silve 10.08.10, 12:50 co sądzicie o kolczykach u chłopaków?? Ja mam 2 kumpli którzy mają w brwi a jeden ma jeszcze w języku pOzDrO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiekk2 Re: kolczyki 10.08.10, 12:54 Szczerze mówiąc , nie bardzo mi się takie coś podoba . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
okciiia Re: kolczyki 10.08.10, 12:57 w tych czasach to normalka, chociaż kolczyk w jezyku u chłopaka mnie obrzydza z reszta u dziewczyny też. toleruję ( u dziewczyny) w pepku w uszach w nosie . ale inne miejsca mnie brzydza tak samo z chłopakami Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. czy ja wiem.. 25.08.10, 09:03 jeśli chłopak ma industriala lub kolczyka w wardze (najlepiej dwa <3) - spoko, ale w uchu mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: kolczyki 10.08.10, 13:06 mój kolega z klasy ma w brwi i mi to wisi, ale jeden nauczyciel nie lubi go chyba zbytnio i nazywa go papiak haha xD Odpowiedz Link Zgłoś
ka... *_* 25.08.10, 09:29 mój chłopiec ma dwa kolczyki w uchu , ale jego marzeniem jest mieć kolczyk w wardze jak dla mnie to wygląda super , jednak coś w tym jest ... w tym , w sensie , że połowa się brzydzi Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: kolczyki 10.08.10, 13:10 w łuku brwiowym lub wardze,bo mi samej te miejsca się cholernie podobają i chciałabym mieć w nich kolczyki.i kolczyki w biodrze też super.ja mam przebite tylko uszy,jedno na na trzy razy i chrząstka.obrzydza mnie za to kolczyk w języku,w nosie mi się nie podoba i w pępku nawet fajnie tylko nie u chłopaka oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 kolczyki 10.08.10, 13:12 W brwi jeszcze spoko ale język, na brodzie to już mi się nie podoba. A tym bardziej w pępku xd Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: kolczyki 10.08.10, 13:14 Niezbyt mi się to podoba, ale też nie przeszkadza w nawiązaniu znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: kolczyki 10.08.10, 13:22 widząc kolczyk w uchu chłopaka myślę 'pedał'. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: kolczyki 10.08.10, 13:32 strasznie mi się to podoba.. w brwi.. fajnie ale tak sobie. Ale na języku, czy w wardze..mmm.. Kolczyk Toma jest świetny, i jeszcze jak się nim bawi. Fajnie się musi całować chłopaka który ma kolczyk..może kiedyś spróbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: kolczyki 10.08.10, 13:35 Nawet mi się podoba (jednak uważam to trochę za gejowskie xD) Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: kolczyki 10.08.10, 13:36 Mi się coś takiego kojarzy z pedałami.. a szczególnie w uchu... Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: kolczyki 10.08.10, 14:36 Nie mam nic przeciwko, ale troszkę to dziwnie wygląda( w języku ) Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: kolczyki 10.08.10, 17:37 to jeszcze nic. znam kolesia, ktory ma kolczyka uwaga: w pepku!. wyglada jak pedal, nie wiem w sumie czy nim nie jest, domyslam sie, ze tak. ale podobaja mi sie w jezyku, w chrzastce i tunele u chlopakow. i moze jeszcze w chastce nosa (albo miedzy oczami albo tak na dole nosa, miedza dzuirkami) jak facet ma tez dwa w wardze i nosi tam kolka to tez wyglada fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkoo Re: kolczyki 25.08.10, 09:34 Mi osobiście nie podobają się kolczyki u chłopaków, szczególnie w języku, w brwiach i w pępku. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
5 kolczyki 10.08.10, 17:44 Nienawidzę. Kolczyki toleruję tylko u dziewczyn w uszach. Reszta odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
keisha12 No nie wiem... 10.08.10, 17:52 W uszach no to jeszcze, ale to tylko takie malutkie, ale w innych miejscach to takie trochę obleśne... Odpowiedz Link Zgłoś
mrahmrah_ może być. 25.08.10, 08:00 hm, w brwi u chłopaka to mi się nawet podobają. ale kolczyk w języku? obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: kolczyki 25.08.10, 08:29 Moja kumpela nie lubi jak chłopaki mają kolczyki (w uszach), a mi się to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: kolczyki 25.08.10, 08:36 np. jeden w którymś uchu fajnie wygląda, ale nie u chłopaka z jeżykiem na głowie, tonie żelu i "bajeranckich" okularkach. wtedy wygląda badziewnie Odpowiedz Link Zgłoś