam Pozdro i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.12 Re: Pomocy! Wazna sprawa 24.07.10, 10:55 Z góry dzięki wszystkim za porady napewno z nich skorzystam i może sama coś wymyślę Dzięki Kociaki Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Pomocy! Wazna sprawa 24.07.10, 13:25 Najlepiej wybierz coś, co oddaje ciebie, twoje zainteresowania, charakter. Nie sugeruj się moda i tym, co doradzają Ci inni. Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Pomocy! Wazna sprawa 24.07.10, 14:36 www.sekmeble.pl/swf/pokoje_mlodziezowe.jpg bi.gazeta.pl/im/8/5526/z5526598X.jpg www.hit-meble.com.pl/images/stories/atb/terra_1.jpg www.meblik.pl/cms_data/news/57.jpg www.sekmeble.pl/swf/sypialnie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aga5125 Re: Pomocy! Wazna sprawa 24.07.10, 21:22 mam niezly pomysl pomaluj ściany na ulubiony kolor...ja bym to zrobila tak...pomalowalabym sciany na fioletowo -rozowo -pomaranczowo i zolto ,kupila lozko najlepiej duze i kolorowe ... zrob tak zeby twoj pokoj byl na maxa odjazdowy o kolorowy ,dla takiej zwariowanej nastolatki !!!nie wiem czy w czyms pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś