01.08.10, 18:05
Od bardzo dawna podoba mi się jeden chłopak, jakoś na początku tamtego roku
zaczeliśmy ze sobą rozmawiać i umawiać się np. do kina.
I w sumie to tak jakby się zaprzyjaźniliśmy tyle że ja czuję do niego coś więcej.
No i pojawia się problem. Jemu podoba się jakaś dziewczyna i nie wie jak jej to okazać i
sprawdzić czy ona odwzajemnia jego uczucia.. i cały czas pyta się mnie co zrobić..
Z jednej strony chce dla niego jak najlepiej, ale z drugiej nie chce żeby z nią był..
Teraz nie mam pojęcia co robić...
Nie chce stracić w nim przyjaciela mówiąc mu że nie moge mu doradzać bo sama coś do
niego czuję... ; ///
Co wy byście zrobiły na moim miejscu.??
Obserwuj wątek
    • xooxoo alamakota . 01.08.10, 18:41
      wiesz co to za dziewczyna, mówił ci ? bo takie odebrałam wrażenie, że nie wiesz
      i może on o tobie myslał mówiąc ci to ? ; p
      sama nie wiem co bym zrobiła... jesteście przyjaciółmi powinniście być ze sobą
      szczerzy. może spytaj go, gdyby zaistniała kiedyś taka sytuacja, to jak on by
      zareagował?
      • kwiatekxd ;) 01.08.10, 18:53
        No właśnie może to o Ciebie chodzi wink
        I może w czasie tej Waszej przyjaźni on by również coś do Ciebie poczuł wink
        Pogadaj z nim szczerze, tylko tak delikatnie wink
        Powodzenia kiss
    • nobody_wins_ Re: ..???? 01.08.10, 18:52
      Ua -,- nieciekawie, i współczuje Ci, ale będziesz cierpieć jeśli on zacznie
      spotykać się z tamta sciana ja bym z nim szczerze porozmawiała, wiem ze to
      Twoj przyjaciel i z pewnością Ty tez jesteś dla niego bardzo ważna, dlatego
      powinnaś z nim porozmawiać i dam mu wybór, jeśli się dowie, ze Ty cos do niego
      czujesz to może On tez uświadomi sobie, ze nie musi szukać innej dziewczyny bo
      prawdziwy skarb ma przy sobie wink Powodzenia! <333.
    • nesska984 Re: ..???? 01.08.10, 18:57
      Em uncertainsciana
      nie ciekawie ;-* ale możliwe że Tą jego wybranką jesteś Ty wink
      porozmawiaj z Nim , na ten temat i spróbuj się dowiedzieć o kogo chodzi .
      na pewno bd cierpiała jak to nie Ty , ale dasz rade wink)
      Powodzenia <3
    • jonasofanka tu! Kliknij :D 01.08.10, 19:00
      hah , wiesz co? Pisze opowiadania i chciałam taką samą akcję dołorzyć. No cóz... muszę
      sobie to wyobrazić...
      wiesz kim jest ta dziewczyna? Jeśli nie spytaj ... a jeśli będziesz ją znała[lub znasz] to mów
      mu np. śmieszne rzeczy o niej[niby się do niej bardziej przystawi? Czy ja wiem] jeśli
      opowiesz powiedz mu podobną historię z tobą.
      Ja moję kolegę b. lubię. też doradzałam[bo ... nie gadał z nią jakieś 3-4 lata O_O]
    • olaaaaa4 Mam taki sam problem 01.08.10, 19:02
      Mam taki sam problem jak Ty , . też nie wiem , co mam zrobić . confused

Ale dam Ci radę , nie mów mu , że on Ci się podoba , niektórzy faceci tak się
      płoszą , ale może ten Twój jest inny ?

sorry , nie umiem Ci doradzić . Musisz sama zobaczyć jaki ma charakter i
      wyobrazić sobie jak zareaguje . ;p .

Powodzenia . kiss
      • vanell. no, hm.. 01.08.10, 19:29
        może mówiąc 'pewna dziewczyna' miał ciebie na myśli? to bardzo możliwe. ale mimo
        wszystko, jeśli okaże się, że jednak nie to ..nie psuj przyjaźni między wami, bo
        o tą prawdziwą między chłopakiem a dziewczyną jest trudno. ale na twoim miejscu
        zaczęłabym od doradzenia mu i przekonania się, kto jest jego wybranką - dość
        dziwnie to zabrzmiało.
        • queen_ Re: no, hm.. 01.08.10, 19:37
          doradź mu, jak jej to pokazać. A może tak jak to powiedziała moja poprzedniczka
          to ty jesteś tą dziewczyną? Powodzenia.
    • cukiereczek. Re: ..???? 01.08.10, 19:38
      Jesteście przyjaciółmi-zastanów się czy warto marnować przyjaźń dla związku
      który uwierz,na pewno nie trwałby nawet miesiąc.
    • x.pati.x Re: ..???? 01.08.10, 19:38
      Niefajna sytuacja. Porozmawiaj z nim szczerze. Powiedz, że Ci się podoba, bo
      może[tak jak już dziewczyny wyżej pisały] ty mu się podobasz. Powodzeniakiss
      • psawyer ..???? 01.08.10, 19:45
        Wiem że nie chodzi o mnie.. bo on cały czas gada o tej dziewczynie i ona nie ma nic
        wspólnego ze mną.. bo niebieskooką blondynką to ja nie jestem.. i na imię mam Ania a nie
        Paulina..
    • ilovemyself Re: ..???? 06.08.10, 00:42
      Może chodzi mu o Ciebie? Skoro tak mu zależy na twoich radach w tej sprawie.
      + pokaż mu, że Ci zależy. Może nie tak od razu, ale krok po kroku.

TRZYMAM KCIUKI.
    • korcia37 Re: ..???? 06.08.10, 08:35
      Ja bym mu powiedziała co czuje tak delikatnie żeby nie stracic jego przyjaźni np; " Słuchaj
      podobasz mi , ale zrozumiem jeśli wolisz tamtą dziewczyne"
    • piratka13 skoro .. 06.08.10, 08:40
      skoro by mi zależało to chciałabym dla niego jak najlepiej ,prawda ?
      ale z drugiej strony nie potrafiłabym mu o tak pomóc i raczej miałabym problem

nie chciałbym mu pomóc ,ale bym to zrobiła ,bo skoro podoba mu się inna ,to ja
      nie mam co się łudzić . i pewnie by bolało ,ale tak to już jest

czyli: pomogłabym mu
    • alusiekk Re: ..???? 06.08.10, 10:42
      a może tą dziewczyną jesteś ty? ;P
      • kotek.bieberka Re: ..???? 06.08.10, 23:15
        mam taki sam problemcrying, tylko że on sie mnie nie pyta o tą dziewczyne, i nie
        wiem co robić ; //

a on mi sie cholernie podoba .!

Powodzenia ;ddkiss
    • amethysa Re: ..???? 08.08.10, 18:36
      powiedz mu że ci się podoba, skoro jak twierdzisz jesteście przyjaciółmi. ale
      nie wiadomo jak on to przyjmie...
    • lovejustin__ klik. 08.08.10, 18:44
      a więc miałam taką samą sytuację. w końcu nie wytrzymałam i wszystko mu
      powiedziałam. na początku czuł się trochę dziwnie, ale po 3 dniach zaczął czuć to samo <
      3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka